miam Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Ahoj! Po kolika kilometrech jste kdo měnil vodní pumpu? Mám najeto 180tis. km. Myslíte, že jí mám preventivně vyměnit, nebo počkat, až začne zlobit? Dá se případná porucha čerpadla zavčasu podchytit, než se vysype úplně a nenapáchá větší škody na motoru (uvaření, zkroucení hlavy, apod.). Díky za názory! Míra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kimrider Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 pumpa by se měla měnit s rozvody.... V kolika jsi dělal rozvody ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Presne... Vodni pumpu menit VZDY kdyz se delaji rozvody. Pumpa stoji cca 900Kc a kdyz uz se delaji rozvody, tak vymenit pumpu za novou... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Tak tak, lidi šetřej těch pár korun a nakonec je to vyjde mnohonásobně víc... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fox360 Odesláno Červen 7, 2011 Sdílet Odesláno Červen 7, 2011 Pri 180tis. je cas na rozvody a i na vodni pumpu. Kdyz uz se rozhodi rozvody tak ta vodni pumpa je to nejmensi vymenit. Ja delal vse preventivne ve 160tis. Cus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miam Odesláno Červen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Ahoj chlapi! Díky za názor. Když jsem auto koupil, mělo najeto 145t. km, rozvody jsem nechal dělat ve 147t. km oproti výrobcem předepsaných 180t. km. Chyba vznikla tak, že jsem si řekl, že je na pumpu brzy, ale nedocvaklo mi, že když se dělají rozvody, není samozřejmě problém (ani finanční) vyměnit vodní pumpu. Takže teď mám aktuálně oněch 180t. km. Mám nechat pumpu vyměnit, anebo jezdit dál a zhruba ve 220 - 230t. km udělat rozvody znovu a samozřejmě již vyměnit i pumpu? Díky za odpovědi! Míra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kobrik Odesláno Červenec 30, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2011 Obě možnosti jsou možné, ale nikdo ti nezaručí, že ta vodní pumpa to vydrží. Může ale vydržet klidně i 300k. Já bych tu pumpu vyměnil zrovna a pak znovu až při dalších rozvodech. Není co radit a ani doporučovat, tohle se nadá předpovědět. Osobně pro klid duše bych ji vyměnil zrovna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FRANK Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 (upraveno) *****UŽ NIC***** Pardon, nečetl jsem příspěvek výše, který mi na můj dotaz odpověděl. Upraveno Září 4, 2011 uživatelem FRANK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.