juraj351 Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 Zdar hosi este jedna info ide niekto v sobotu z okolia ostarvy, olomouc atd cestou by sme sa mohli niekde stretnut a urobit mensi vlacik :D ja pojdem rano cca 7:00 z domu mam to tam 3/5 hodky cesty tak radsej skor makov je dost blba trasa :( Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 Sraz je na trave, cili odstavena auta a pokec vsech se vsemi(m). V arealu je omezena rychlost. Je treba respektovat tyto pravidla. Tezko rict kdy bude nejvic aut ale prijed na cely den alespon poznas co nejvice lidi Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 Tak kdo pojede z Ostravy/ Olomouce v sobotu rano/dopoledne, dejte vedet at se domluvime. Jinak tempo klidne, nikam se nezenu :( Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 ti co poslali penize dostali karty ostatni vcetne namestka dostaneou vyjezdovky Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 jiz mam vyprintnuto a ve folii.. :( Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 super, aspoň nemusím mít strach, že ji nechám doma :( Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 Budou nejake sprinty? Určo doraž na celý den a jak už psal Olaf tak sraz je na trávě takže sprint tak maximálně s krýglem k bečce... :( Žany: Jááá? Já určitě neee... Dyk já tam loni ani nebyl... Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 hehe uvidime kto bude najrychlejsi bolo by dobre dat novu disciplinu bez po pivo :D :( Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 vjezdovka mi dorazila, ale jejim vzhledem si rozhodne nejsem jist. Muj LibreOffice to asi moc nekous, takze ne, ze se mi budete smat co to mam za prototyp :( Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 na ja na, office z WIN7 co mam ja obcas muzou pozlobit zejmena starsi rocniky pocitacu :( OC loni investovalo do novyho PC a licence takze nebylo zbiti, s XP uz nic neprodavali Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 ono v .pdf bych to mel asi v poradku, ale tady zase mrdlosoft vymejsli naky vyfikundace, aby si lidi kupoval;i jeho licence, coz u me nehrozi. Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 ale keby si s nami súcitil tak to dáš uložiť do staršej verzie.. :( Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 tak ve finale stroskotame na tom, ze vetsina clenu ma nablejskany kary ale pocitace hnijou :( Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 njn... Když si každej raději koupí Velký turbno než oběd a novej PC tak se není čemu divit... :( Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 Žany: Jááá? Já určitě neee... Dyk já tam loni ani nebyl... :D :( :D Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 O.v.i. - tak toto si trafil :D :( Odkaz ke komentáři
tomisak Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 Zdravim, Jsem zde novacek rad bych se zucastnil srazu. Spis pasivne bych pokoukal a pofotil oktavky :() V kolik myslite ze bych mel na misto dorazit? Mam v planu jet jen sobotu diky Budou nejake sprinty ci jina motoristicka aktivita? Diky za odpovedi A jedes odkat? doufam zes okolí prahy nebo tak ych nemusel ject v sobotu sam. Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 Caute pratele. Moc me to mrzi ale ve finale nejedem. Volno soce mit bude ale 7tydnu jsme se s Rubi nevideli tak jsem se rozhodl pro solo akci a jedem spolu do teplych krajin na par dni. Mrzi me to ale srdce porouci jinak.... Snad pristi rok. Nezlobte se. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 no jo ale ja kdybych to mel kazdymu prevadet do PDF tak se zblaznim, loni jsem to posilal v JPG a je to pro me sileny prave navic, letos jsem zvolil rychlejsi variantu v excel tabulce, ale nejaky openoffice by to zvladnout mely ne? Ja je pro vas tak jako tak budu mit radeji vytisknuty jako vzdycky, ale je to jednodussi kdyz to tam mate, vetsinu vas samo poznam, ale jsou i novacci ktery neznam a abysme urychlili proces brany tak je to vzdycky lepsi to mit s sebou Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 Viktor: poslal jsi mi na email vjezdovou katru s registr.čislem na člena Deko. Tak mu to pošli na správnou adresu :) Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 Sakrapes, chtěl jsem dřív, ale dorazím až v sobotu kolem jedné. :) Ne že budete všichni na prach :D Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 (upraveno) Viktor: poslal jsi mi na email vjezdovou katru s registr.čislem na člena Deko.Tak mu to pošli na správnou adresu :D Klid ja mam zase tvou :) PS: proste dela vlny no :) Upraveno Srpen 31, 2011 uživatelem Deko Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 v tom emailu by mely byt dva soubory ne? jeden ty a jeden deko :) a kazdy je jiny vevnitr :D Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 tak si Vitto nastav at se ti office uklada ve starsim formatu a mas po starostech ty i ostatni :-) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 se mi nechtelo :) samozrejme vim :D kdo ma pak odklikavat pokadzy ty problemy s kompatibilitou apod. Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 fixy koupený bratře :) Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 dobre ty, diky :D uz chybi jen par veci a vsechno nalozit :) Odkaz ke komentáři
tomisak Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 Zar šéfe prosim tě asi jsem blbej, ale jedem v aute ja a další tři lidi a budeme spat ve stanejch kolik mám teda platit? Nějak se nemůžu dopočítat :) A kdyžtak tam vem nejaky samolepky treba na vokno nebo nekam Octavia clubu dikec. Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 se mi nechtelo :D samozrejme vim :) kdo ma pak odklikavat pokadzy ty problemy s kompatibilitou apod. prave, ze pak neresis, ulozis se to v tom starsim formatu a jsi v pohode :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky