Sterny Odesláno Duben 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 Jj me se to takhle libi taky :) jinak dik za vsechny ohlasy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 22, 2015 Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 Já jsem na černý kola "ujetej" Takže za mě pěkný;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Duben 22, 2015 Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 Kola pěkná! Také mám raději černé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Duben 22, 2015 Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 Moc sluší, ale to už jsem ti říkal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 příští týden udělám nějaký lepší foto aby jste se mohli pokochat víc :D jinak je mám zavoskovaný a prej to pěkně šajní i v noci... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Dnes proběhlo menší focení :D tak snad vám tyto fotky víc řeknou o barvě kol :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Ta černá má super výšku, Ládíku měl bys vyměnit tlumiče a pružiny, asi nebudou v nejlepší formě :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Povedeny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Cos měl v kufru? Nějak Ti to sedí v zadu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 nic tam nemám jen je to taky trochu z kopce :D jinak to mám takhle stočený :D a to mám ještě 2 cm závit... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 ta barva kol nemá chybu celkově moc povedené auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Oproti těm čermým kolům je to fakt rozdíl a musím říct, že to nevypadá vůbec špatně , tímto se ti omlouvám za to, jak jsem psal, že se mi ty kola nelíbí... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 v pohodě ony ty fotky strašně zkreslujou ale živě to vypadá taky jinak jinak dík za chválu, a nemusíš se omlouvat Martine ;) jen jsi vyjádřil svůj názor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Taky akorát snizeno ;) hezky ti sedi a je to pastva pro oko :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Ano, černý kola se mi nelíbí, to se přiznám a u tebe to právě z fotek taky hodně směřovalo k té černé, ale jak je vidno ze srovnání s opravdu černýma kolama, tak to má hodně daleko k černé a tak jsem se chtěl právě omluvit, za odsouzení té tvé barvy, protože to fakt vypadá dobře (to jsi i psal) a už se těším, až to uvidím naživo, to bude určitě ještě lepší než z fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 To Jardap007 jj ale chtwl bych to poslat jeste i fous dolu navic ten podvozek je krasne funkcni coz je super na to ze zadni pruzina je stocena jak praseci ocas :) Martineburcite pojedu s Petou na moravu tak se urcite opet domluvime na srazu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Kola bomba, krasne sladeno do dvou barev 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 to já si chci lehnout na 40/30 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Martineburcite pojedu s Petou na moravu tak se urcite opet domluvime na srazu :D OK, až sem budete mít cestu, tak dej vědět a uděláme zase nějaký sraz ;) Jinak, pokud to letos výjde, tak budu očumovat i v Žamberku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 JJ určo dáme vědět :D jinak Žamberk to jistí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Láďo máš to mooooc pěkný a ten lesk......... už chápu proč jsi nepřijel k nám na statek,si se bál že ti to poserou vlaštovky cooo jinak já příští týden dávám šedivku k lékaři a už tam přijdou i nová kola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 paráda :D jinak Mišáku nebál jsem se jen jsem to časově vůbec nedával... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 V poho Láďo,až budou kola a šedivka po servisu,dohodneme se na tu folii na předek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 OK ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Jinak to Jardap007 to snížení je vždy super co se týka sportovnější jízdy a já jsem to snížil takhle a nenutí mě to tolik šlapat na plyn díky tomu jak to mám nízko a stav našich silnic ale když narazim na nějakou krásnou silnici tak je to slast a užívám si a to :D a jedu co to jde a na co si věřim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Proto to chci takhle snizit žádný extrém :) hlavně drží v zatáčkách a vypadá to líp než ta koza co mám ted :D ale nejspíš to vidím na poslední investici pro tenhle rok :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Květen 3, 2015 Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 Kola super, jen ta přední lampa a blinkr na šoférově straně moc nesedí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 Jardap hele uvidíš ale myslím si že jak dáš pružiny tak budeš uvažovat i o tlumičích... Drura jj to vím to musím pořádně dopasovat ale na to musí bejt čas přeci jen auto pořád jezdí a nestává se že by mi auto stálo 2 dny.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2015 Tak dneska jsem trochu spasoval predni naraznik jak to nesedelo je pravda ze by to jeste trochu slo ale neni to tak hrozny podle me jinak jsem si taky opet trochu poupravil poklicky aby vic ladily s kolama :D foto dam az zitra... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 (upraveno) tak tady dávám fotky z pasování nárazníku ještě to chce doladit ale oproti tomu jak to bylo před tím to je mnohem lepší. První foto je jak to bylo před tím... Upraveno Květen 14, 2015 uživatelem Sterny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.