Přejít na obsah

Šternyho Tmavě Modré TDI

Sterny

Doporučené příspěvky

Jo přední určitě ten jde do všeho první(po čumáku :) ) ale zadnim když se opřeš u parkování nebo tak někdy se stane i sebelepšímu řidiči :palec: No určitě to stálo moc a hlavně dost práce, ale zrovna takhle bych si to asi neudělal kdybych měl ty peníze :palec: přijde mi to už moc křiklavý. Ale asi to pojede sakra dobře :) :)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zdar pane. Musím tenhle týden vyměřit a objednat desky na dvojitou podlahu tak jsme si u tebe chtěl vzít inspiraci,ale přijde mě že máš tu dvojitou hrozně vysokou. Mohl by jsi mě pls dát foto se sklopenejma sedačkama jak je tam velkej schod? Ta střední deska je po celým kufru nebo jen mezi těma bočnicema? Díky za odpovědi.

edit: Tak jsem jestě jednou koukal a přijde mě že ta spodní deska neni přez celej kufr (až pod plast u zámku), ale už jsme si všiml, že je "jen" mezi bočnicema.Jak máš ten zub tak ten máš zastrčenej pod tou "příčkou" co je za zadníma sedačkama?

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

jo ta deska dole není přes celej kufr ale tak do 3/4 a ještě k tomu říznutá na půl abych měl lepší přístup k rezervě , jinak mezi ten schod mco neřeším páč sedačky moc nezklápím ale jestli chceš tak ti sem dám nějakou tu fotečku ať máš představu jak je to vysoko a ten schod je vysokej 8cm což si myslím že není tak moc. Jinak mezi těma podlahama je 10cm využitelnýho prostoru ale to jde vždycky snížit, ale mě to teď takhle vyhovuje ;)

Upraveno uživatelem Sterny
Odkaz ke komentáři

Sterny: Ten schod chápu. Já potřebuju hlavně aby se mě tam vlezli zesíky a další spousta elektroniky(nic jinýho). Každopádně alespoň nějakej kus tvého návodu použiji, zbytek doupravím dle svých potřeb. Takže díky moc. Samozřejmě zachování přístupu k rezervě se musí vyřešit...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...
Ta záslepka vedle výhřevu, nechápu proč má jinou barvu, ja tam mam dvě záslepky a každá je jiná :-D nechápu proč to tak delaj.. ;-) jinak pěkný autí..

to mluvíš o fotkách z této stránky, jestli jo tak to není introš mýho auta :rolleyes::lol: ale sonyk02

Ale jinak Díky

Upraveno uživatelem Sterny
Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...

tak jsem se po deší době zase odhodlal něco na autě udělat a to je oprava stávající dvojté podlahy,protože pře zimu jsem pomáhál dvoum týpkům co uvízly ve sněhu a zlomili mi prkna který jsem tam měl :smich: tak jsem si to trochu vylepšil a teď tam mám o trošku víc místa než bylo před tím :smich: :) :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 5 týdnů později...

Pěkně si vyřešil zvuk v kufru :lool: jen by si ten basák zasloužil lepší zesilovač než ten noname nějakej.

A k těm klikám, mi přijde že je to zbytečně moc agresivní to světlo, hlavně jak se to odráží na tom A sloupku u řidiče, si asi použil nějaké čiré vysokosvítivé diody, nejlepší jsou podle toho co kdo zkušel a psal v tématech o podsvětlení, 5mm difuzní (modrá dioda - plast) svítí tak akorát decentně, kličky podsvětlí a nijak neruší okolí, sám sem je také dal a paráda, ale třeba ti to vyhovuje když to hodně svítí.

Upraveno uživatelem sonyk02
Odkaz ke komentáři
Pěkně si vyřešil zvuk v kufru :lool: jen by si ten basák zasloužil lepší zesilovač než ten noname nějakej.

A k těm klikám, mi přijde že je to zbytečně moc agresivní to světlo, hlavně jak se to odráží na tom A sloupku u řidiče, si asi použil nějaké čiré vysokosvítivé diody, nejlepší jsou podle toho co kdo zkušel a psal v tématech o podsvětlení, 5mm difuzní (modrá dioda - plast) svítí tak akorát decentně, kličky podsvětlí a nijak neruší okolí, sám sem je také dal a paráda, ale třeba ti to vyhovuje když to hodně svítí.

děkuju jsem taky rád že mi to takhle vyšlo :palec: ale uvažoval jsem že ten basák vyndám úplně z tý bedny a udělám to jinak ale pak jsem se na to vyprd :wacko: protože na to bych už neměl nervy :wacko: to rozebírat letovat atd......

jo zesík by to chtělo lepší ale tenhle taky není zas tak špatnej :lool:

A u těch klik jsem sháněl ale buď ty diody prostě neměli(byly objednány) a taky jsem se koukal na cenu a když jsem viděl tyhle tak jsem to už dál neřešil a navíc jsou navrtaný dost u kliky takže to ani moc neoslňuje ;)

Ale jinak dík že se Líbí :P :lool:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
jo zesík by to chtělo lepší ale tenhle taky není zas tak špatnej :)

chlape co máš za napájecí kabely?Na té foto nic není vidět,ale pokud máš nějaké slušnější "hady" tak až pojedu přez PHU tak vezmu svýho slabouška a můžeme ozkoušet co by udělal silnější zesík, kterej aj tak bude slabej na tvuj woofer. :D :P :D

Jen to prosím vůbec neber jako výsměch či nějakou hanu,ale jsem si 100% jistej že by jsi hnedka věděl na co šetřit... :D :( :palec:

Jinak mě se tam ta bedna líbí tak jak je. Nevypadá to špatně, je to decentní a přitom pěkný. A proč by nemohlo bejt vidět že tam je bedna daná "navíc". Dyk na tom není nic špatnýho. Nemusí to pokaždé vypadat jak když to tam patří :palec: :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři

hele upřímně já ani pořádně nevím :D co tam je ale mě to takhle zatím stačí ale za zkoušku nic nedám a jako výsměch to rozhodně neberu beru to jako rady a beru si z toho jen to co chci(takže to neberte jako urážku když řeknu že se mi něco nelíbí).

Jinak dík že se ti líbí ten kufr :D :P

A koukal jsem na tu tvou a je to pěknej mazel :D a propo? UŽ MÁŠ HOTOVEJ TEN KUFR?????? že jsem tam nikde nenašel foto???

Odkaz ke komentáři

Chlape kufr stále není... Dřevo na bednu je už připravený v Kardašce jen pro něj dojet a pak to celý dát do kupy... Nějak není čas a chuť... Štve mě to počasí. V pátek by mě měl kámoš dovézt středy abych měl kompletní kompo tak začnu zase makat... Připravit domky na sloupky, a sjedu pro to dřevo a budu řezat, lepit, brousit, skládat a snad se povede... Taky už se nemůžu dočkat... :D

Jinak ta zkouška by neměl bejt problém když budeš mít zájem :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...