Přejít na obsah

Sportovní rybolov

TomasB

Doporučené příspěvky

amur, cejn, tolstolobik

Dneska na pstruzích od 19hod. Pár menších a jeden rovných 30cm. K tomu okoun necelých 30 a šel okamžitě do tašky, je to sice MP voda, ale pstruhů tam je víc jak na pstruhovce, takž jakejkoliv jinej dravec má konečnou, když to veme. Na téhle řece bych zřejmě kilnul jakéhokoliv jiného dravce, i kdyby neměl míru, řád neřád.

Odkaz ke komentáři

No je to sice MP voda, ale tak pstruhem zarybněna a v takových velikostech, že se můžou pstruhovky z 99% jít vysrat. I tady je sice znát, že je ta voda pod extrémním tlakem, ale stále tady jsou nádherní pstruzi. Myslím, že tam ani jiné dravce nikdo nevysazuje, moc tam jiní dravci nejsou, spíše náhodně. I když loni mi to nedobrala štika tak 80cm+ Jiný dravec je tam prostě škodná co sežere mraky potočáků. Papírově to je sice MP voda, ale fakticky to je podle mého názoru P voda. A je velmi úživná, takže pstruzi tam jsou pěkně vypasení.

Snad se trefím ,je špatně vidět barva tak že A-by mohl být i Amur a I-Tolstolobec pestrý

A-Jelec tloušť

H-Cejn velký

I-Tolstolobik bílý

Už jsem mu odpovídal. Je fakt, že ty malůvky nejsou nic moc a taky jsem hodně dumal nad tím, jestli to první je amur nebo tloušť.

Odkaz ke komentáři

hmmmm... nevíš číslo revíru?

edit: 451 031 to by mělo být ono... v plánu jsem měl taky mělice. to je pár kiláků vedle... asi pojedu na Labe v tomto okolí

mimo jiné mi Luckywrc poslal dnes mms, jak se mazlí se sumcem 120 cm.... to je drzoun co!

Já ti dám 120cm měl 170...a v pondělí odpoledne když už jsem byl v práci tak klukum vzal další 170 38kg... tady je ten ze soboty jen škoda že nebyl na mém prutě...

post-6503-0-00066200-1341391796_thumb.jpg

post-6503-0-26899200-1341391808_thumb.jpg

post-6503-0-75839900-1341391832_thumb.jpg

post-6503-0-99212000-1341391849_thumb.jpg

post-6503-0-21784600-1341391860_thumb.jpg

Upraveno uživatelem luckywrc
Odkaz ke komentáři

nemáte někdo zkušenost se značkou Ron Thompson...uvažuju o sumcákách a tyhle jsem našel v akci i s navijákama okuma 860 za 2400,-http://www.tropicliberec.cz/morske-a-sumcove/prut-ron-thompson-tyran-catfish-bank-3-20m-150-300g-navijak-power-liner-860 nebral bych je ale odsud to je jen informativní odkaz...

Ron Thompson mám 3m vláčák a byl jsem s ním spokojen. Po pár letech se mi jej ale podařilo zlomit. Konopas mi prodal nějakou pavoučí šňůru za nemalej peníz jako výbornou záležitost, ale strašně se sukovala při náhozech a jak tahám velký nástrahy, tak nakonec došlo na zlomeninu prutu. Nicméně jsem ho u Konopase nechal opravit a je OK. Opravy pro něj dělá za dobrej peníz Olda Dobrovský, mám na něj někde číslo. Je to kluk šikovná, opraví kde co, včetně zlomených prutů. Dělá i woblery vlastní výroby. Možná ho někdo znáte, má výrazné poznávací znamení. Před lety spadnul ze skály a jak to bral přes borovici, tak ta ho zachránila, ale přišel o jedno oko, tak ho má skleněné. Má i špatnou nohu, nejsem si už jistej, jestli nemá dokonce protézu.

Odkaz ke komentáři

Souhlas, toto uvazovani za ucelem fota je hnus, chudak ryba.

I na takovou rybu je ekovezírek :palec: ,a není problém

Tak to by bylo lepší vymlátit ty kormorány ať to jsou ptáci nebo lidi ti odnesou vše co uloví a na nějakou rybářskou čest prdí.Nám tu najíždějí Poláci a to je masakr ,berou všechno ale opravdu všechno.

Odkaz ke komentáři

byl chycenej na labi kousek od nymburka...já jsem ho nechytil proto jsem nemohl rozhodovat o jeho osudu byla to moje první vyloženě sumcařská výprava s pujčeným vybavením...já osobně bych asi taky takoveho macka pustil ale jak jsem psal já jsem ho nechytil...zkončil v lednici...

uvidím jak s těma prutama furt se rozhoduju a hledám nějaké varianty ale jsem limitovanej financema mam takovej strop cca 10 se vším všudy tak uvidím co se naskytne...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...