Přejít na obsah

Motorek stěrače OI combi předface

header009

Doporučené příspěvky

Ahoj, koupil jsem motorek stěrače na OI combi Valeo a když jsem ho namontoval, nestačil jsem se divit.... točí se obráceně musel bych dát ramínko stěrače na druhou stranu, a to je takovej nezvyk až se mi to nelíbí mám takovej pocit že je na jiný auto možná audinu..... nevíte někdo jestli se nedá s ním něco udělat aby se točil normálně?? díky za rady

post-2335-1305463726_thumb.jpg

post-2335-1305463763_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

ted mi jaksi došlo, stejnak i kdyby jsi otočil to napájení tak to nepůjde ne ? On jaksi bude ten převod udělán na jednu stranu a i kdyby jsi to napájení otočil tak se to přes tu kliku bude tahat na jednu stranu. čili otevřít a převrtat čep (toto ber s rezervou, nikdy jsem to vevnitř neviděl), nebo vyměnit...

Odkaz ke komentáři

Už sem strávil takovýho času s opravováním a předěláváním toho starýho motorku. teď mám novej kterej jede obráceně už na to nemám čas ani energii navíc origo motorek na předfacelift stojí přes 2000,- když vezmu v potaz "debilně" vyřešenej ostřikovač tak nevim asi koupim face motorek a zadní brzdový světlo a předělám to na facelift a nazdar

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...