Přejít na obsah

Môj taxík...

Doporučené příspěvky

Neviem či je to len môj pocit ale zdá sa mi že sú hlučnejšie ako zimné Conti TS850 čo som mal obuté doteraz... hlavne po meste keď som na neutráli dochádzal ku križovatke tak mi to tak prišlo... a možno som sa len na pneu teraz zameral keď sa bavíme aké sú.... ale mám na nich zatiaľ cca 60km, uvidím keď budú mať aspoň 500...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ja fukam 2.4 all a je to pre mna ideal a aj pre pneu :)

Já foukal 2.1 - 2.2 podle víčka a zdálo se mi to dost málo, na geometrii se mě dokonce ptali, jestli mi to neuchází ^_^ Tak jsem to nechal taky na 2.4 vše a je to daleko lepší. A mám teď cca 2,5tis km Barum Bravuris 3HM a kromě toho, že hučí daleko víc, než zimní TS850 si nemůžu stěžovat. Samozřejmě loňské Conti SC5 byly jinde, ale za 104€ neber to :jelen:

Keď tu dávate všetci foto naleštených áut ja dám pár z bežného používania... :loool:

Len teda na tých foto to neukáže tak "dobre" ako to bolo naživo...

attachicon.gif20150520_133345.jpgattachicon.gif20150520_133414.jpgattachicon.gif20150520_133544.jpg

Jsem na tom úplně stejně, parkuji buď pod břízou nebo vedle řepkového pole a dokud to kvete, tak to nemá ani smysl umývat :wacko:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Nehal a nenehal.. nastastie pri garazi..

uz od zaciatku tyzdna sa mi nelubil obcas zvuk po nastartovani ale po cca 3-5 sekund uz v pohode.. tahal uplne normalne.. a tu po nastartovani zase ten zvuk, pridal som mu na mieste a buchot.. vypol som ho a kamarat mechanik ma odtiahol k nemu.. ale predtym to chcel pocut, normalne som nastartoval a buchotalo to aj na volnobeh.. :(

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

tak ono to ani nejako šialene neklepalo.. dokonca keď to natočil prvýkrát na heveri tak to malo normálny zvuk.. až po vytočení cez 2500 ot sa to zase ozvalo.. a na druhom valci výfukový ventil je úplne ostrá hrana vačky zboku.. možno to v tých vyšších otáčkach bolo už dlhšie len to nebolo v tom hluku a pustenom rádii počuť v interiéri...

Odkaz ke komentáři

No pekne :(

Inak presne toto som mal na Pole, ryha na vacke a jedno dvihatko uz derave. Ten interval by ma tiez zaujimal, i ked myslim ze o taxik bolo dobre starane. Ja som daval vinu prave nedodrzaniu intervalov, pripadne predch. majitel setril na kvalite oleja, ale to sa uz nedozviem...

Upraveno uživatelem Kyselinka
Odkaz ke komentáři

takže vačka a všetko okolo vymenené... to poškodené zdvihátko na predchádzajúcej foto je výfukové zo štvrtého valca a tu je pekný pohľad na porovnanie vačiek... myslím že každý vidí ten rozdiel.. to že nechápem ani ja a ani mechanik že ako a prečo tak moc je druhá vec.. :D

post-120-0-41391200-1434647639_thumb.jpg

a keďže ventilky už otvárali a zatvárali ako majú tak pri "mierom" teste dalo turbo papááá... takže taxík zase stojí v servise.. :lol:

post-120-0-56108800-1434647654_thumb.jpgpost-120-0-20408700-1434647666_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...