Honza4ever Odesláno Květen 29, 2011 Sdílet Odesláno Květen 29, 2011 Chtěl bych táhnout kabeláž od parkovacích senzorů střechou......Tedy od displeye který bude v prostoru zpětného zrcátka na předním skle až do kufru k jednotce senzorů.....a je mi jasné,že v létě je pod strechou dost teplo,taky kdyz mám tmavou barvu auta.....tak se chci zeptat,jestli s tím nemá někdo zkušenosti,aby se mi "neroztekla" kabeláž......?díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 29, 2011 Sdílet Odesláno Květen 29, 2011 nic se nerozteče, ale myslím stropem je to pracnější, než spodem prahem dopředu a pak po A sloupku navrchk zrcátku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 30, 2011 Sdílet Odesláno Květen 30, 2011 Nechtěl jsem to psát, ale taky bych to raději vedl prahem, společně s ostatní kabeláží, než to dával pod střechu. Taky si myslím, že se izolace kabelů nerozteče, když nic jiného, je tam anténní svod a ten to taky přežije. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Květen 30, 2011 Sdílet Odesláno Květen 30, 2011 Nic se nestane,přesně tenhle signální kabel mám vedený mezi stropnicí a střechou. Na pravé straně mám tažený anténní svod,na levé signální vodič k display parkováků a napájení zadní stropní lampičky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Květen 30, 2011 Sdílet Odesláno Květen 30, 2011 Rozebíral jsem obojí, tento víkend střechu a musím říct, že je to dost pracné. Raději bych to táhl prahem, tudy jsem táhl kabely k hifi a mnohem jednoduší. Tu se podívej na fotky vedení prahem: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/montaz-z...vace-subwooferu Návod na rozebrání stropu bude později. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Květen 30, 2011 Sdílet Odesláno Květen 30, 2011 Přeci pro vedení jednoho kabelu nemusí sundavat celou stropnici.Odďelá jedno stínítko,plast A sloupku a madlo nad dveřmi.V horní části stáhne pirelky.Nad B a C plastem to jenom protáhne a je v kufru.Za půl hodiny nemá co dělat. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 mikl: to je sice pravda, ale takto je tam ten kablík navolno, pokud bys to chtě udělat "pořádně" - aby to neplandalo, atd. musela by stropnice dolů. Proto myslím je lepší jít spodem, přichytit k prahovému svazku. Navolno pak bude jenom kousek mezi vrchem A sloupku a zrcátkem. Ty kablíky k displejům bývají dost dlouhé, nehrozí, že by nedosáhl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.