Přejít na obsah

Moje žlutá kočička :)

Doporučené příspěvky

Ahooooj, tak už se taky pochlubim se svym kočárem. Převezl jsem si jí března a už bylo v hlavě pár nápadů, co s ní podniknout do budoucna (to až ale na dalších řádcích). Najeto měla necelých 94 000 km a v celkem slušnym stavu, klasický oděrky 9 let starýho auta. Vyrobili jí v roce 2002 a osadili krásnym motůrkem 1,8t s označením AUQ. Dostala dva airbagy, klimatizaci, vyhřívání zrcátek i předního okna, xenony 17ky kola, abs a asi ještě pár ptákovin ;). Parkovací senzor je podle mě dodělávanej předchozí majitelkou.

Už jsme spolu stihli i pár úprav ;)

Exteriér:

lízátko Seat Leon Cupra

Spidery jsem nechal opískovat a dostaly tmavej komaxit

protisluneční fólie

Motor:

1,8t AUQ 132 kw zatím v sérii

Plánovaný úpravy:

18" kola a 17ky zůstanou na zimu

kit sání

výfuk

bov

soft

maxidot

modro-bílý podsvícení budíků i zbytku interiéru

mračítka

lišty do barvy vozu

upravit přední nárazník

oživit lak

a ještě by se asi něco našlo :lool:

post-5584-1305492237_thumb.jpg

takle se tvářila, když jsem si jí vyzvedával :lool:

post-5584-1305492274_thumb.jpg

post-5584-1305492282_thumb.jpg

tohle se předchozí majitelce moc nepovedlo :(

post-5584-1305492290_thumb.jpg

a tady v aktuálnim stavu s černýma spiderama, lízátkem, fóliema a černou maskou, což bylo menší faux pas :smich:

post-5584-1305492253_thumb.jpg

post-5584-1305492263_thumb.jpg

post-5584-1305492298_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pekna octa..skoda ty propaleny sedacky...To je zlo.. :D

Lizo chvalim,folie a cerny spidery taky.. :angry: Ale ta cerna maska mi tam nesedi,osobne..Kdyz uz,tak hodit do cerny jen tu chormovou listu... :D

Jinak preji taky hodne stasnejch km!A koukam,ze mas origo RS zimaky,kterych je hoooodne hodne malo.. :D Nekupoval jsi to auto z Prahy?

Odkaz ke komentáři

Ta maska bylo menší/větší faux paus :blink:... brzy půjde zpátky do žlutý, společně s mračítkama, přední a zadní lištou a upravenym přednim nárazníkem. Zimáky se mi nelíběj, necham na zimu Spidery. A neee, nekupoval jsem ho v Praze, ale v Pardubicích :angry: .

Jinak předchozí majitelka se k autu chovala celkem slušně. Interiér je (až na tu sedačku) v dost pěknym stavu. Zadní sedačky vypadaj, jako by tam nikdy nikdo neseděl a kufr to samý. Jednalo se o paní ve středních letech a používala to jako druhý auto a když jednou jela z koupaliště, tak na sedačce zapomněla plavky :).. No a evidentně v něm kouřila, to je taky naprd. Pak ještě ženskej rukopis :) karoserii, ale nic, co by bylo vidět bez detailnějšího pohledu :)...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Zdravim, je moc pekna. Hlavne zavidim cernej strop. Kdybys nahodou uvazoval o vymeme za svetlej, hlasim se ja :D :blink: Jinak sme meli stejnej prechod z aut, taky jsem sedlal feldu a ted RS, ale felda porad jezdi v rodine. Preju hodne stastnych km bez problemu.

jojo, taky nám Felda naštěstí zůstavá v rodině. Ale ještě nějakou dobu bude skoro nevyužitá, protože brácha bude dělat papíry až po novym roce :angry:

Tak jsem konečně sehnal jinou masku. Díky Jordovi za férový jednání a krásnou cenu ;-)... originál se mi moc nelíbí, ale necham si jí, kdybych časem změnil názor :D

A snad se zase najde ňákej volnej čas a dojde na úpravu předního nárazníku :blink:

post-5584-1306961129_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Proběhla montáž menší ptákovinky od Forge :palec:.. Nejdřív jsme museli vyndat baterku, airbox, světlo a sundat nárazník a pak se pasovalo a pasovalo. Jelikož já ani kámoš, se kterym jsem to dělal, nejsme zrovna zručný a auta máme jenom jako koníček, tak to byla docela sranda ;)...

Pár fotek z montáže (auto je tu pěkně zas...ý, bylo těsně před mytim :))

post-5584-1311623206_thumb.jpg

post-5584-1311623248_thumb.jpg

post-5584-1311623279_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...