Přejít na obsah

3.OCTAVIA SRAZ 2.-4.9.2011

Doporučené příspěvky

taky uz jsem doma, ja jsem zase musel cestou v Hradci na pohotovost, tak ze taky sranda :-) Jinak sraz super, pocasi uzasny, zabava taky byla. Myslim, ze organizace a vse probehlo tak jak melo :-) vitto to zvladl na jednicku :-)

je to skoda Sejvi ale hlavne, ze to jsou jen plechy a nic horsiho .-)

Odkaz ke komentáři

Pánové díky za příjemně strávený víkend, který aspoň částečně rozehnal šok z pátečních událostí...

Sejvi: když mi to Šterny psal tak jsem tomu nechtěl věřit, navíc za to mohla stejná debilní náhoda co jsem pochopil. Asi jsem se celý dnešek málo modlil(nebo "vrchního" v minulosti hodně nasral), aby se komukoli z vás nestalo to co mě. hlavně že posádce nic neni neb jak mi bylo dneska řečeno:"když jde jenom o plechy jde o hovno...nasere to ale jde o hovno" . Držim palce ať to dáš co nejdřív dokupy chlape :D

doufám že letošním rokem má OC tyhle průsery vybraný na hodně dlouho dopředu :)

Upraveno uživatelem MONTY350Z
Odkaz ke komentáři

PS: akce hrábě .. jsem sním mluvil .. a ono když si zamknete auto dálkou a tím se aktivuje safe look tak můžete drátem tahat jak chcete a je to marné .. a když klíče leží někde v kufru taky příběh ... ono se to dá ale holíma rukama ..snad jen to okno kamenem .. jsem mu v této situaci poradil 2 klíče ... cesta sice delší ale zadarmo a žádné škody ...

Jinak zadní okno trojhránek .. největší hovadina ničit .. nic se tím nevyřeší a nejdrašší sranda...

Odkaz ke komentáři

Chtěl bych tady poděkovat za pohodový sraz jeho organizátorům:

Vittovi, Vojtovi a jejich sestře,

Bobíkovi za páteční pomoc s nakládkou v HK místo mě,

Ol@fovi za hvězdné grilování

a dále všem, kteří pomohli se stany a lavicemi

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...