Hoblik Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Zdravím, dneska byl hezky den a ja ho věnoval čistění svého pracovního auta. Pri te prilezitosti sem se rozhodl ze ho trosku nafotim a predvedu. Jedna se ok octavii combi 1.8TSI, 10/2007, modrá (jak ji řikaji ofiko to nevím), nejeto cca 45 tis.km pricemz posledních 40 za posledních 8 mesicu. Auto jsem koupil minuly podzim v Nemecku od Skoda Auto Deutschland jako oficialni testovacku, jezdilo prvni dva mesice, a pak prosim 7 !!!! mesicu stalo v garazich a nikdo s ni nejezdil. Cenovka byla libova a auto jeste vonelo novotou. Vybava je asi kompletni krome vyhrivani zadnich sedacek a el. nast. prednich sedadel. Vychází z vybavy Elegance. Motor je celkem v pohode, pro komfortni cestovani idelani spolecnich.Spotreba mirne vyssi, muj prumer 9.7. Zatim jsem nandal jen folie na okna, jelikoz v aute bez folii se citim jako rybicka v akvarku, a natrel brzdove trmeny na stribrno ) Planuju uz jen lehce navysit vykon. Vzhledem k tomu ze auto je ciste pracovni, a nic vic mi v nem neschazi zadne dalsi upravy nebudou. Pro upravovani mam svoji cernou rakev tam se vyzivam : Molík Zde par aktualnich fotek doufam ze se bude libit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Je to Storm metaliza... Super vybava... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Nablejskaná modrá Storm, 17" Pallas, stříbrný hagusy, světlá kůže... - nádhera, ať slouží :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 Diky za ohlasy .)aspon se dovim jak se co jmenuje, ja sem po tom nikdy nejak nepatral .)a jak se znam tak beztak jezdim v aute a stejne poradne nevim co to vsecko umi .)))))))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 moc pekne auticko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 pěkná kára, ten světlej interier je fakt luxusni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Červenec 29, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2009 super autičko .introš a barva :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 juchuuuuuu dalsia storm metaliza! parada!! nech sluuzi!moc sa mi paci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 Tak 60000km uspesne za mnou, zatim zadny problem tuk tuk :)jezdi a jezdi a zere a zere :) Pomalu spradam plany na upravu ridici jednotky :)tak sem zvedavy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JasteR Odesláno Prosinec 21, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2009 (upraveno) Krasna kokta.. co ty celokozeny sedacky, da se to v lete ? ja sem jezdil v celokuzi LaK O1 a docela me to stvalo porad spocenej zadek, ale uz O2 sem jeste nemel tu cest. PS: Dal bych RS narazniky a chip auto by si to zaslouzilo ;) Upraveno Prosinec 21, 2009 uživatelem JasteR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2009 JasteR : Celkem se to v lete da, ale jsem trosku asi uz ujety na kuzi v aute, mel sem ji vzdycky a krome felicie kde to fakt palilo se to ve vsech ostatnich modelech dalo, kazdopadne kdyby byl prostredek z alcantary jako v jednickove octe bylo by to mozna prijemnejsi, ale da se to. Odvetravani by jiste bodlo:(ale to je zatim mimo moznosti skodovek. Co se zmeny obsahu ridici jednotky tyce uz se na tom pomalu pracuje. RS styl mi nic nerika branim se mu jak cert krizi je to fakt pohodlny dostavnik na dlouhe cesty, sportak ani v nejmensim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Květen 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2010 Tak najeto 75000 km a auto stale slape jak ma :)pouze liju olej a benzin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
helmet Odesláno Květen 29, 2010 Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 Moc pekne auto. Me se libi ten svetly interier.....take bych si nechal ric. AT SLOUZI!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 29, 2010 Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 auti pekne.. intos taky, byt pro me hoodne nepraktickej... ale jinak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Květen 29, 2010 Sdílet Odesláno Květen 29, 2010 krasny kočar a barva super :)at slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.