Sinius Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 (upraveno) Přátelé a kamarádi, zdravím Vás ve svém prvním vlákně o mé OII. Zruba před rokem jsem si pořídil OII, která byla mým velkým snem, ale před dvěma měsíci jsem si našel novou lásku. Nehledal jsem daleko. Byla to OII známého a věděl jsem jak se k ni chová a to auto jsem znal od té doby co si ji přivezl jako uplně novou. Nejdříve nějaká data o autě: Rok výroby: 10/2006 Najeto k 31.5.2011: 51 085km Obsah: 1896 cm3 Výkon: 77Kw Palivo: Diesel Barva vozu: červená Corrida Výbava a příslušenství vozu: 10x airbag Elektrická okna přední Mlhové světlomety Manuální klimatizace Originální autorádio Škoda Přední a zadní parkovací senzory lehce sníženo Xenonony Sportovně tvarované sedačky RS nárazníky Tempomat Alu kola Maxidot kožené tapecy + loketní opěrka Auto bylo pravidelně ručně myté, celou dobu garážované, prostě byl to fakt mazlik... Zatím pár foto pouze mobilem Upraveno Červen 6, 2011 uživatelem Sinius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 pěkná !!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 (upraveno) Pěkná :) Proti mojí z hlediska km funglovka Líbí se mi ploutvička a zadní křidýlko ;) Nějaký plány? Kola, Climatronic apod.? Upraveno Květen 31, 2011 uživatelem Dodo-Kolín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 pěkná corrida, červenou mužu moc, tak at dobře slouží, zatím tedy lehce zajetá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Vitej! :) Pekna pekna,uza jetam spousta veci udelanejch,kridylko,kola,narazniky,paradni sedaky.. ;) tak at slouzi jen ku spokojenosti.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Ploutvička je opravdu jen kosmetická, nikoliv funkční, alespoň teda zatím. Tý červený jsem se hrozně bál, měl jsem červený fáčko, tmavě červenou fabuli a na oktávce se mi ta barva moc nazdála, ale ted ji miluju. plánované změny? No asi bych chtěl (asi až za rok) přejít na 18" kola, ale nejdřiv je musím zapsat. docela by se mi líbilo udělat něco s přední maskou možná i černá folie na střechu, ale to je zatím hodně daleko. Nejbližší úprava co proběhne bude změna antény z prutu na ten kratší klacek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Tak v tomhle případě asi nešlo odolat když člověk vidí co se s tím autem děje a ještě má tak málo km krásná okta ať slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 jinak děkuji za pěkné přivítání chjetjov: přesně, navíc jsem prodal svoji OII ambiente ze stejného roku která měla najeto 152 000 se stejným motorem a rozdíl na ceně byl zhruba 1/2 průměrného měsíčního platu středoškolského učitele. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 (upraveno) Cha cha.. motat spolu Corridu s červenou z fakana fakt nejde :) Corrida je fakt krásná! Upraveno Květen 31, 2011 uživatelem Dodo-Kolín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 ta cervena ji fakt slusi, aspon rozsiris mistni rady cervnenacku. Pekne s tim predchozi majitel pohl a udelal ti moc dobrej minimalne zaklad. Pokud uz das jen ty kola a dal nebudes pokracovat nic nezkazis. Kazdopadne preju stastnou ruku pri vyberu uprav a hlavne aspon tak 5x vice km bez problemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 (upraveno) díky jinak předchozí majitel na ni byl opravdu mimořádně hodný. Pracuje přímo v ŠA na lince. Je to ročník 1951 a to auto měl jen jako mazlíčka. Do MB jezdil svozovým autobusem. Jsem rád, že už ji chtěl prodat a pořídit si něco nového :) Upraveno Květen 31, 2011 uživatelem Sinius 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 (upraveno) Corrida je Corrida... :) Dobrá volba a oktávka je hodně zachovalá, tak ať slouží... Jen ten znak RS mi tam nějak neštimuje. (Nemůžu si to odpustit). ;) Upraveno Květen 31, 2011 uživatelem Gowster 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 je mi jasný, že spousta lidí bude nadávat na to, že to je imitace RS a proč to tak dělám (a neber to prosím osobně), když je to jen blbá jednadevítka, ale mě se takhle hrozně líbí navíc to beru jako spojení dvou věcí...jednak je tam ta "blbá" jedna devítka, která mi hrozně sedí a přináší mi příjemný svezení s velice příjemnou spotřebou a RS se mi vždy líbila hrozně díky designu, to auto opticky ohromě zmohutní a má takový agresivní výraz...takže je to takový moooc příjemný kompromis... jinak Patriku promin, ale do sprintu s tebou fakt nejdu :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 (upraveno) S tím znakem to ber jen jako srandu... Rejpu do každýho kdo nemá RS a má tam znak RS... ;) Nejsem určitě proti nárazníkům, kolům atd., ale ten znáček, ten znáček... Ten tam prostě nepatří... :) ;) A sprintů se mnou se fakt bát nemusíš je to jen 1.2HTP v sérii... Upraveno Květen 31, 2011 uživatelem Gowster 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 známe svoje lidi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 moooc pekna.. krasavice v super stavu.. mne se libi i na Pegasusech tak hodne stastnych km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Ríšo, moc hezký auto sis vybral, není ani tak důležitý kolik má najeto, spíš jak se k ní majitel choval A co se týče uprav, klidně bych šel do RS sedaček a Climatronic-u. Co se týče Gowstera na něho se vyprdni, řiď se mottem co máš v podpisu :) Já bych osobně tu ploutvičku nedával pryč, mě se tam líbí ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Máro, ploutvička pryč určitě nepůjde, jen je to zatím jen dekorativní věc a myslím, že do budoucna bude i plně funkční Jinak opravdu děkuju všem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 No máš ji pěknou a s těch řečí kolem rs imitace si nedělej hlavu vždyť to tady má většina členů a já na tý svý imitaci taky dělám :) a když budeš závodit s Patrikem tak si raději dej závod na 32 kol ;) to uvidíš jak mu ta jeho rs bude k ničemu ;) stou jeho spotřebou najezdí deisel 3x tolik než benzíňák :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
štěpán 4x4 Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Je čananáááá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Díky Sterny, fakt si z toho nic nedělám, protože v tuhle chvili jsem z toho tak nadšenej, že se budu opět odvolávat na svůj podpis tak jako říkal Mára 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Tak tak každý si berem rady po svém a vybíráme si z nich to nejlepší :D a na ostatní kašleme :D :lol: TAK TI PŘEJI MNOHO ŠTASTNÝCH KM A ÚPRAV :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Sterny, to byla myšlenka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Květen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 no jasný každá rada dobrá Máro, kdy tě zase uvidim? A i caparta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Květen 31, 2011 Sdílet Odesláno Květen 31, 2011 Ríšo, mě určitě snáz něž jeho, ale taky bych Tě hrozně rád viděl chlape. Půjde-li to, dorazím na ADM EDT i s vozem. Občas vzpomínám jak jsme s Petrem zapařili v Turnově ... to jsme byli ještě bez kocourka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 no to já taky na to vzpomínám....ale neboj kocouři jsme pořád 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Sinius: Gratulace k novému vozu :D Někteří ostatní: Ještě jste neviděli červenou octavii (s RS paketem)?! :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 nevadí že tu poznámku nechápu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 (upraveno) Mišák je nějakej hubatej Sinius: drž se svého pravidla v podpisu Upraveno Červen 1, 2011 uživatelem Dodo-Kolín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 je pěkná, ale má jeden nedostatek - červená hlavně ať Ti slouží stejně dobře jako sahara 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.