sm0g Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 čím to fotíš? Já si třeba koupil vosk a tam bylo napsáno 3-4 cars... Teda nevím jestli to nebylo spíš psáno na díly, ale sotva mi vyšel na moje auto, natož na 3-4 :D Jinak bych taky dal víc vrstev, asi to je lepší na zimu ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 sm0g: Tak vosk se nanáší v opravdu slaboučké vrstvě, ne jako leštěnka... Opravdu doporučuji projít si sekci detailing a taky je spoustu návodů na youtube.. A aplikace 5 vrstev vosku za jeden den, tím bych se nikde moc nechlubil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 smog: hele fotim to zrcadlovkou Nikon D3100 proč??? Jinak tenhle vosk je tekutej tak proto to jde i tak rychle.... jinak dnes přibyl plech pod motorem :D takže low and safety :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 Láďo, to vůbec nevadí, že je to tekutej vosk.. Ale je potřeba, aby zaschnul a až pak můžeš vrstvit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 Protože fotky jsou neostré, ale pokuď se s tím učíš jako já tak to jo, přecejen nemuže mít každej hnedka fotky jak Jarýsek :D ... Ale Já fotím Canon 1100D a musím si koupit stativ, pač s tím bleskem je to docela "humáč" .. Blesk to vše zkazí, ale nastavit si pěkně rychlost mít to na stativu, to je pak pecka... :) To jen k fotkám.. Jak říká kamarád "žádnej člověk si nekoupil foťák a byl z něj hnedka profi" tak to neber jako rýpání, ale z 50ti fotek není vždy použitelných 50 fotek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Říjen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 jj to je pravda že učenej z nebe nespad já něž si to všechno vychytám tak to bude nějakou dobu trvat ale snad pak budou fotky za něco stát... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2013 Tak dnes byla octa na technický prošla s vyznamenáním :D a taky jsou objednány nové zimní galuzky Continental WinterContact TS850... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Tak continentaly už jsou doma zítra se přezouvá tak uvidíme jak budou sloužit :D jinak za tu cenu co je mám tak mě ani nebude mrzet když vydržej 2 sezony... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Za kolik si je sehnal? :) Oni tak ty 2 sezóny vydržej :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 hele jsou to nový a mám 1 za 1000 což je pomalu jak za barumku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Za to woe ani barumku nekoupíš... Jinak těch gum za ty prachy beru celej kamion... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 14, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Tak to je hooodně dobrá cena, to se nedivím, že jsi nemohl odolat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 (upraveno) Jo byla to náhoda jak prase táta měl v práci cápka kterej jim dal nabídku na nějaký kola a já je potřeboval :D tak proč toho nevyužít :D a to jstou cenou bylo myšleno ironicky.... Upraveno Listopad 14, 2013 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 15, 2013 kluci mám doma k použití šedej strop,velkou nádobku na ostřikovače(bez hadic) a hlavový opěrky kdyby měl někdo zájem dejte vědět SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 tak dneska proběhla výměna oleje taky se doplnily veškerý kapaliny a vyčistily se i podběhy aby se neřeklo,taky ještě se pořádně dopasovaly plasty k plechu pod motor takže se nemusim bát projet louží... :D Jinak taky jsem ji vykoupal aby byla v kondici :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Lesk jak blesk,přijeď na statek,půjčím ti šedivku a subarku a můžeš leštit když ti to tak jde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Listopad 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Tak na to zapomeň :P jen si šedivku vypucuj sám.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 tak jsem si trochu hrál jak s mytím tak s úpravou fotek :D co říkáte... jinak kdyby někdo chtěl mám doma velkou nádržku na vodu do ostřikovačů i s motorkama box na vzduchovej filtr a šedou stropnici z mýho auta bez díry na šíbr.... kdyby někdo chtěl foto pošlu zprávou ať to tu nezasírám jen fotkama :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 10, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 ty bláho, to je lesk jako blesk :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2013 tj kéž by takhle byla veskutečnosti :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 vtip tohoto týdne nejdřím mámu na sjezdu z Jížní spojky na spořilov nabourá náklaďák naloženej cihlama do kufru auto na totálku tak mě dneska naboural pitomec na průmyslový do kufru taky naštěstí to odnesl jen nárazník on to má horší ale i tak to nasere navíc jsem volal cajty protože jsem měl v autě ještě přítuli mámu a její kolegini...zítra na to kouknu líp a uvidim jak to vypadá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Taky se Ti daří co ? Znám takové super dny. Držím Ti palce ať to dáš co nejříve do šusu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Aspoň budeš mít novej nárazník... :D . Mě se to stalo před 2 roky, taky to odnesl zadní nárazník a taky to do mě nabouralo BMW :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 No doprdele! Zasrany Báwo stary 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Jsi někomu šlap na koří oko, joo znám to když se daří tak se daří. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Martine uvidim jak to vůbec dopadne ale nárazník je ko... Romane zas tak starý to bávo neni je registrovaný v roce 2012... Dodo36 pokud vím tak jsem nikomu nešláonul na oko ale tenhle týden se naší rodině opravdu nedaří... nejdřív máma a po dvou dnech já....:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Tak snad to Láďo dopadne všechno dobře, protože pojistku ten s tou bramborou určitě má, teď jde o to, jak dlouho to všechno bude trvat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 Láďo hlavně zachovej klid. A připrav se na to, že by mohla pojišťovna začít blbnout ohledně amortizace. Je toho tady na fóru, ale i jinde na netu, popsáno hodně, tak se nenech odradit. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Leden 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 kluci nebojte okta je v provozu jen se spíš obávám co je pod nárazníkem sice to bylo v rychlosti cca 50km ale i tak to může bejt cokoliv... jinak s amortizací už jsem seznámenej máma to měla taky a naštěstí dělá táta v servise tak to tam znaj taky moc moc dobře... ale už jsem klidnej záleží na tom jak moc se to bude táhnout ale mám protokol od policajtů který jsem volal tak se mám aspoň o co opřít.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.