Guest houmik Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 co treba zlutou? ta by byla cupr :) JJM: tak to by se asi sehnalo, pak by ti z toho nekdo ten prevlek usil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 ne žlutou ne :) na autě chci mít maximálně 3 barvy a to je černá,stříbrná a pak samozřejmě lak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 29, 2010 Sdílet Odesláno Červen 29, 2010 ne žlutou ne na autě chci mít maximálně 3 barvy a to je černá,stříbrná a pak samozřejmě lak Za mne teda jedině lesklá černá a udělat z toho i stínítko na přední okno,jen kousek a uvidíš tu změnu! Teda jen můj názor a tvoje auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 Jámyslím, žeby to šlo aj bez toho stínítka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 no klici nechte to na mě folie je již doma takže ji až o víkendu nalepím teda pokud toho budu schopnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 no klici nechte to na mě folie je již doma takže ji až o víkendu nalepím teda pokud toho budu schopnej :D Tak to o tom žádná,že to necháme na tobě!! Přece nebudu ve svém volnu makat na tvém autě Ale ty jsi se ptal ,,co vy na to" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 mišáku nebijse toho už to mám trochu vymyšlený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 hmm kluci tak ta střecha zatím padá máma mi zdělala tu folii ne nějakou reklamu ale slíbila mi že mi pořídí lepší folii přímo určenou na auta :) :P Tak se těším až to bude :( jinak se teď u mě bude hlavně řešit chladič a prvý přední blinkr kterej je nehorázne zažloutlej :) ;) tak ho vyměním za krásnej čirej a hlavně čistej :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 3, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2010 Tak ten blikač ti schvaluji,ten co tam máš je děsnej Já už nandal kryt znaku v karbonu,zítra nafotím a dám to k sobě! Vypadá to gůůůůůt! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2010 no už to chce vyměnit a právě že když se bude měnit chladič tak mě s tátou napadlo že to uděláme najednou ať na to nemusíme myslet Navíc ten chladič budu mít za supr cenu :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 tak dnes už se postupně pracuje na opravách už již mám vyměněný pravý blinkr(ten zažloutlej byl eeeeeeeee :D )Dále chladič který je praskle půjde vyměnit a nový už čeká v servisu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 tak dnes už se postupně pracuje na opravách už již mám vyměněný pravý blinkr(ten zažloutlej byl eeeeeeeee :D )Dále chladič který je praskle půjde vyměnit a nový už čeká v servisu :lool: No konečně vždyť to bylo jak jednooký bandita!!!!!!!!!!!!!!!!!Já zítra pojedu pro kryt znaku a překreju ten zadní. Nevíš jak sundat vzádu ten nápis OCTAVIA??? Koukni ke mě už to tam mám nafocený teda ten předek! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 12, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 Živočich7007 Sundáš lehce.. vem si vlasec a pomož si to podřezat ( je to jen na obou. lep. pásce ) já to dělal jen rukou, ale je to o nehty :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 njn vypadá to teď mnohem líp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 tak jsem se právě dozvěděl na kolik mě vyjde veškerá oprava s naplněním klimy a musím říct že jsem příjemně překvapenej na kolik mě to vyjde ))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 ja som si dal urobiť výmenu náplne v klíme, kontrola tesnosti a nejaký olej za 40 €, tiež v pohode cena a teraz v lete je klimoška k nezaplateniu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 to jo už se na ní těším až pojede tak jak má a já to budu mít se vším všudy za 2600 Kč což je super cena i s tím chladičem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Poptej se mi na kontrolu klimošky co za to atd mám pocit že už to není co to bejvávalo. Díkes Ládis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 už to máš u sebe ve vlákně :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Tady snad nikdo nespí, ale kdo by taky mohl v tomhle vedru :) Hodil by se nějakej xchat :-D A barvu vyber jinou :-) jak psal houmik, tolik střech za chvilku to bude bežný :-) já přemejšlím, že exteriér půjde do karbonu... + i ta střecha... jinak jak se dívate na ty kryty klik na autech, já to vyděl naživo a musím říct, že nic hezkýho ( pro mě ) na dálku OK, ale blízko, jak tam je ten přechod na normální kliku :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 to jo ale jeden existuje :)) akorát není moc rychlej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 :) i Ty jeden.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 tak dnes už je všechno opraveno hurááááá i když jsem byl dneska nucen jet na skůtru ale to mi vůbec nevadilo. Hlavní je že mi to teď všechno běhá tak jak má :) :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 20, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2010 No sláva.... to byla doba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 Tak hlavně že se zadařilo ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 Mnóó už je to gůůůt na ten blinkr se nedalo koukat!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 John Chipsa: No to víš a to mám tátu automechanika :) ale dokopat ho k opravě auta člena rodinny je těžký hlavně když mi řekl že mám vůli na předním levým kole a že jsem se mohl i někde rozmáznout po asfaltu :( Spooky1: to jo teď už pomalu jen užívat ten krásnej chládek co my tak krásně fouká z těch otvorů :) Živičuch: No to víš Mišáku čas toho blinkru nadešel a odešel do věčných lovišť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 Spooky1: to jo teď už pomalu jen užívat ten krásnej chládek co my tak krásně fouká z těch otvorů Prudiči... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Červenec 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 to není pruzení ale konečně si to užívám když jsem to neměl v přechozím autě a na tomhle když jsem měl prasklej chladič tak si to teď vychutnávám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 to není pruzení ale konečně si to užívám když jsem to neměl v přechozím autě a na tomhle když jsem měl prasklej chladič tak si to teď vychutnávám :P Hmm tak to nepřežeň ať ti nezmrzne ůsměv Jinak já už mám též opraveno,okno zavírá,budíky ukazují a blinkry blikajóóó a 3000 v řiti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.