vorlajz Odesláno Říjen 2, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2009 ty woe Lubi změň si název tématu.... já vždycky když na to kliknu tak čtu: "moj taxík" přitom je to "tvoj taxík"!!!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 no šak keď si ma zavoláš môže to byť aj tvoj taxík... :D len neviem či toľko zarobíš čo by to stálo... :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 3, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2009 no šak keď si ma zavoláš môže to byť aj tvoj taxík... :D len neviem či toľko zarobíš čo by to stálo... :D :D Kolik máš základní jizdné Lubo? Jezdiš i bez zapnutého počitadla? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Kolik máš základní jizdné Lubo? Jezdiš i bez zapnutého počitadla? :P Základné jazdné je 0,80 € za 1 km... ;) A u nás to nefunguje tak ako u vás, nám to automaticky netlačí bločky, je to vlastne len informačné, že si nevymýšlam blbosti... a na dlhšie jazdy je možná cena dohodou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luka Odesláno Říjen 6, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Základné jazdné je 0,80 € za 1 km... To je tedy hodně málo ;) Vy máte taky určené ceny od města? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2009 Níe nemáme, mesto ám do toho absolútne nič nemôže povedať lebo ani žiadne parkovisko pre Taxi nechú spraviť... Ceny máme všetky taxislužby približne rovnaké 0,75 - 0,90 €, len sa to podľa kurzu prepočítalo z SK na €... a to ešte diaľkové trasy jazdím aj lacnejšie, vyššiu taxu používame len cez Vianoce a Silvester... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luka Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Tak to nám do toho kecaj,ale aspoň že máme povolený vyšší ceny jak v Praze.Ale už to mám taky jen na víkendy si přivydělat....Radši budu vozit opilce z diskoték než ty rusáky tady(Letos jsou v KV stejně jen samé sociální případy.Jako kdyby sem z ruska posílali jen zájezdy ROH ;) ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Tiež väčšinou vozím tých opitých z diskoték, ešte občas sa podarí navštíviť "červený domček" ale ani toho už nieje ani zďaleka toľko čo bývalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luka Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 JJ kde jsou ty časy...A bude hůř...Zachvilku bude taxikařina jen pro důchodce aby si přivydělali k důchodu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Tak dúfam že až tak to nedopadne... ;) počas tejto krízy by už chcel robiť taxikára skoro každý, už viac ľudí sa ma pýtalo či nepotrebujeme šoféra... a teraz tu zase začína nový taxík, síce o tom hovoril ten chalan už pred prázdninami ale už to vyzerá že aj začína jazdiť... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luka Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 No to si u nás taky každej kdo nechce makat rukama myslí buh ví jaké to neni rito ;) Ale jak říkám o víkendech to jde a v týdnu nemá vůbec cenu do toho lézt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Aj u nás je to podobné, cez týždeň sú dobré tak max. dva dni inak je to úplne o ničom... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luka Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 A to my jezdíme 35kč/km na tvrdo i dálky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Tak to je už slušné, tu u nás to nehrozí... ale som zvedavý koľko vydržia tí najnovší čo sa snažia jazdiť lacnejšie ako my čo už tu sme pár rokov... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luka Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 No budou to zkoušet ještě levněji a akorát vám tam dok*rví ceny Tady je to to samé.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 Dnes som prvý krát vyskúšal ťažné... taxík už začína makať na zahrádke... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 mal by si tam spraviť sedadlá do vozíka a odviezť viac klientov naraz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 Na co sedačky, namontoval bych tam palandy a měl by lůžkový vůz, jediný svého druhu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 Dobré nápady... ešteže tan vozík nie je môj... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Říjen 9, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 to by ale musel taxikařit v Africe nebo v Karibiku :) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Pár foto z dnešného rána... :) zima je už asi tuu... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Lubo: když mám auto zaparkované mimo garáž tak se mi občas stane že mi palubák napíše hlášku že mám vadu v osvětlení vozidla-konkrétně ledky co mám na RZ. Tobě to nedělá?Jakmile se přes den trošku oteplí tak to zase funguje :lool: že by špatný dotek? Zkoušel jsem to rozebírat ale výsledek je stejný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Roman na osvetlení RZ mi to nevypisuje nič, to funguje bez problémov... ale keď som stál skoro dva dni tak mi to spravilo na zadnej smerovke kde mám LED-ky od Roberta, ale stačilo zablikať a chytila sa, odvtedy je kľud... môže to byť kontaktom, ale nechcelo sa mi to rozoberať... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 lubi, s těma zadníma směrovkama mi to dělá taky.. probliknu varovnýma párkrát a je klid vypadla mi z jednoho blinkru ale taková ta vrchní chromovaná část do světlometu, tak si vemu asi drátek a budu "rybařit" :lool:, protože světlo se mi celý demontovávat nechce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Pár foto z dnešného rána... :D zima je už asi tuu... :) luxusná námraza :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Viktore ja som len páčku stlačil a na tretie bliknutie to bolo OK... :D Maroš bolo tak -1 ale celkom hustá hmla, niektorí išli miestami asi aj menej ako 60km/h... Na morave pri Veselí som predbiehal aj miestne taxíky... :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 1, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Maroš bolo tak -1 ale celkom hustá hmla, niektorí išli miestami asi aj menej ako 60km/h... Na morave pri Veselí som predbiehal aj miestne taxíky... :lool: :) kto má hmlovky toho nič nezastaví :D ...nejaký fotograf by z toho spravil ešte luxusnejšie fotky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2009 Tak po meste som jazdil len s hmlovkami... síce aj policajti na tú žltú pozerali, ale zastaviť ma nestihli... :lool: Fotil som to len narýcho mobilom, kto mal vedieť že to ráno nájdem?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Dnes ďalšie malé výročie... :) náhodou som si to všimol keď som čakal na zákazníčku... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 65 160 pekne nam to letii teda jazdi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.