cerrtinka Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 brambůrko :lool: Myšáku tak písni MartinoviRS je taky z Práglu a dělá do toho tak by se ti mrknul 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 brambůrko ;) Myšáku tak písni MartinoviRS :lool: je taky z Práglu a dělá do toho tak by se ti mrknul Žany MartinoviRS jsem psal mejlíka i SZ ale odpověd nepřišla ;) a já na opravu mám jen dnešek a zítřek. PA,SO.NE dělám a v pondělí frčím na dovču tak jsem to musel řešit jinak a jinde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 Žany MartinoviRS jsem psal mejlíka i SZ ale odpověd nepřišla ;) a já na opravu mám jen dnešek a zítřek. PA,SO.NE dělám a v pondělí frčím na dovču tak jsem to musel řešit jinak a jinde mě Martin tenkrát odpověděl hned ale pokud chceš mám na něj telefon :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 mě Martin tenkrát odpověděl hned ale pokud chceš mám na něj telefon Pokud mu to nebude vadit tak si ho rád uložím,pro příště! Pošli prosím SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 Pokud mu to nebude vadit tak si ho rád uložím,pro příště! Pošli prosím SZ ok pošlu ti to a kam frčíte na dovču a na jak dlouho??se šedivkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 Můžu s Váma? Jsem malej, hodnej a nezlobíííím.... a do kufru se vejdu...a k tomu všemu..... smutně koukám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 Můžu s Váma? Jsem malej, hodnej a nezlobíííím.... a do kufru se vejdu...a k tomu všemu..... smutně koukám tebe nebrat :lool: ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 Žany: Jedu s přítulí do Bedřichova,procházky bobová dráha,kolo a hlavně okouknout v Liberecké zoo Lamu ;) J.CH : Máš 3 kozy uvaříš svíčkovou? Pokud si odpověděl 2krát ano tak se dostáváš do užšího finále,gratuluji :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 jůůů ;) mám i nějaká bonusy Nic panstvo mějte se...jedu do HK na půlnoční premiéru Počátku... doufá, že když nepostoupím dostanu svého živočicha útěchy :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 21, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 brambůrko:však ty k ránu zas přijdeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2010 jůůů ;) mám i nějaká bonusy Nic panstvo mějte se...jedu do HK na půlnoční premiéru Počátku... doufá, že když nepostoupím dostanu svého živočicha útěchy :lool: Tak čůůs a opatrně kolego! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 22, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2010 (upraveno) Tak jsem se vrátil....a musím řict po dlouhé době kvalitné film - obsahově, herecky, režisérsky a hlavně to uběhlo pěkně rychle :-) Doporučuju a bylo tam skoro plno :-) ještě, že kupuju lístky on-line... :-) cerrtinka / prcek Už jsem tu....ale nikdo tu....tak jdu do pelechu.... v TU :-) Upraveno Červenec 22, 2010 uživatelem John Chipsa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 (upraveno) Táák šedivka je po opravě elektroinstalace opět v plné síle a včera se mi na tachometru ukázalo 255555km ale nestihl jsem fotit :) Brázdím Liberecký kraj a tak jsem musel navštívit ZOO a Lamu kterou sponzoruje Octaviaclub! Zoo je krásné a též i nedaleká botanická zahrada v Liberci :lool: Jinak i na dovče si šedivka užívá ,,krytého" :lool:přírodního :lool: parkoviště ps: foto č.3 se může jmenovat ,,Lama a tlama" :) Upraveno Červenec 27, 2010 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 27, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 hmmmm a kde že je ta lama? :) :lool: Jak se tváří pyšně :lool: :lool: Dostal mě ten prst na octavia, málem bych to přehlédl :lool: :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 27, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 brambůrko a já myslela že si na prcka zapoměl jak si měl v hlavě a nevyspán :) :lool: :lool: Míšo hezkýý užívej volna :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 brambůrko a já myslela že si na prcka zapoměl jak si měl v hlavě a nevyspán :) :lool: :lool: Míšo hezkýý užívej volna :lool: jj užívám si volníčko a krásné počasí :lool: děkuji Žany ;) J.CH:....no a právě pro tebe jsem tam ten prst dal,aby jsi netápal a kde je Lama? malá nápověda,Lama nenosí brýle...........tak co???..........áááááá modří už vědí :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 27, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 (upraveno) Si tak hodnej, že na mě myslíš :) :lool: aháááááá už vííííím :-) Hele ta Lama se mě nějak nezdá... má nějakej divnej krk, jakoby zasádrovanej.... Podle mě jsi v zoo ani nebyl a ten prst není Tvůj :lool: :lool: a Lama je vycpaná..... Hochuu prostě oko sokola to vidí vše... juchůůůůů ;) :) FOTOŠÓÓÓP :P :lool: Upraveno Červenec 27, 2010 uživatelem John Chipsa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 Si tak hodnej, že na mě myslíš :) :lool: aháááááá už vííííím :-) Hele ta Lama se mě nějak nezdá... má nějakej divnej krk, jakoby zasádrovanej.... Podle mě jsi v zoo ani nebyl a ten prst není Tvůj :lool: :lool: a Lama je vycpaná..... Hochuu prostě oko sokola to vidí vše... juchůůůůů ;) :) FOTOŠÓÓÓP :P :lool: No zase jsi mě dostal.....lama je nafukovací,jsme spolu na dovolené ,a ten prst je jednoho bezdomkáře,propujčen za půl marlbora a krabičák z lídla a focený je to v lese u Liberce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 27, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2010 :) :lool: mě to bylo hned jasný :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 Táák a další km na šedivce natočeny!! Dnes se projela na trase Bedřichov,Jablonec,Železný brod, Bozkov a zpět. Vyplatilo se, v Bozkově jsou nádherné jeskyně,mohu všem doporučit,ale vstupenky si rezervujte,čekali jsme na prohlídku 3,5hod Jinak zítra proběhne srázek v Liberci na letišti od 19.30 tak kdo bude mít cestu ať se ukáže:palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 28, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2010 jeeee Boz(ž)kov máme kousek od chaty..... Takže dnešní vejlet Ti věřím :) :D kamarád tam byl nedávno... a taky říkal, že krása, ale nečekal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 Tak dnes jsem při toulkách po Liberecku,měl tu čest poznat liberecký klan pokec na letišti s výhledem na Ještěd byl gůůůt :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 29, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2010 To projíždíš ČR? Kdy pojedeš Trutnov? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Tak dnes jsem při toulkách po Liberecku,měl tu čest poznat liberecký klan pokec na letišti s výhledem na Ještěd byl gůůůt :) :) oujéés, bylo to fajn, díky Ti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 To projíždíš ČR? Kdy pojedeš Trutnov? Neboj až pojedu tak dám vědět,tebe si nenechám ujít kolego :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Tak dnes jsem Šedivku trápil,díky své lenosti,až na Ještěd! Ale výhled stál za to! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 ty si to na Ještěd vyjel autem?žíííš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červenec 30, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 ty si to na Ještěd vyjel autem?žíííš :D :D Sámo že jsem se tam vydrápal,není to takový problém cesta je suprová. U lanovky byla fronta jak kr..a a pěšky?? néééééééé :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 30, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2010 Sámo že jsem se tam vydrápal,není to takový problém cesta je suprová. U lanovky byla fronta jak kr..a a pěšky?? néééééééé :D jj Míšo a si vlastně na dovolený,ne na tělocviku že jo :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Srpen 1, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2010 Budu se těšit :D jinak proč čekat, když to jde aute... a ta první fotka super, škoda, že je mázla :-( To bych jí jinak udělal do stříbrna a pak říkál, hele kde jsem byl :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.