Přejít na obsah

Môj taxík...

Doporučené příspěvky

Taxík má dnes za sebou servisku pri 90t km... :o takže môže cez prázdniny veselo zarábať, teda vlastne musí lebo beriem hypotéku na byt...

Na šoférových dverách sa začala robiť boule a mal by byť vymenený tapacír v rámci záruky... a tiež aj spojka, začiatkom augusta to rozoberú a uvidím čo všetko vymenia...

Pribudol aj jeden malý viditeľný detail ale foto až neskôr... :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

jj.. je to origo zo sport paketu.. :smich:

zajtra skúsim dať dole tlmenie zo spodu kapoty a snáď sa to podarí vytlačiť von... určo tam niečo bude vidieť ale keď vidím ako sa mi v poslednej dobe "darí" tak to asi nebudem leštiť a hladkať aby to bolo jak nové... snáď sa niekedy podarí rozumný ťukanec na pravý bok aby mi hneď prelakovali aj blatník a dvere, ktoré majú trochu iný odtieň... :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

jj.. kupoval som ho 15. 11. 2008.. :wub:

tak pri "domácom" používaní by som toľko nespravil ani ja, kupoval som ho s tým aby si na seba zarobil a že toľko najazdí, na predchádzajúcom aute som robil 5000km za mesiac, teraz mi to vychádza asi 4500km, myslel som že servisku pri 120t km dám pred koncom záruky ale to už nevyjde.. ale nejaké drobnosti sa snažím hodiť na záruku a zatiaľ sa podarilo.. :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...