Přejít na obsah

Môj taxík...

Doporučené příspěvky

Kolik máš základní jizdné Lubo? Jezdiš i bez zapnutého počitadla? :P

Základné jazdné je 0,80 € za 1 km... ;)

A u nás to nefunguje tak ako u vás, nám to automaticky netlačí bločky, je to vlastne len informačné, že si nevymýšlam blbosti... a na dlhšie jazdy je možná cena dohodou... :lol:

Odkaz ke komentáři

Níe nemáme, mesto ám do toho absolútne nič nemôže povedať lebo ani žiadne parkovisko pre Taxi nechú spraviť...

Ceny máme všetky taxislužby približne rovnaké 0,75 - 0,90 €, len sa to podľa kurzu prepočítalo z SK na €... a to ešte diaľkové trasy jazdím aj lacnejšie, vyššiu taxu používame len cez Vianoce a Silvester...

Odkaz ke komentáři

Tak to nám do toho kecaj,ale aspoň že máme povolený vyšší ceny jak v Praze.Ale už to mám taky jen na víkendy si přivydělat....Radši budu vozit opilce z diskoték než ty rusáky tady(Letos jsou v KV stejně jen samé sociální případy.Jako kdyby sem z ruska posílali jen zájezdy ROH ;) )

Odkaz ke komentáři

Tak dúfam že až tak to nedopadne... ;) počas tejto krízy by už chcel robiť taxikára skoro každý, už viac ľudí sa ma pýtalo či nepotrebujeme šoféra... a teraz tu zase začína nový taxík, síce o tom hovoril ten chalan už pred prázdninami ale už to vyzerá že aj začína jazdiť...

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Lubo: když mám auto zaparkované mimo garáž tak se mi občas stane že mi palubák napíše hlášku že mám vadu v osvětlení vozidla-konkrétně ledky co mám na RZ.

Tobě to nedělá?Jakmile se přes den trošku oteplí tak to zase funguje :lool: že by špatný dotek? Zkoušel jsem to rozebírat ale výsledek je stejný :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...