Deko Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Zajimava cena, zase je to v nedeli no. Tak a jdu davat dolu predni folie :D Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 (upraveno) Deko:te stavely ??? a pokuta?? Upraveno Září 4, 2011 uživatelem libor.kratas Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 jsem doma, ráno ještě prohlídka Josefova a tradá dom. Děkujem za parádní víkend mezi supr lidmi :) Já kvůli tobě snad aj ty podběhy do příště nalakuju, když jsi je pořád zkoumal... A pokud budeš hodně hodnej tak seženu aj rampičky aby jsi se u toho nemusel tolik plazit... :D Roman: Ty woe tak to je dost masakr... Snad nějak vyřešítě... Odkud je Hrábě vůbec? Nebylo by levnější ho dovézt pro druhý klíče než 2500,- za otevření? Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Levneji vyjde rozbit trojuhelnik vzadu a potom dat new... Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Hrabě je z Brna a čeká na klíče-maj mu to dovézt rodiče a je to tak jak píšeš Tomáši.Když pominu ten čas který tam musi strávit čekáním na náhradní klíče tak to je ta levnější varianta.Bohužel,smůla jako prase :D P.S a to se měl stavovat s Pentákem u mě doma :) Odkaz ke komentáři
tomisak Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Tak konečně doma. Kemp a auta byli super, ale ta voda vypadala jak odpad s karavanu. Škoda že jsem přijel az odpoledne mohl jsem si taky zasoutezit o vzhled :D To bych asi stejne zadnej hlas nedostal!! :) Vitto: až budeš mit čas udělej mi tu registračku dikec Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 super sraz, skoda tech spatnejch nahod a nehod co probehli. Dekuji vsem za ucast, dekuji take za hlasy. Pratele prosim Vas davejte na sebe pozor, nejak se nam lepi smula na paty, necht se shledame na zimni besidce zdravi a na pristim IV. srazu opet v poctu aut vyssime nez 100. VELKE PODEKOVAJI ZA STEAKY PATRI NEJVICE JARDOVY PAC SKVELE MASO SE DELA SAMO A VIKTOROVY ZA ME ZNAMY TO GRIL. Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Perfektní sraz! Děkujeme Vittovi a všem co se podíleli na jeho organizaci. Bylo to super. S pozdravem Prchy s posádkou Odkaz ke komentáři
Tejna Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Zdarec, super sraz, super pokec a gratulace vítězům Bazy a Maiden. P.S. příště snad 100 a více :D :) Levneji vyjde rozbit trojuhelnik vzadu a potom dat new... trojúhelník je nejdražší okno, lepší je rozbít boční.... Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Já Vám taky kluci děkuju za SUPER sraz jako obvykle to bylo dokonale organizovaný výbornej pokec o všem možným jako obvykle a taky GRATULUJU všem kdo si odvezl pohárek domů kterej si samozřejmě zasloužili... Jen je opravdu škoda těch věcí který se přihodili :D UŽ SE TĚŠÍM NA PŘÍŠTÍ ROČNÍK A JEN HLAVNĚ JEZDĚTE VŠICHNI OPATRNĚ........ Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 už som tiež doma.. bolo super.. :D kto nebol môže ľutovať.. :) Odkaz ke komentáři
tweety Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 I ja s Luckou bychom si dovolili podekovat za skvelou sobotu :-) . Pocasi se vydarilo a grilovacka uzasna (diky panum kucharum) a i vsem ostatnim. Dale musim podekovat Petrovi81 a jeho drahe, ze jsem mohl jet za nimi :D (korigovali rychlost,vesnice jsou pro me v noci hrob jak prd vidim...) Pridavam taky par fotek :-) Odkaz ke komentáři
tomisak Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Já Vám taky kluci děkuju za SUPER sraz jako obvykle to bylo dokonale organizovaný výbornej pokec o všem možným jako obvykle a taky GRATULUJU všem kdo si odvezl pohárek domů kterej si samozřejmě zasloužili... Jen je opravdu škoda těch věcí který se přihodili :)UŽ SE TĚŠÍM NA PŘÍŠTÍ ROČNÍK A JEN HLAVNĚ JEZDĚTE VŠICHNI OPATRNĚ........ A jaký věci se přihodily akorát vím o těch klíčech a o tom klukovi jak nabral ten kanal!!!?? :D Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Dale musim podekovat Petrovi81 a jeho drahe, ze jsem mohl jet za nimi :D (korigovali rychlost,vesnice jsou pro me v noci hrob jak prd vidim...) Pridavam taky par fotek :-) Není zač pane, nám bylo potěšením pokecat :) Odkaz ke komentáři
Milda TSI Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Jo je to tak jak napsali kluci. Sraz se vydařil, díky organizátorům, počasí super, škoda, že jsme memohli zůstat alespoň na tu grilovačku, no snad příště. Všichni se mějte a hlavně jak napsal Sterny jezděte opatrně. Zdraví Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři
tweety Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 (upraveno) Není zač pane, nám bylo potěšením pokecat :D Nám taky. Už se těšíme na další sraz :-) PS:kez by byl blizko at muzu konecne prijet smartem... na ceste z Phy do Rozkose po nasich silnicich bychom asi v aute umreli :) Upraveno Září 4, 2011 uživatelem tweety Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 A jaký věci se přihodily akorát vím o těch klíčech a o tom klukovi jak nabral ten kanal!!!?? :D A slyšel sy o tom jak monty350z naboural??? Odkaz ke komentáři
Borg Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Také jsem moc rád, že jsem zvládl se zastavit alespoň na otočku, víc mi bohužel zdr. stav nedovoloval, ale rád jsem všechny viděl a počasíčko bylo opravdu luxusní. Doufám, že jsem si to kapku vybral a budu moci se potkávat s Váma častěji. :D :) :) :D Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Zdravim vsechny tak ze srazku uz doma... stara octavia to prezila...Sice sme domu jeli dele nez vsicni ostatni ale nam to nevadi....Super srazek!!!Gratuluji vsem k poharku a ja dekuji vsem co mi dali hlasek a diky nim sem dostal poharek za auto i ja....A za nahodu v minigolfu ktera me a Sejviho dovedla k prvnimu mistu..... :D Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Taky už jsme doma. Sraz skvělej jako vždy, organizace super, steaky luxusní. Už se těším na další ročník. Ani se nám nechtělo domů. Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Jak tak koukám na fotky čím dál tím víc mně s..e že jsem nemohl taky dorazit. :D Jinak je teď nějaký blbý období na bouračky ne? :) Spooky1 ještě když jsem ti vezl žárovky jsi měl eSko. :) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 (upraveno) Tak tady jsou slibované fotečky ode mě :) Sejvi: spokojený? :) Najmis: bejku! Přežil jsi to??? :D Upraveno Září 4, 2011 uživatelem romariooo Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 ROMARIOOO ....Všichni ti chyběli a na mě sis nevzpoměl....počkej až začne mrznout.... Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Jak dopadl Hrabě? Taky jsem jednou zabouch klíče. Klíče leželi na podlaze tak abych se pro ně dostal aspoň drátem a vytáh je, musel jsem zkroutit dveře u spolujezdce. :D Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Nám taky. Už se těšíme na další sraz :-) PS:kez by byl blizko at muzu konecne prijet smartem... na ceste z Phy do Rozkose po nasich silnicich bychom asi v aute umreli :) Tak je pravda, že ostatní řidiči Smarty moc nemusí (hlavně větších aut), ale jezdím s ním po celé ČR, do Němec, Polska a žiju, neboj se toho :D Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Miro: ani se neptej :D Pořád čekaji na klíče ale jeho táta už je na cestě :) Davidku: na Tebe jsem zapomněl!!! Omlouvám se!!! Co se stalo Sejvimu??? Nevíte? Prej měl havárku!? Je to pravda? Jestli ano tak to už je moc... Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Chudák. A kde je má? A jek se mu to povedlo? Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Romariooo si snad delas prdel ne????? :D Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Miro: ani se neptej :D Pořád čekaji na klíče ale jeho táta už je na cestě :) Davidku: na Tebe jsem zapomněl!!! Omlouvám se!!! Co se stalo Sejvimu??? Nevíte? Prej měl havárku!? Je to pravda? Jestli ano tak to už je moc... Bohuzel je to pravda.....Nekdo mu to zaflekovalppred cumakem tak to hodil do prikopu :-( Na nehody tento sraz hrozny.....Ale jinak super vikend...No jeste ze sem kuli rychlosti musel vyrazit driv,jinak jet za nim tak s tou starou octavkou to nemam sanci dobrzdit.... Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Píše v plivárně o nedobrždění... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky