Přejít na obsah

Moje Kosička

Doporučené příspěvky

Zdravím,

dneska byl hezky den a ja ho věnoval čistění svého pracovního auta. Pri te prilezitosti sem se rozhodl ze ho trosku nafotim a predvedu.

Jedna se ok octavii combi 1.8TSI, 10/2007, modrá (jak ji řikaji ofiko to nevím), nejeto cca 45 tis.km pricemz posledních 40 za posledních 8 mesicu. Auto jsem koupil minuly podzim v Nemecku od Skoda Auto Deutschland jako oficialni testovacku, jezdilo prvni dva mesice, a pak prosim 7 !!!! mesicu stalo v garazich a nikdo s ni nejezdil. Cenovka byla libova a auto jeste vonelo novotou.

Vybava je asi kompletni krome vyhrivani zadnich sedacek a el. nast. prednich sedadel. Vychází z vybavy Elegance.

Motor je celkem v pohode, pro komfortni cestovani idelani spolecnich.Spotreba mirne vyssi, muj prumer 9.7.

Zatim jsem nandal jen folie na okna, jelikoz v aute bez folii se citim jako rybicka v akvarku, a natrel brzdove trmeny na stribrno )

Planuju uz jen lehce navysit vykon.

Vzhledem k tomu ze auto je ciste pracovni, a nic vic mi v nem neschazi zadne dalsi upravy nebudou.

Pro upravovani mam svoji cernou rakev tam se vyzivam : Molík

Zde par aktualnich fotek doufam ze se bude libit :)

post-426-1248878536_thumb.jpg

post-426-1248878555_thumb.jpg

post-426-1248878565_thumb.jpg

post-426-1248878574_thumb.jpg

post-426-1248878594_thumb.jpg

post-426-1248878609_thumb.jpg

post-426-1248878631_thumb.jpg

post-426-1248878651_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

JasteR : Celkem se to v lete da, ale jsem trosku asi uz ujety na kuzi v aute, mel sem ji vzdycky a krome felicie kde to fakt palilo se to ve vsech ostatnich modelech dalo, kazdopadne kdyby byl prostredek z alcantary jako v jednickove octe bylo by to mozna prijemnejsi, ale da se to. Odvetravani by jiste bodlo:(ale to je zatim mimo moznosti skodovek.

Co se zmeny obsahu ridici jednotky tyce uz se na tom pomalu pracuje.

RS styl mi nic nerika branim se mu jak cert krizi je to fakt pohodlny dostavnik na dlouhe cesty, sportak ani v nejmensim.

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...