Přejít na obsah

Siniusovo opět červené

Doporučené příspěvky

Nechám to na Tobě Patriku :o

Mě vzhledem k tomu, že to je Sinius a navíc má červenou, nevadí. Vytekl jsem tu párkrát nad majiteli černých jednadevěttédéí s RS znaky, ale ono je to taky dost o tom, jaký ten dotyčný je a jak to prezentuje a chová se. A zrovna v tomhle případě mi to opravdu nevadí a nebudu si hrát na obdobu islámské mravnostní policie a vše, co se mi nezdá, na ulici řešit.

Odkaz ke komentáři

Danke Herren :D

Mě se to auto takhle fakt líbí a rozhodně na nikoho nikde nemachruju nebo nedělám, že mám eReSo, právě naopak... minulý týden jsem stál s autem u nákupního centra a přišel borec, že proč nemám na tom eReSu ty 18" Zenithy a když jsem mu odpověděl, že důvodem je to, že tohle není eReso a že je tudíž nemám zapsané v TP tak čumí... opravdu si nehodlam nikde honit triko, ha já má ereso a kdo je víc ( nic proti Vám majitelům opravdových ERESEK), ale rád přiznám, že to je jen jednadevítka a že ten vzhled RS je tam jen proto, protože se mi to na tý červený barvě hrozně moc líbí a auto je potom takové mohutnější.

Můj názor, má věc :( :blink:

Odkaz ke komentáři

Já za sebe můžu říct, že mi to je fuk jak to Sinius má (konec konců je to jeho auto i vlákno),

pokud bych učinil rozhodnutí a dal bych na auto něco z RS-a, tak to budu max. kola a křídlo, dovnitř sedačky, volant a budíky, znak RS bych si nedal, respektuji sám pro sebe ten znak jako označení celku, včetně podvozku a motoru, což jsou komponenty, které především dělají auto RS-em,

spíš jsem stoupencem metody sundat motorizaci i označení komplet, ať už je to cokoliv, pak může být s RS nebo GTi větší zábava vůči ostatním :blink:

Odkaz ke komentáři

upřímně mi je jedno, at si říká každý kdo chce co chce ... mě se to takhle líbí...jediné co jsem přemýšlel je, že ten přední znáček půjde opravdu pryč....zadek necham tak jak je ... názory a objektivní kritiku vítám, ale to, že se tu objevil (myslím forum jako globalně) názor od člověk, kterej kritizuje označení na prdeli a o vlákno níž se rozplývá nad chromovejma miskama pod kliku a klikama, tak to mi fakt hlava nebere. Jasný, je to přesně o tom, co mám v podpisu a za tím si stojím.

Odkaz ke komentáři

Moc pěkná Octavka :) . Jak červenou na klasický Octavce moc nemusím, tak s RS nárazníkama je to úplně o něčem jiným.

Jinak začínám nabývat dojmu, jako by se z RS začala stávat nějaká kasta nebo co. Stejně, jak se někteří RS majitelé vysmívají ostatním, kteří si dávaj RS doplňky na auto, tak někdo by mohl stejným způsobem pochybovat, jestli RSu to označení "RS" vůbec patří.. přeci jen 2.0 TSI se najde na kdejakým Tiguanovi a taky z toho VW nedělá kdoví co.

Upraveno uživatelem ViktorMPI
Odkaz ke komentáři

Dáme sprint? :) :D :smich:

Hele já spíš jenom škádlím, znaky RS jsem z toho taky sundal, na předku půjde taky dolů, tam je jenom proto, že jsem Kopáčka rozlámal, tak než bude novej... Ale je to asi takový, jako by jsi si na Fábii 1.2 HTP naplácal znak RS... RS neznamená a u oktávky 2x, že máš nějakýho super sporťáka, to Octavia RS opravdu není, ale spíš z principu prostě nemám rád, a asi nejsem sám, když si někdo na slabý auta, cpe znaky aut silnějších a pak dostane na dvojku naprdel od kdejaký sériovky. Nevadí mi nárazníky a doplňky z vyšších modelových řad, ale ten znak mám prostě takovej vnitřní pocit, že patří jen na auta, který to pod kapatou a výbavou (U Octavie spíš výbavou) opravdu mají... :smich:

Upraveno uživatelem Gowster
Odkaz ke komentáři
Jinak začínám nabývat dojmu, jako by se z RS začala stávat nějaká kasta nebo co. Stejně, jak se někteří RS majitelé vysmívají ostatním, kteří si dávaj RS doplňky na auto, tak někdo by mohl stejným způsobem pochybovat, jestli RSu to označení "RS" vůbec patří.. přeci jen 2.0 TSI se najde na kdejakým Tiguanovi a taky z toho VW nedělá kdoví co.

Samozřejmě, že kasta :) Buď na to máš nebo nemáš a není co řešit :D ale možná bych to spíše nazýval klanem či sektou, ty se většinou projevují neochotou mezi sebe přibrat někoho jiného :smich:

Jen už to není, co bývalo - stačí se podívat na Aukro a na ojeté RS za 300 tis. a je hned jasné, že je to pro někoho zajímavá alternativa k nové OII za 290 tis. Je to vidět i tady, resp. na starém na fóru - v roce 2007 nás bylo tak pět, kdo jí měl (já, doli, skaja, jurach a žitný) a dneska? Je tady víc RS než obyčejných oktávek.

Ale už vážně nevidím smysl se v tom tady dál plácat a řešit to - každý už tu svůj názor prezentoval nejmíň třikrát, takže jakákoliv další debata je zbytečná, není-liž pravda?!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...