Přejít na obsah

Môj taxík...

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Dnes boli vymenené zadné dorazy na tlmičoch.. vyzerali pekne :D zistil to Rolbař pri cca 109500km... :lol: myslel som že vydržia toľko čo tlmiče.. :D

a zároveň boli vymenené zadné pružiny naspäť za origo... snáď len dočasne... :D

post-120-1294680034_thumb.jpg post-120-1294680059_thumb.jpg post-120-1294680052_thumb.jpg

post-120-1294680096_thumb.jpg post-120-1294680066_thumb.jpg post-120-1294680073_thumb.jpg

Upraveno uživatelem lubinob
Odkaz ke komentáři

nie je to síce veľká závada, ale na spomalovacích hrboloch neraz cítim že idem na dorazy.. hlavne keď sa mi do auta nasáčkujú štyria viac ako 100kg chalani... :lool:

ale kolesá mi ani raz nešúchali o podblatníky aj keď mám vzadu 2cm podložky a bolo 3cm dole na pružinách... :lool:

Odkaz ke komentáři

niečo také spolu s plastovou prachovkou na tlmič.. a lacné to určite nebude aj s prácou v autorizáku...

a už mám aj ďalšie dva problémy.. jeden som tu už písal, že mi blbne tempomat takže páčka je na výmenu..

keď mi to mazal v chybách tak sme našli aj trvalú závadu náklonového čidla origo alarmu.. po konzultácii s Rolbařom mi povedal že je K.O. že to tiež býva častá závada u OII... :smich: na záruku to už asi neuhrám keďže mi skončila pred necelými dvomi mesiacmi.. :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Na taxíku boli pri 122 200km prvý krát rozobraté brzdy... :D

vymenené komplet platničky vpredu aj vzadu a rozchodený jeden váleček ručnej brzdy lebo ju používam len na jeden zub.. asi za ňu budem musieť viac ťahať... :smich:

Tak dúfam že na ďalších 120t km mám pokoj... :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...