Přejít na obsah

Môj taxík...

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Tiež som mu to hovoril, že S3 mala brzdče s "uškami" ale sú s hliníkovou tehlicou a ževraj to bolo takto vymontované z S3.. tak neviem kde je pravda.. a máš pravdu je to len detail ale ukáže to úplne inak..

A Vašku mám aj niečo v ABS alebo niekde prekódovať že sú väčšie brzdy alebo to netreba?

Skúšal som to prekódovať ale zoberie to len FSIII, pri FNIII aj FRNG mi to vypíše chybné kódovanie..

post-120-0-53545000-1397775356_thumb.jpg

Upraveno uživatelem lubinob
Odkaz ke komentáři

Asi teda budú z Cupry, ty to máš v malíčku.. :) za tie peniaze mi to je v podstate jedno, službu spravia rovnakú..

Fido neboj, tá foto je s pôvodným kódovaním.. predpokladám že mám zmeniť tú časť čo je zakrúžkovaná, teda odrátať "1" a pripočítať "8".. teda kódovanie 0004744.. zapísalo ho bez problému ale pri ďalšom pokuse tam už bola chyba - chybne kódovaná jednotka.. tak som vyskúšal dať 16" teda kódovanie 0004738 a tá istá chyba.. asi tam bude treba ešte niečo iné zadať..

Edit: priložený obrázok s chybou..

post-120-0-63764000-1397818342_thumb.jpg

Upraveno uživatelem lubinob
Odkaz ke komentáři

lumi to už asi pol roka.. :P

Hydraulik tak vždy by mohlo byť viac zaplatených km.. :D ale v pohode, dá sa to.. našťastie mi jazdí ešte jedno auto takže keď nejazdím aj tak sa mi nejaké drobné sypú.. :)

aby toho nebolo málo po príchode z obeda pozerám že nie je som bez jednej krytky..

160 vydrží a po meste ju stratím.. :wallbash:

post-120-0-05795900-1398686441_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...