TomasB Odesláno Červen 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2012 culda: nechranice.... TomasB: z jaký strany by jsi doporučoval, chytal jsi tam někdy? nějaký spešl místo a krmení? Dojet autem se dá jen z té strany od Synthesie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Jo a dá se tam dojet buď od Rosic, což je kus cesty polňačkou a za mokra to může být i zcela nesjízdné nebo od Rybitví. Na každej pád je to cesta nevlídná k autu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červenec 1, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 tak to je neco pro moje vymlaceny tycky stabiku :D asi pojedu dodavkou a mluvil jsem s kamosem a pojedem asi k nemu... Je to u Jiric taky na Labe... Uz jsem tam taky byl a luxusni chytacka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2012 Já včera a dnes ani ťuk... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fazole Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Zdarec rybari, potreboval bych poradit co za ryby je na obrazku :) Nevim A, H, I. Diky za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 amur, cejn, tolstolobik Dneska na pstruzích od 19hod. Pár menších a jeden rovných 30cm. K tomu okoun necelých 30 a šel okamžitě do tašky, je to sice MP voda, ale pstruhů tam je víc jak na pstruhovce, takž jakejkoliv jinej dravec má konečnou, když to veme. Na téhle řece bych zřejmě kilnul jakéhokoliv jiného dravce, i kdyby neměl míru, řád neřád. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Vsak pises, ze je to MP ne ? Tak proc zabijet i jine dravce, navic nemirove ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Vsak pises, ze je to MP ne ? Tak proc zabijet i jine dravce, navic nemirove ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 Zdarec rybari, potreboval bych poradit co za ryby je na obrazku :) Nevim A, H, I. Diky za pomoc Snad se trefím ,je špatně vidět barva tak že A-by mohl být i Amur a I-Tolstolobec pestrýA-Jelec tloušť H-Cejn velký I-Tolstolobik bílý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červenec 3, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 tak veci pripraveny... Prubezne hodim foto z ryb :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2012 No je to sice MP voda, ale tak pstruhem zarybněna a v takových velikostech, že se můžou pstruhovky z 99% jít vysrat. I tady je sice znát, že je ta voda pod extrémním tlakem, ale stále tady jsou nádherní pstruzi. Myslím, že tam ani jiné dravce nikdo nevysazuje, moc tam jiní dravci nejsou, spíše náhodně. I když loni mi to nedobrala štika tak 80cm+ Jiný dravec je tam prostě škodná co sežere mraky potočáků. Papírově to je sice MP voda, ale fakticky to je podle mého názoru P voda. A je velmi úživná, takže pstruzi tam jsou pěkně vypasení. Snad se trefím ,je špatně vidět barva tak že A-by mohl být i Amur a I-Tolstolobec pestrý A-Jelec tloušť H-Cejn velký I-Tolstolobik bílý Už jsem mu odpovídal. Je fakt, že ty malůvky nejsou nic moc a taky jsem hodně dumal nad tím, jestli to první je amur nebo tloušť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fazole Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Díky chlapi. Přeji mnoho úlovků :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luckywrc Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 (upraveno) hmmmm... nevíš číslo revíru? edit: 451 031 to by mělo být ono... v plánu jsem měl taky mělice. to je pár kiláků vedle... asi pojedu na Labe v tomto okolí mimo jiné mi Luckywrc poslal dnes mms, jak se mazlí se sumcem 120 cm.... to je drzoun co! Já ti dám 120cm měl 170...a v pondělí odpoledne když už jsem byl v práci tak klukum vzal další 170 38kg... tady je ten ze soboty jen škoda že nebyl na mém prutě... Upraveno Červenec 4, 2012 uživatelem luckywrc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luckywrc Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 nemáte někdo zkušenost se značkou Ron Thompson...uvažuju o sumcákách a tyhle jsem našel v akci i s navijákama okuma 860 za 2400,-http://www.tropicliberec.cz/morske-a-sumcove/prut-ron-thompson-tyran-catfish-bank-3-20m-150-300g-navijak-power-liner-860 nebral bych je ale odsud to je jen informativní odkaz... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Já ti dám 120cm měl 170...a v pondělí odpoledne když už jsem byl v práci tak klukum vzal další 170 38kg... tady je ten ze soboty jen škoda že nebyl na mém prutě... Kde to je? Pěkný, ale asi to nebylo uvláčený? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 nemáte někdo zkušenost se značkou Ron Thompson...uvažuju o sumcákách a tyhle jsem našel v akci i s navijákama okuma 860 za 2400,-http://www.tropicliberec.cz/morske-a-sumcove/prut-ron-thompson-tyran-catfish-bank-3-20m-150-300g-navijak-power-liner-860 nebral bych je ale odsud to je jen informativní odkaz... Ron Thompson mám 3m vláčák a byl jsem s ním spokojen. Po pár letech se mi jej ale podařilo zlomit. Konopas mi prodal nějakou pavoučí šňůru za nemalej peníz jako výbornou záležitost, ale strašně se sukovala při náhozech a jak tahám velký nástrahy, tak nakonec došlo na zlomeninu prutu. Nicméně jsem ho u Konopase nechal opravit a je OK. Opravy pro něj dělá za dobrej peníz Olda Dobrovský, mám na něj někde číslo. Je to kluk šikovná, opraví kde co, včetně zlomených prutů. Dělá i woblery vlastní výroby. Možná ho někdo znáte, má výrazné poznávací znamení. Před lety spadnul ze skály a jak to bral přes borovici, tak ta ho zachránila, ale přišel o jedno oko, tak ho má skleněné. Má i špatnou nohu, nejsem si už jistej, jestli nemá dokonce protézu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Já ti dám 120cm měl 170...a v pondělí odpoledne když už jsem byl v práci tak klukum vzal další 170 38kg... tady je ten ze soboty jen škoda že nebyl na mém prutě... Koukám že byl uvazaný na šňůře,tak za to je u nás bez papírů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Toho jsem si nevšimnul. No to se mi nelíbí! Buď má dostat do řepy a nebo pustit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Souhlas, toto uvazovani za ucelem fota je hnus, chudak ryba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Toho jsem si nevšimnul. No to se mi nelíbí! Buď má dostat do řepy a nebo pustit. Tome na sežrání je to velké ;) a jinak je to škoda ,řekl bych že ten sumik je starší než ten lovec :lool: .Ale né každý dokáže pustit tolik masa :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Spousta lidi sumce bere i v techto velikostech, ja bych ho samizrejme pustil, ac jsou reviry, kterym o sumce mene jiste prospeje ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Souhlas, toto uvazovani za ucelem fota je hnus, chudak ryba. I na takovou rybu je ekovezírek ,a není problém Tak to by bylo lepší vymlátit ty kormorány ať to jsou ptáci nebo lidi ti odnesou vše co uloví a na nějakou rybářskou čest prdí.Nám tu najíždějí Poláci a to je masakr ,berou všechno ale opravdu všechno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Jj kormorani jsou skutecny problem pro spoustu reviru, konecne je povolen nejaky odstrel, ale to by muselo byt v tisicich, aby to melo smysl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 To máš pravdu, mi máme na pstruhovce v délce deset kilometrů povoleno 5 kusů.A v zimě jich tam jsou desítky párů a když jsme je chodili plašit tak na ná přišli zelení že i plašení je trestné.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Bych ty zelene z fleku poslal do onech mist, ze si pouze obhospodarujes svou vodu !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 A já bych si z toho nic nedělal a mít flintu legálně, tak bych je mydlil hlava nehlava. Ty malé řeky jsou kvůli nim bez ryb. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Bohuzel ne jen male reky. Dejte tip kam pristi tyden na den dva na MP ? Nejde mi o velikosti spis o mnozstvi, abych si zachytal. Privlac. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luckywrc Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 byl chycenej na labi kousek od nymburka...já jsem ho nechytil proto jsem nemohl rozhodovat o jeho osudu byla to moje první vyloženě sumcařská výprava s pujčeným vybavením...já osobně bych asi taky takoveho macka pustil ale jak jsem psal já jsem ho nechytil...zkončil v lednici... uvidím jak s těma prutama furt se rozhoduju a hledám nějaké varianty ale jsem limitovanej financema mam takovej strop cca 10 se vším všudy tak uvidím co se naskytne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 tak hosani... Labicko parada sedime, pijem pivo, zelenou a krkovicka na grilu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Červenec 4, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Pekneee, kde na Labi a jak jdou ryby ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.