Přejít na obsah

Fuci z oddychu...

Doporučené příspěvky

nazdar chlapi... dneska som odpojil oddych zo sania a vyviedol som ho pod auto... ako som to robil tak som si vsimol, ze ked bezi motor tak mi ide dost vela vzduchu z hlavy valcov... ked som zapchal hadicku tak tam vznikol tlak, ze to zasycalo ked som to pustil... mam dokonca pocit, ze z nej isiel aj dym... alebo to mohla byt len olejova para?? ako to ma vyzerat ked je vsetko v poriadku?? moze tam vobec zvnikat tlak??

Odkaz ke komentáři
tak motor ma nalietanych 207 000km... a kolko je to "už hodne"?? :) takto sa tazko o tom bavi... ako mi konci hadica oddychu pod autom tak z nej ide olejova para zrejme.. nie su to vyfukove plyny asi lebo to inak smrdi... je to normalne??

No tak pokud je 207 tis. skutečná, tak to není zas tak hrrzný...si myslím pěknej průměr. :palec: Já mám 190tis. nevím jakej oddych myslíš pod autem? Ono je to těžké řešit takhle....nech nějakýho zanlýho a zkušenýho nahlídnout.

Odkaz ke komentáři

"oddych" je otvor na viku ventilov, z kade unika prebytocna tlak z kartra, odlucuje sa tam olej a tlak unika do sania.. no nie je to 100%tne, tak sa aj olej dostava do sania, zasiera IC a cele sanie a mne sa zraza v EGR ventile a z tadial kyda von na cely motor :smich: :smich: takze som ho odpojil od sania a hadicou vyviedol pod auto.. takze teraz ta olejova para fuci z tadial

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...