breta Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 Omlouvám se za neznalost, ale může mi prosím někdo odpovědět na tyto dotazy: 1. Má OCTAVIA TOUR 2010 kontrolní obvody pro hlídání vadných žárovek a kterých? 2. Jak probíhá tento test (třeba i v novějších modelech) - např. mám vadnou žárovku pro brzdy 12V/21W. Testuje se žárovka/žárovky/ hned po zapnutí zapalování, nebo až při sešlápnutí brzdy nebo v obou případech? (totéž pro osvětlení auta) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinca Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 ja mam octavii r.v. 2002 a mel jsem prasklou brzodovu zarovku a nic, nikde nebylo nic zaznamenane, rekl me to az kolega z prace, ze nesviti jedna strana. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 Kontrola vypalenych ziaroviek bola "akcnou" vybavou, mas tam jednu RJ navyse (v bloku rele), indikuje kontrolkou na budikoch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Květen 24, 2011 Sdílet Odesláno Květen 24, 2011 Olisoft : Nevíš jestli to jde dodělat tím, že se ta ŘJ přidá, nebo je to složitější ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 25, 2011 Sdílet Odesláno Květen 25, 2011 Pridas a nakablujes. S kablovackou by mohol poradit Rolbar, tusim on daval kdesi schemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.