Přejít na obsah

Siniusovo opět červené

Doporučené příspěvky

Přátelé a kamarádi, zdravím Vás ve svém prvním vlákně o mé OII.

Zruba před rokem jsem si pořídil OII, která byla mým velkým snem, ale před dvěma měsíci jsem si našel novou lásku.

Nehledal jsem daleko. Byla to OII známého a věděl jsem jak se k ni chová a to auto jsem znal od té doby co si ji přivezl jako uplně novou.

Nejdříve nějaká data o autě:

Rok výroby: 10/2006

Najeto k 31.5.2011: 51 085km

Obsah: 1896 cm3

Výkon: 77Kw

Palivo: Diesel

Barva vozu: červená Corrida

Výbava a příslušenství vozu:

 10x airbag

 Elektrická okna přední

 Mlhové světlomety

 Manuální klimatizace

 Originální autorádio Škoda

 Přední a zadní parkovací senzory

 lehce sníženo

 Xenonony

 Sportovně tvarované sedačky

 RS nárazníky

 Tempomat

 Alu kola

 Maxidot

 kožené tapecy + loketní opěrka

Auto bylo pravidelně ručně myté, celou dobu garážované, prostě byl to fakt mazlik...

Zatím pár foto pouze mobilem

post-609-1306835379_thumb.jpg

post-609-1306835394_thumb.jpg

post-609-1306835410_thumb.jpg

post-609-1306835425_thumb.jpg

post-609-1306835443_thumb.jpg

post-609-1306835456_thumb.jpg

post-609-1306835468_thumb.jpg

post-609-1306835479_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Sinius
Odkaz ke komentáři

Ploutvička je opravdu jen kosmetická, nikoliv funkční, alespoň teda zatím.

Tý červený jsem se hrozně bál, měl jsem červený fáčko, tmavě červenou fabuli a na oktávce se mi ta barva moc nazdála, ale ted ji miluju.

plánované změny?

No asi bych chtěl (asi až za rok) přejít na 18" kola, ale nejdřiv je musím zapsat.

docela by se mi líbilo udělat něco s přední maskou možná i černá folie na střechu, ale to je zatím hodně daleko.

Nejbližší úprava co proběhne bude změna antény z prutu na ten kratší klacek.

Odkaz ke komentáři

ta cervena ji fakt slusi, aspon rozsiris mistni rady cervnenacku. Pekne s tim predchozi majitel pohl a udelal ti moc dobrej minimalne zaklad. Pokud uz das jen ty kola a dal nebudes pokracovat nic nezkazis. Kazdopadne preju stastnou ruku pri vyberu uprav a hlavne aspon tak 5x vice km bez problemu.

Odkaz ke komentáři

díky :palec:

jinak předchozí majitel na ni byl opravdu mimořádně hodný. Pracuje přímo v ŠA na lince. Je to ročník 1951 a to auto měl jen jako mazlíčka. Do MB jezdil svozovým autobusem. Jsem rád, že už ji chtěl prodat a pořídit si něco nového :)

Upraveno uživatelem Sinius
Odkaz ke komentáři

je mi jasný, že spousta lidí bude nadávat na to, že to je imitace RS a proč to tak dělám (a neber to prosím osobně), když je to jen blbá jednadevítka, ale mě se takhle hrozně líbí navíc to beru jako spojení dvou věcí...jednak je tam ta "blbá" jedna devítka, která mi hrozně sedí a přináší mi příjemný svezení s velice příjemnou spotřebou a RS se mi vždy líbila hrozně díky designu, to auto opticky ohromě zmohutní a má takový agresivní výraz...takže je to takový moooc příjemný kompromis... jinak Patriku promin, ale do sprintu s tebou fakt nejdu :palec: :) ;)

Odkaz ke komentáři

S tím znakem to ber jen jako srandu... Rejpu do každýho kdo nemá RS a má tam znak RS... ;) Nejsem určitě proti nárazníkům, kolům atd., ale ten znáček, ten znáček... Ten tam prostě nepatří... :) ;)

A sprintů se mnou se fakt bát nemusíš je to jen 1.2HTP v sérii... :palec:

Upraveno uživatelem Gowster
Odkaz ke komentáři

Ríšo, moc hezký auto sis vybral, není ani tak důležitý kolik má najeto, spíš jak se k ní majitel choval :palec:

A co se týče uprav, klidně bych šel do RS sedaček a Climatronic-u. Co se týče Gowstera na něho se vyprdni, řiď se mottem co máš v podpisu :)

Já bych osobně tu ploutvičku nedával pryč, mě se tam líbí ...

Odkaz ke komentáři

No máš ji pěknou a s těch řečí kolem rs imitace si nedělej hlavu vždyť to tady má většina členů a já na tý svý imitaci taky dělám :palec: :) a když budeš závodit s Patrikem tak si raději dej závod na 32 kol ;) to uvidíš jak mu ta jeho rs bude k ničemu ;) stou jeho spotřebou najezdí deisel 3x tolik než benzíňák :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...