matejkral Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Ahooooj, tak už se taky pochlubim se svym kočárem. Převezl jsem si jí března a už bylo v hlavě pár nápadů, co s ní podniknout do budoucna (to až ale na dalších řádcích). Najeto měla necelých 94 000 km a v celkem slušnym stavu, klasický oděrky 9 let starýho auta. Vyrobili jí v roce 2002 a osadili krásnym motůrkem 1,8t s označením AUQ. Dostala dva airbagy, klimatizaci, vyhřívání zrcátek i předního okna, xenony 17ky kola, abs a asi ještě pár ptákovin ;). Parkovací senzor je podle mě dodělávanej předchozí majitelkou. Už jsme spolu stihli i pár úprav ;) Exteriér: lízátko Seat Leon Cupra Spidery jsem nechal opískovat a dostaly tmavej komaxit protisluneční fólie Motor: 1,8t AUQ 132 kw zatím v sérii Plánovaný úpravy: 18" kola a 17ky zůstanou na zimu kit sání výfuk bov soft maxidot modro-bílý podsvícení budíků i zbytku interiéru mračítka lišty do barvy vozu upravit přední nárazník oživit lak a ještě by se asi něco našlo :lool: takle se tvářila, když jsem si jí vyzvedával :lool: tohle se předchozí majitelce moc nepovedlo :( a tady v aktuálnim stavu s černýma spiderama, lízátkem, fóliema a černou maskou, což bylo menší faux pas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Pekna octa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Květen 15, 2011 Sdílet Odesláno Květen 15, 2011 Vítej mezi žlutými kráskami .... moc nás tu ale není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Vítej tady na fóru! Super stroj, tak ať dobře slouží a dělá Ti jen radost ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 ahoj taky te tady vitam a moc pekna RSka tak at dloho slouzi a uprav pribyva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 zluty RSo jsem "vzdycky" chtel moc jich neni a kdyz je barva zachovala, tak je to super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Taky tě tu vítám, octa je moc pěkná a v té žluté nemá chybu :) . Tak ať slouží co nejdéle a dělá ti jen samou radost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Zdarec :D pěkná octávečka :) super barva, žlutá se mi moc líbí :) at ti dělá jen radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Pěkná RSka, přeji ti hodně najetých Km bez problémů :) P.S. Matěji, máš tam opravdu vyhřívané čelní sklo ? Kdysi se tady o tom psalo , ale prý to O1 neměla ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 mas to paradni :) jen skoda ze prdchozi majitel/ka se chovala tak nejak ne moc slusne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Květen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Děkuju moc za pochvaly, z Feldy je to určitě velkej skok :) Když jsem jí kupoval, tak to bylo v inzerátu psaný. Ale jak to poznam, to netušim :) P.S. Matěji, máš tam opravdu vyhřívané čelní sklo ? Kdysi se tady o tom psalo , ale prý to O1 neměla ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 16, 2011 Sdílet Odesláno Květen 16, 2011 Covece, to by musela byt dodelavka. :) Nekdo uz to nejspis zacal vyrabet, ale jeste neznam nikoho, kdo by to mel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Autíčko moc hezký, ale předchozí majitel byl očividně čuňas :) podařilo se tu sedačku vyčistit? ... Jinak samozřejmě přeju hodně kilometrů bez nehody a at si spokojený. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Pekna octa..skoda ty propaleny sedacky...To je zlo.. :D Lizo chvalim,folie a cerny spidery taky.. Ale ta cerna maska mi tam nesedi,osobne..Kdyz uz,tak hodit do cerny jen tu chormovou listu... :D Jinak preji taky hodne stasnejch km!A koukam,ze mas origo RS zimaky,kterych je hoooodne hodne malo.. :D Nekupoval jsi to auto z Prahy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Květen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Ta maska bylo menší/větší faux paus ... brzy půjde zpátky do žlutý, společně s mračítkama, přední a zadní lištou a upravenym přednim nárazníkem. Zimáky se mi nelíběj, necham na zimu Spidery. A neee, nekupoval jsem ho v Praze, ale v Pardubicích . Jinak předchozí majitelka se k autu chovala celkem slušně. Interiér je (až na tu sedačku) v dost pěknym stavu. Zadní sedačky vypadaj, jako by tam nikdy nikdo neseděl a kufr to samý. Jednalo se o paní ve středních letech a používala to jako druhý auto a když jednou jela z koupaliště, tak na sedačce zapomněla plavky :).. No a evidentně v něm kouřila, to je taky naprd. Pak ještě ženskej rukopis :) karoserii, ale nic, co by bylo vidět bez detailnějšího pohledu :)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Květen 17, 2011 Sdílet Odesláno Květen 17, 2011 Pekna barvička přeji mnoho štastnych kilometru. Co se čelniho okna tyče nikdy se vyhřivané na O1 nedělalo takže spíš jen se někdo upsal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fox360 Odesláno Květen 18, 2011 Sdílet Odesláno Květen 18, 2011 Zdravim, je moc pekna. Hlavne zavidim cernej strop. Kdybys nahodou uvazoval o vymeme za svetlej, hlasim se ja :lool: Jinak sme meli stejnej prechod z aut, taky jsem sedlal feldu a ted RS, ale felda porad jezdi v rodine. Preju hodne stastnych km bez problemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Květen 22, 2011 Sdílet Odesláno Květen 22, 2011 Taky Te tady vitam a preji mnoho stastnych kilometru a mnoho uskutecnenych uprav dle tvych prani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Červen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Zdravim, je moc pekna. Hlavne zavidim cernej strop. Kdybys nahodou uvazoval o vymeme za svetlej, hlasim se ja :D Jinak sme meli stejnej prechod z aut, taky jsem sedlal feldu a ted RS, ale felda porad jezdi v rodine. Preju hodne stastnych km bez problemu. jojo, taky nám Felda naštěstí zůstavá v rodině. Ale ještě nějakou dobu bude skoro nevyužitá, protože brácha bude dělat papíry až po novym roce Tak jsem konečně sehnal jinou masku. Díky Jordovi za férový jednání a krásnou cenu ;-)... originál se mi moc nelíbí, ale necham si jí, kdybych časem změnil názor :D A snad se zase najde ňákej volnej čas a dojde na úpravu předního nárazníku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 sedla v pohodě? čoveče vypadá to dobře, u mě tak dobře nevypadalo, to bude tim lízem a černejma kolama, hnedka je to o něčem jinym :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Moooc pekne RSko!!!! :) Az budes postet ty zimaky tak hod echo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Červen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Jord: jojo, sedla parádně. sice je tam trošku mezera mezi maskou a světlama, ale neni to nic hroznýho. Aspoň je na obou stranách stejná :) Kube: měl bys o ně zájem jo? klidně je pošlu hned. ale jsou od pani děsně odřený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červen 5, 2011 Sdílet Odesláno Červen 5, 2011 Jestli mas cas a bude se ti chcit tak mi hod onfo a nejake fotky do SZ. Ok :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Červen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 Promiň, uplně jsem na to zapomněl. Nemam ty kola u sebe doma, ale co nejdřív to půjde, tak je nafotim a pošlu foto ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Červen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2011 Tak jsme se zase trošičku pohli. Někomu se líbí originál, já ale potřebuju něco navíc Tak schválně, kdo pozná všechny změny :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matejkral Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 Proběhla montáž menší ptákovinky od Forge .. Nejdřív jsme museli vyndat baterku, airbox, světlo a sundat nárazník a pak se pasovalo a pasovalo. Jelikož já ani kámoš, se kterym jsem to dělal, nejsme zrovna zručný a auta máme jenom jako koníček, tak to byla docela sranda ;)... Pár fotek z montáže (auto je tu pěkně zas...ý, bylo těsně před mytim :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 pěkný, teď bude moct motor aspoň pořádně dýchat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Červenec 25, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2011 Nedávno jsem vjel do takový louže, že by ten filtr byl jak houba, mít ho v tomhle místě Pěkně jste si pohráli, tak to má být. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.