Přejít na obsah

Šternyho Tmavě Modré TDI

Sterny

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

No ale tak leda, až by jsi byl zase na Moravě, protože cestu do Prahy nevím jak bych dal... :D

To jako že by užovka nedojela, nebo ty se necítíš?

Ládíku měli jsme v práci Karchera nějakou K6 řadu a k tomu jsem přikupoval origo pěnovač a pěnu http://www.detailingshop.cz/predmyti/380-valetpro-advanced-neutral-snow-foam-1l-aktivni-pena.html

Upraveno uživatelem Mirouch76
Odkaz ke komentáři

Mirouch76: No asi tak trochu obojí. Užovce nefunguje ventilátor na chladiči (mám doma nachystaný nový originální ventilátor i s novým origo čidlem, takže jen ho vyměnit), jinak je po motorové stránce v perfektní kondici ;) a navíc jsem nikdy nebyl v Praze, takže by to pro mě byla premiéra a navíc jet asi 250 km po okreskách asi nebude moc pohodlné, proto jedině, kdyby Láďa měl cestu na Moravu... :D

Sterny: Golf MK1 nebo MK2 v nablejskaným stavu by byl super :palec: , takže pokud se ti naskytne možnost ho mít, tak neváhej... ;)

Odkaz ke komentáři

Jj vim ze i MK2 je suprova ale ta 1 ma svy kouzlo... Jako najdou se ale abych dal za nejakou osuntelou mk2 28000 a ma nalitano pres 500tkm mi prijde dost prehnana cena ikdyz vim ze v dobrym stavu za ni dam ranec...

A plany s tim golfem uz mam sehnat origo bbs rs kola a na vzduchac nic vic potom mozna nejakou muzik ale aby to vypadalo co nejvic origo( tudiz german style)

Odkaz ke komentáři

Tak s tim ze tam bude nejaka ta rez tak s tim pocitam nejdulezitejsi je spodek auta jestli ten bude ok tak neni potom co resit motor se da vzdycky nejakej sehnat navic bych to s motorem chtel udelat tak ze bCh mel vaechny kabely schovany nebo aby vedly v 1svazku a byl tak potom motor prostornejsi na to abych tam mohl neco vymyslet takytreba bych tam nacpal kompresor s tlakovou nadobou na ten vzduchac...

Ale to je otazka casu a penez ale nejdriv musim neco najit

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Kluci řeším teď problém s muzikou z ničeho nic mi přestaly hrát repráky... pojistka v motoru je v pohodě a na zesilovačích taky ale nejde do nich štáva rádio funguje normálně jinak to přestalo když jsem přepnul na další písničku na flashce... netuší někdo co by tomu mohlo bejt?? Jinak jsem zkusil i odpojit kabely od baterky aby se to "restatovalo"

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...