Radas Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 (upraveno) Všechny Vás zdravím Vím,že to zde nepatří,ale obracím se zde páč jsem vždy dostal správnou odpověď. Může mi prosím někdo poradit jak odkodovat originál rádio symphony v audi A4 combain 1,9 Tdi-r2000 Psal jsem i na fórum audi,ale bez výsledku.Hledal jsem v ETCE podle vinka,ale kod rádia tam není a na rádiu určitě taky ne.Lze to odblokovat za 500,ale na to momentálně nejsou buky. Jestli tedy někdo může tak třeba SZ. Předem děkuji Upraveno Červen 1, 2011 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kptr Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 (upraveno) Z radia se musí vyletovat paměť a kód vyčíst. To je nejrychlejší a bez problémů. Pár jsem jich už dělal. Na mojich www stránkách je na mě telefon. Ozvi se a nějak se domluvíme. Upraveno Červen 1, 2011 uživatelem kptr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Červen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Něco jsem našel v knížce Audi Serviceplan nějaký 4 místný kod,je jich tam teda víc,ale tady ten je samostatný a vedle něj je 6,9 4,5 5,4 146 -je možné,že to je k radiu je to hned na přední straně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.