Přejít na obsah

Moje šedivka

Doporučené příspěvky

Mišáku tadyk máš ty návrhy zadních světel+původní fotku pro srovnání...snad jsem na žádnou variantu nezapomněl, udělal jsem to co nejlíp pro tvou představu a vybereš si :palec:

A vy ostatní mu to ohodnoťte, mě zkritizujte :angry: ať má kluk ušatá lehčí rozhodování.

Za mě osobně jak jsem na to koukal buď varianta 1. nebo 2.

Odkaz ke komentáři

Mišáku tadyk máš ty návrhy zadních světel+původní fotku pro srovnání...snad jsem na žádnou variantu nezapomněl, udělal jsem to co nejlíp pro tvou představu a vybereš si :palec:

A vy ostatní mu to ohodnoťte, mě zkritizujte :angry: ať má kluk ušatá lehčí rozhodování.

Za mě osobně jak jsem na to koukal buď varianta 1. nebo 2.

post-712-1300047144_thumb.jpg

post-712-1300047170_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ta 2 nevypadá zle ale to je na poliše jak rudé trencle na býka!!! Pokoumám zakoupím lampáše a budu kutit a pak se uvidí.....no i ta 3 není špatná. Mám strach jak to bude u té 2 svítit mám sice vzádu všude ledky ale....... no uvidíme,každopádně Láďo moc děkuji za snahu a ochotu máš to u mne jsem dlužníkem!!

Upraveno uživatelem Živočich7007
Odkaz ke komentáři

Michale neni zač, kdyby si se rozhodl definitivně pro tu 3. variantu tak ti dovezu ten muj sprej už nebude potřeba...viděl jsi sám, dvě vrstvy a nenbylo poznat co je původní a co stříkané :smich:

Jinak za mě jak už jsem řekl varianta 1.a2. vedou a vubec bych se nebál co to uděla. Když to nebudeš mít uplně do černa jako kdysi konwas ale jen lehce tak to svítit bude, podívej se na stary vectry s tmavýma světlama :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...