Cjoctavian Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Ahojte Moja Octavia je MR 2009, 1,4 TSI Ambiente + interier Dynamic Silver, 17" disky Pallas, Swing, AFS xenony... Upravy: - uplne vsetky ziarovky (okrem hlavnych svetlometov) vymenene za LED - kozeny 3-ramenny volant z Octavie 3 - budiky z Octavie RS - RS prahove listy, RS znak na packach sedadiel, RS pedale - opierka lavej nohy z Golfa GTI - RS kridlo + BT race spojler - difuzor zadneho naraznika zo styling kitu + dvojita koncovka vyfuku - odstranene oznacenie TSI a Octavia - RS predny naraznik + BT race spojler - vypln masky mriezkou v style RS + lakovanie lesklou ciernou - gumove testenie pod kapotou + izolacia kapoty - parkovacie senzory vpredu a vzadu - viecko oleja z Lamborghini Gallarda - tmavo sive krytky skrutiek nahradene ciernymi - kratky prut anteny z MR 2011 - tienidla Milotec na zadnych bocnych oknach - LED zadne svetla - disky 8x19" BBS CH s pneu 235/35 R19 Continental Sport Contact 5p Motec Ultralight s pneu 235/35 R19 Michelin Pilot Sport 4S - 10 mm podlozky H&R vzadu - odstranene predne a zadne zasterky - chromovy ramik klimatizacie a hlavica radiacej paky z Yetiho FL - napis Skoda a nove znaky - leskle cierne B stlpiky kryty spatnych zrkadiel - plynova vzpera na otvaranie kapoty - zníženie -35 mm H&R Plánovane úpravy: - mozno chip ABT alebo MTM 0 Quote Link to comment
Kalic Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 mas ju peknou... !! at slouzi.. 0 Quote Link to comment
ViktorMPI Posted May 13, 2011 Share Posted May 13, 2011 Zdařilá proměna, moc se mi to líbí ;) , jen ten přední spojler mi tam připadá navíc. 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted May 14, 2011 Author Share Posted May 14, 2011 Vdaka. Mne sa ten spojler paci hlavne priamo spredu, neuveritelne to vizualne znizuje auto ;) Aj ked uznavam, z niektorych pohladov to moze posobit rusivo... 0 Quote Link to comment
nerOll Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 ahoj pekna octa mne sa paci aj ten predny spojler a farba tiez prosimta a ake mas ziarovky v zadnych parkuvackach ? a si s nima spokojny svietia lepsie ako klasicke ? 0 Quote Link to comment
TOMCAT Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Kde si kupoval tie ledky. Zaujímajú mňa hlavne diaľkové svetlá, všetky smerovky, zadné obrysové, cúvacie a brzdové svetlá. Dík. 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted May 14, 2011 Author Share Posted May 14, 2011 Kupoval som ich od V-leds.com, vtedy ma stali akolo 300€ aj s (velmi vysokym) clom Myslim, ze zadne parkovacky (cervene C) svietia silnejsie ako povodne ziarovky, ale brzdove su uz slabsie (cca. 80 - 85 % povodnych) ale zato maju nadherne sytu cervenu farbu V zadnom C (a zaroven brzdovych) su pouzite tieto ziarovky: 0 Quote Link to comment
vittorio Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 zepredu to auto vypada super agresivne ;) coz vlastne kazdy RS FL ;) ale hezky, me se libit 0 Quote Link to comment
Sinius Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 moc hezká, hlavně ta barva se mi moc líbí....měl bych takový malý dotaz...jakou spotřebu má tento motor? 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted May 16, 2011 Author Share Posted May 16, 2011 Vdaka za pozitivne ohlasy Sinius: na dlhsich trasach (okolo 400 km) je spotreba medzi 6,2 - 6,4 bez zapnutej klimy, gumy 225. Dlhodobu mam myslim 7,1 - ale musim to overit :D Autom jazdim prevazne v meste - spotreba 8,5 a viac...Kazdemu mozem tento motor vrelo odporucat - ale keby som si znova kupoval novu Octaviu, uz by som ho nebral - dalsia by bola na 99% benzinova RS :( 0 Quote Link to comment
Gowster Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Pěkná, pěkná... Tuhle barvu mám rád... Ať slouží chlape... 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted May 16, 2011 Author Share Posted May 16, 2011 Dik :) Inac ta dlhodoba je 7,2... 0 Quote Link to comment
vittorio Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 clovece proc nejsi v OC? ty si byl preci uz na SH, ted leta s nami tady... ? :) 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted May 16, 2011 Author Share Posted May 16, 2011 ja viem, ja viem...Som z vychodneho SVK, cize by som sa velmi nemohol zucastnovat zrazov :) 0 Quote Link to comment
chjetjov Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 oktavka krásná ten spoiler vypadá dobře až tam budou lepší kola a bude to níž tak to bude šupa :) 0 Quote Link to comment
Duri Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Vdaka za pozitivne ohlasy :) Sinius: na dlhsich trasach (okolo 400 km) je spotreba medzi 6,2 - 6,4 bez zapnutej klimy, gumy 225. Dlhodobu mam myslim 7,1 - ale musim to overit Autom jazdim prevazne v meste - spotreba 8,5 a viac...Kazdemu mozem tento motor vrelo odporucat - ale keby som si znova kupoval novu Octaviu, uz by som ho nebral - dalsia by bola na 99% benzinova RS :) Vitaj CJ :D Dobra volba po 1,8 :) 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted May 17, 2011 Author Share Posted May 17, 2011 oktavka krásná ten spoiler vypadá dobře až tam budou lepší kola a bude to níž tak to bude šupa :) JJ, disky a podvozok su povinnost, to je jasne. Dojazdim tieto letne gumy a z Pallasov budu zimaky. V sirsom vybere mam tieto disky: Mam dost variabilny vkus :) aj ked mam pocit, ze tie posledne by boli na mojej ukrutne dobre :D 0 Quote Link to comment
Dakie Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 sáfra, dobrej výběr koleček! za mě ty první BBS nebo OZ na tom modrým MKV 0 Quote Link to comment
Vasekk Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Jestli chceš ultralegery tak vim o jedněch 8x19 za 15K sada Jinak zvaž ještě tyto od audi jsou 2dílné kované a za tyhle prachy se jen tak nevidí http://www.mmtuningauto.cz/index.php?id=de...219et48bazar603 0 Quote Link to comment
Niki Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Ja by som bol za tie predposledné disky,sú parádne.Čo sa týka premeny,náraník jej pristane,ale ten spojler by som tam už nedával,na mňa pôsobí dosť rušivo,nakoľko nenadväzuje plynule na nárazník. Keď si dal krídlo,hodil by sa aj RS nzadný nárazník aj keď ten prelis ako je na prednom nemá,ale krídlo ten zadok opticky zvyšuje a origo nárazník jak by dal(viem že si tam investoval do difúzora),ale chcelo by to niečo čo by ho ťahalo dolu,tak ako "ťažký" RS nárazník,ktorý nie je tak podseknutý ako origo nárazník,ale v podstate je to vidieť iba z boku. Čo sa týka pneumatík,tak na to si počkáš kým ich zoderieš,však vieš že mám také isté k tomu ešťe ťažší motor,na pneumatikách mám cez 25tis. a stále majú 5,5mm,akoby z nich ani neubúdalo. 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted May 17, 2011 Author Share Posted May 17, 2011 Vasekk: Tie BBS pre audi tiez sledujem, velmi sa mi pacia, ale niekde som cital, ze su ukrutne tazke. A potom je tu problem s TUV/ typovym listom... Niki:myslim, ze moje Potenzy maju 5 a 6 mm... Ale to sa uz neda pocuvat, normalne sa hanbim, ked niekoho veziem, nadalsi rok s tym uz seknem Tu je vysvetlene (toho, co pisal Niki), ze preco nemam zadny RS naraznik: 0 Quote Link to comment
Niki Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Však vieš sám som to zažil,ale to zbrúsenie naozaj veľmi pomohlo,mám na nich od brúsenia skoro 6000km(po 5tis. som gumy prehadzoval) a stále je v aute ticho a moje hučali teda fest brutálne.Hučí iba ten posledný rad a tie gumy je naozaj škoda vyhodiť,lebo inak ich jazdné vlastnosti a aj spotreba na nich sú vynikajúce. Ten nárazník,ja viem,že kôli tomu prelisu,ale asi by som prelis ožalel,ale je to iba detail,ale každopádne upravuješ auto ty a nie ja :D .Keď tam hodíš tie krásne 18,alebo 19 kolieska + športový podvozok bude to husté aj s klasikou . Aj tieto sú pekné,akurát že neviem aké veľkosti sú z nich. 0 Quote Link to comment
ViktorMPI Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Ta kola na oranžovém Golfu se dost podobají 18" Vancouver taky z Golfu 0 Quote Link to comment
Martyp Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 (edited) taky se priklanim k OZ Ultralegerra,to jsou nadherny kola,mit prachy,uz je mam na kare! :D A nebo ty BBS presne..A ty co dal Vasekk zrovna tak.. :D Hergot Vasku, precist si tu tvuj prispevek o tech 19" ultralegerrach pred mesicem a pul,byl bych kurevsky nahlodanej! Edited May 17, 2011 by Martyp 0 Quote Link to comment
vittorio Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 cj - nemusis prece jezdit na akce abys byl v clubu mame z SK asi 60 clenu a osobne na sraz jezdi asi 2 nebo 3 kdyz je...jde o vyhody apod. 0 Quote Link to comment
Milda TSI Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Vdaka. Mne sa ten spojler paci hlavne priamo spredu, neuveritelne to vizualne znizuje auto :D Aj ked uznavam, z niektorych pohladov to moze posobit rusivo... Ahoj no musím uznat moooc pěkné, a koukám, že máme skoro stejný nápad To přední lízátko na ten nárazník je super také by se mi líbilo, hoď mi nějaký info kde jsi ho sehnal :D 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted May 17, 2011 Author Share Posted May 17, 2011 Dakujem za pochvalu. Mam ho priamo od vyrobcu, BT-design ViktorMPI: aj tie na oranzovom su orginal 18" od VW - typ Charleston. NIKI: myslim, ze tie na Cupru su aj v 18" aj v 19"...Len sa bojim, ako by som ich zlegalizoval...su na to sposoby, ale radsej to nebudem pokusat 0 Quote Link to comment
vittorio Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 podle me to pujde jako u nas, sezenes si u Etopu typovy list na stejnou velkost kol a nechas u vas zapsat teroeticky 0 Quote Link to comment
Cjoctavian Posted May 19, 2011 Author Share Posted May 19, 2011 Presne to som myslel. Len to, ze ET 51 alebo u Seatu 53 asi tazko... aj ked Photoshop :lool: 0 Quote Link to comment
Recommended Posts