breta Odesláno Červen 15, 2011 Sdílet Odesláno Červen 15, 2011 Budu řešit vícefunkční elektrické zabezpečení O1 1,9TDI PD. Neví nebo nezkoušel prosím někdo, jak dlouho motor běží, či zda vůbec jde nastartovat , když odpojím elektrický přívod pro naftové čerpadlo G6? Požaduje se pro pro start motoru, aby pro čerpadlo PD byl čerpadlem G6 vytvořen jakýsi tlak, nebo motor jede, dokud se nevyčerpá nafta z filtru a trubek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 Dovoluji si znovu oživit svůj dotaz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 2, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 S timhle necekej radu.... nebudem davat navod jak a co dela auto po odpojeni cerpadla...skus si to na vlastnim a budes vedet... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 S timhle necekej radu.... nebudem davat navod jak a co dela auto po odpojeni cerpadla...skus si to na vlastnim a budes vedet... Jsem na foru, kde se podle mého názoru rady dávají i přijímají, alespoň na ostatních forech, kde jsem člem, se tak děje. Nechci přece radu podobnou vojenskému tajemství, nevidím v tom nic utajovaného a žádného přestupku proti pravidlům se nedopouštím. Sám jsem ochoten rady poskytnout (z oboru elektriky/elektroniky). Teď už ale vím, že od tebe (přestože jsi bohužel moderátor) ji určitě nedostanu, ale třeba se najde někdo, kdo bude i bez arogance ochoten pomoci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 3, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 Nejde o moderatora alebo nemoderatora, toto je jednoznacna otazka o zabezpeceni auta odpojenim cerpadla a take sa volne na fore nediskutuju. Nechceme, aby corkari vedeli, co kto ako spravil a ako sa to prejavuje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 3, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 Tajneho na tom nic asi neni, ale pochybuji ze to nekdo zkousel. Zabezpeceni na OII se dela uplne jinnnym zpusobem. A moje odpoved nema nic spolecneho s MOD. Napis na SZ a neco ti poradim... ale ne verejne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
breta Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2011 Pánové, když nechcete poradit, prosím. 1.Argument že tím dáme čórkařům návod, je směšný, pořádný čókař se tomu jenom zasměje. 2.Neřeším zabezpečení O2, ale O1, a to vícefunkčně, nejen to pitomé čerpadlo, včetně hlášení přes síť GSM. Mám vlastní návrh celé elektroniky, který jsem použil v minulosti u více aut a který se osvědčil. 3. Nezbývá, až budu mít tu možnost, to odpojení čerpadla zkusit. (už ani nemám odvahu se tady na foru zeptat, na jaké frekvenci probíhá komunikace mezi čtecí cívkou immobilizéru a čipem v klíčku (ve Felicii to bylo 125kHz)...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.