Ol@s Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Zdarec, tak po pul roce mam zas konecne normalni auto. Po 1,6 55kW jsem upgradoval na 1,6 74kW :o . Je tady z clubu, od Radkatuning. Po tom, co jsem nastrkal "celozivotni uspory" :) do minule okty, jsem chtel neco, do ceho uz nebudu muset tak investovat a tohle vozitko celkem splnovalo moje naroky. Jmeno, me napadlo hned na ceste domu.Ani nevim proc, doted jsem si zadny auto nepojmenoval, ale nak mi to na nej pasuje :D . Základní info MR 2001, na tachometru 84500 Skoro socialni vybava (no aircondition)-1pytel,okna v el.,loketka,chrom madla, stribrnej dekor a trochu hudby Zvenku-narazniky,maska,prahy laminat,stavitko v-maxxx,zamraceny kufr,bile zadni svetla,par veci v chromu A hafo dalsich malickosti navic :D Zatim jsem stihl poridit novy kola-Keskin KT7 8x17 ET 35 v chromu.V nejblizsi budoucnosti chci dat nakou formu hudbe-tzn. vytlumit,vymenit repra,naky pridat....Pak musim vymenit predni sedacky za moje skorapky,protoze v nicem jinym se mi nejezdi pohodlnejc :D No a pospravovat par detailu, co chtej dotahnout.A kdyby bylo moooc casu a penez (jakoze ani jedno zatim nehrozi) tak udelat celej vyfuk Par fotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 (upraveno) Hmmm pane lesk jak blesk!! Na mne moc chromu ale ta barvička je supééér. Tak ať tě tvůj baron královsky vozí a ať se ti podaří uskutečnit tvé plány!! ps: nebyly by fotky interieru?? :D Díkes :) Upraveno Červen 9, 2011 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Červen 9, 2011 Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Ahoj tak te tady vitam a preji mnoho stastnych kilometru s Red Baronem, ukazes se v sobotu na srazu ve Frenu?? omrkl bych na zivo :D At se dari :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@s Odesláno Červen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 9, 2011 Na srazu urcite budu, teda pokud nebudou padat trakare :) Fotku vnitrku momentalne nemam,ale dam to sem az tam naimplantuju sedacky. At je se na co koukat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Pěkná Octa - tak ať Ti dělá jen radost! Klimošku doděláš -to zas není takový problém. Taky se těším na sobotu ve Frenu - ať to můžem omrknout naživo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
blondakxxx Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 To auto jsem už někde viděl. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@s Odesláno Červen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 (upraveno) Cau Blondaku, ja to tvoje pred 15 minutama :D, a oproti tobe jsem na zacatku.A s vykonem asi v praveku :) A klimu asi dodelavat nebudu, pac to bere vykon, kteryho uz tak mam malo Upraveno Červen 10, 2011 uživatelem Ol@s 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 KOnečně něco nového!! :D Máš fotky z toho jak si ji dělal ? Převážně by mě zajímalo jaké hrátky byly s těmi pátými dveřmi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Vítej mezi náma, octa je moc pěkná a ty kola jsou peckovní :D . No přeju ti, ať ti dělá jen samou radost a slouží mnoho kilometrů bez poruch :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 ahoj, octa pekna... jen me zarazi ten buben vzadu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@s Odesláno Červen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 (upraveno) KOnečně něco nového!! :( Máš fotky z toho jak si ji dělal ? Převážně by mě zajímalo jaké hrátky byly s těmi pátými dveřmi ? Ja uz jsem ji takhle koupil :lool: ,ale ty paty dvere jsou delany v autorizaku, takze kdo chce tunit at jede do skodovky :D Jinak vsem dekuji za ohlasy ;) :P :D Upraveno Červen 10, 2011 uživatelem Ol@s 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kaproš Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 červená je nejlepší, vítej a vyhýbej se Neználkovi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@s Odesláno Červen 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 Diky, zejtra na srazu to pujde asi tezko :D :( ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 10, 2011 Sdílet Odesláno Červen 10, 2011 ahojky tak ty si koupil Ráďovo oktu??bezva autí,dobrá koupě :D autíčko znám takže :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@s Odesláno Červen 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2011 (upraveno) JJ koupil a zatim si nemuzu stezovat :D :P Je to vonavka Upraveno Červen 11, 2011 uživatelem Ol@s 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 11, 2011 Sdílet Odesláno Červen 11, 2011 JJ koupil a zatim si nemuzu stezovat :D :P Je to vonavka ;) pozdravuj Radka jestli ho uvidíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TLukes Odesláno Červen 14, 2011 Sdílet Odesláno Červen 14, 2011 luxusní kára, hlavně ten lak. Jen bych vyměnil zadní lampy za origo červenobílé. Jinak nemá chybu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@s Odesláno Červen 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 14, 2011 Diky, myju,lestim a voskuju zatim kazdy tyden, tak uvidime jak dlouho to vydrzim. :( S tema zadnima svetlama uz mi to rikalo vic lidi, tak na tom asi neco bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Jo máš ji pěknou, to se jen tak často nevidí, aby někdo umýval a voskoval auto 1x týdne, ale když je čas tak proč ne. :( na mě už je to moc tuning, ale je pěkná a ty zadní světla bych taky vyměnil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@s Odesláno Červen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Diky Casu je prave malo, 7 dni v tydnu delam,tak to mam jako relax po vecerech :lool: Jinak od dnesni noci mame auto pokrtene sidlistem :lool: Klasika-pi.. na kapote a ridicova strana cara od prednich dveri az po zadni blatnik.Kdy to ty lidi prestane bavit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Cim to prosim tebe voskujes a lestit, ze to musis delat kazdy tyden? Nebo teda nemusis, ale delas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 ty krávo za ty škrábance bych zabijel :lool: a čím že to leštíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 tady poznas zavist lidi, nebo tech co nemaji co delat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 17, 2011 Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 takovým sekat ruce , snad to půjde nějak zamaskovat :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@s Odesláno Červen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2011 Tak lestim to cervenym sonaxem,ne ze bych musel kazdy tyden,ale je to relax :lool: Uz to resim s pojistovnou i organy,takze zase hromada papirovani i starosti.Prej je to tady v ulici porad, tak nevim jestli to ma cenu nechat strikat. Asi to jenom nejak poopravuju a pockam az toho bude vic.Halt dan za sidliste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 a co garage, tu si někde nemůžeš pořídit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RiderPaul Odesláno Červen 18, 2011 Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 Krásná Octavia chlapáku! Jen škoda těch škrábanců, ale hold na sídlišti se nikomu nezavděčíš a bude to tak pořád! Já z osobních zkušeností bych to ani neopravoval, protože pokud to stříkneš, tak budou další a další 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@s Odesláno Červen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2011 (upraveno) Tak garaz mi ted kvuli financim nehrozi, ale na zimu uz to mam predjednane. Snad pres tyden zvladnu namontit aspon ty predni sedacky at si spravim naladu A samozrejme az si auto nafoti pojistovak tak hned retusuju Upraveno Červen 18, 2011 uživatelem Ol@s 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červen 19, 2011 Sdílet Odesláno Červen 19, 2011 AHOJ :) NEDÁVNO JSEM TO MĚL TAKY POŠKRÁBANÉ , ALE NAŠTĚSTÍ NE TAK HLUBOKO , TAK ŽE TO ŠLO ROZLEŠTIT. MÁŠ MOC PĚKNÉ KOLA VE FRENŠTÁTĚ JSEM SI NA NĚ I SÁHL :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@s Odesláno Červen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 Diky, Frenstat byl super, priste jedu min. na 2 dny at zapadnu do party :D a pozbiram nakou inspiraci vod tech pokrocilejsich ;) Vcera vecer jsem se tem drapancum chvilku venoval a to vecny lesteni a voskovani k necemu asi je.Jak to vypadalo silene tak nic neni na plnic, i kdyz je to hooodne hluboke.Vypada to jak by ta barva byla jenom protlacena. Jeste je na tom hromada prace, ale uz to neni tak do oci bijici.Dneska jsem koupil dalsi pastu a asi vylestim cely auto.Kdyz uz, tag poradne :) A to teprve bude lesk :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.