Přejít na obsah

Moje šedivka

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
  • o 5 měsíců později...

Jsou duralový tak něco vydrží:lool:

Mirouch:Stále je vozím v autě :lool:

Tak po dlóóóuhé odmlce,způsobené stěhováním statku jsem se dokopal a něco málo udělal na šedivce. Olej+filtry a celková kontrola na dílně neb šedivka má již 305500km. Vše v pohodě babča dostala pochvalu :palec:.Díky své blbosti jsem musel vyměnit spodní díl předního nárazníku a díky blbosti neznámého ,,ctitele" :wallbash: jsem musel do přední masky zakoupit nový znak.Na zadní okno přibyla ještě reklama na náš areál.Začíná se mi ozývat spojka (původní) tak v dohledné době půjde auto do dílny ještě jednou.

Do vozového parku přibylo další,,vozidlo" kterému pod kapotou tluče škodovácké srdce (Škoda 1203) :lol::lol:

post-208-0-87826800-1370362289_thumb.jpg

post-208-0-18173700-1370362308_thumb.jpg

post-208-0-48563500-1370362333_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Mirouch: Hospůdka v obci je a dokonce i dobře vaří. Na statku máme klubovnu v které vrcholem vaření je čaj a káva :lool: :lool: jsem rád že jsem z hospody utekl tak tady nebudu provozovat jinou :lol::lol:

Spooky: Tak rád bych vás viděl bando,jen jsem na tom blbě s časem :huh: Máme tady 23 koní a staráme se o ně s přítulkou,takže jasná přesilovka 23 proti 2 :lol: ale nestěžuji si po létech za pípou je to super relax :) Dopolko se neutrhnu,od 8hod do 14 jsme v jednom kole,možná bych nějaké odpolko pláchnul ;)

Odkaz ke komentáři

Aj :o nicmene jakmile to pujde tak svoje nove vozitko mile rad pristavim k polepeni...aspon budu delat reklamu necemu poradnymu. kamarade bude to škoda...bude to AVIA a bude to nafta s dobrou vybavou a pod 100tis najezd :palec: a za ty penize? nebylo nad cim premyslet v pondeli by mela byt doma....kdyz mi to vyjde cinknu zitra na vecer

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...