Přejít na obsah

Výmena motorčekov el.okien

Fenix

Doporučené příspěvky

Dobrý deň,

Na mojej Octavii I r.v. 1997 som dnes zapajal motorceky el.okien v zadnych dverach - pochadzaju z inej Octavie nakolko po kupe som zistil, ze vo dverach vobec nic nie je (okna boli iba podlozene aby nepadli). Po uspesnom zmontovani som ale zistil, ze motorceky nefunguju, resp. funguju ale len ked podrzim kluc vo dverach v zatvorenej alebo otvorenej pozicii = vsetky okna idu dolu alebo hore. Na vypinace zadne okna vobec nereaguju. (ani na centralny vypinac vo vodicovych dverach), pritom okna vodica a spolujazdca idu bez problemov. (vypinace zadnych dveri ale svietia = su pod prudom). Bolo mi povedane, ze v motorcekoch su nejake riadiace jednotky, ktore je nutne po vymene naprogramovat, pretoze tie co boli vo dverach povodne boli naprogramovane pre dane auto a tieto co mam teraz boli pre ine. (hovoril mi to kamarat, ktory s tym mal realnu skusenost = okna mu isli az po vymene el.casti motorceka za povodnu).K povodnym motorcekom sa ale uz nedostanem kedze uz asi nikto netusi kde sa prave nachadzaju - chcem sa Vas preto opytat ci mi neviete niekto poradit ci a ako sa to da naprogramovat. Nakoniec este doplnim, ze centralne zamykanie ide vo vsetkych dverach bez problemov + kabelaz v zadnych dverach je nova. Po napojeni na diagnostiku - diagnostika ukazala chybu : zamykaci jednotka centralniho zamykani vzadu vlevo/vpravo - F222/F223 - nespravna vybava.

Za pripadnu pomoc a prispevky vopred dakujem.

Odkaz ke komentáři

Velmi hodnotna odpoved. Cena auta bola prisposobena tomu, ze okna nejdu. Zlava bola velmi vyrazna - uz je v nich vsetko co tam ma byt a zlava z ceny to bohate pokryla.(Nie som az taky tupec, ze by som si to pri kupe nevsimol ak si narazal prave na to + povodny majitel je moj kamarat, ale tie okna mu robili nejaky "odbornici" a on ani netusil, ze zadne dvere po ich zasahu ostali uplne hole). A prepac ani ja si neodpustim poznamku : Som tu novy a potreboval som tento problem co najskor vyriesit a pri predoslom prechadzani fora (este ako host=neclen) som postrehol ze je tu celkom dost ludi, ktory sa vyznaju - preto ma prekvapilo, ze mi nevie nikto pomoct, kedze sa tu riesili podla mna aj zlozitejsie problemy.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...