Přejít na obsah

Môj taxík...

Doporučené příspěvky

Dííky všetkým čo si spomenuli.. :)

Dnes prebehli dve malé úpravy na taxíku.. prvá je lepšia, montáž vnútorných klučiek s podsvietením, ktoré pripravil p2p.. týmto mu ešte raz ďakujem, svieti to pekne, aj ke´d po tme som to ešte nevidel.. :D

a druhá bolo strhnutie fólií z vodičových a spolujazdcových dverí.. :( v sobotu ráno ma zastavili tí dvaja najpredpisovejší policajti u nás.. a to som mal tie úúplne najbledšie aké sa robia..

Odkaz ke komentáři

Nestálo ma to nič, len upozornenie aby som to dal dole.. bola to taká blbá zoda náhod keď som doviezol iného policajta a ten chcel vystúpiť na zákaze.. to si vysvetlili medzi sebou ale ten čo ma chcel riešiť je najpredpisovejší policajt tu u nás a všetci sa ho boja.. ten už mi kedysi dvakrát zobral techničák na starej audine a minulý rok mi dal pokutu za to že som nemal STK ako taxík.. jeho oku neunikne nič..

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Ondro teraz už to bude dlhšie trvať, už nemám ten nájazd čo pred rokom.. nejako viac flákam ten taxík, skoro stále to nechávam na kolegu.. :)

Princes chip bol pri cca 155t km, turbo a spojku som menil na konci záruky približne pri 105t km, zotrvačník pri 166t km, ale jeho výmena bola jasná už pred chipom.. takže ja som zatiaľ bez výhrad spokojný.. ;) len mi v poslednej dobe chýba 6-tka.. :D

Odkaz ke komentáři

lubinob - Tak to je fajn ja se ptam bo to mam taky od TDIFuna a jsem strasne spokojeny a ta 6tka...ani nemluv ale ja zatim strasna spokojenost predtim kdyz jsem jezdil normalne a vezl jsem dohromady 4 nebo 5 lidi tak se auto trapilo ted kdyz jedu stejne tak vubec nepoznam na aute ze nekoho vezu...ja jsem fakt nad miru spokojeny me to staci :palec::palec:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...