pentadius Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 My už jsme s prckem doma, neobešlo se to bez několika zastávek (naštěstí neblinkacích) :D Hrábě by měl do hodinky vyjíždět z Rozkoše směr Brno. O tom Sejvim nic nevím, máte někdo nějakou zprávu, to by vážně už byla haluz :) Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Bohužel je to pravda.Ted jsem se Sejvim mluvil.Shoda náhod :D Blbě odbočil doleva na dálnici a jel po staré silnici na Roudnici.Nemám slov.Hrozny. Naštěstí jsou v pořádku. Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Jsem OK a HLAVNE HOLKY taky! Auto KAPUT, ale GARNY to doufam da dohromady... GARNY to je NEUVERITELNY kamarad a SUPER clovek, moc mu za VSE VEREJNE dekuji! Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 TAK HLAVNĚ ŽE SE VÁM NIC NESTALO... to je to nejdůležitější... A to sis ještě dělal srandu ať nikdo se mnou nikam nejezdí co a pak to dopadne takhle :D Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Letos se to sere jak....... doufam, ze uz zadna dalsi nebude :D Sejvi drzim palce Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Sejvi: Te opravdu pech :-( Hlavně že jste v pořádku a nic se vám nestalo. Odkaz ke komentáři
buml Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 ty jo to snad neni mozny, co se letos deje :D sejvi, hlavne ze ste vsichni v poradku a cernou krasavici da Garny zase do kupy Odkaz ke komentáři
Tejna Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Jsem OK a HLAVNE HOLKY taky! Auto KAPUT, ale GARNY to doufam da dohromady...GARNY to je NEUVERITELNY kamarad a SUPER clovek, moc mu za VSE VEREJNE dekuji! No tak hlavně, že se Vám nic nestalo. Plechy se opraví... :D :) Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Ahoj, zdravím z DC, mi dorazili v pořádku :D sraz byl skvělý, jen ta vody na koupání teď chyběla :D , no snad příští rok, všem velké DÍKY Sejvi hlavně, že vy jste v pohodě :) :) Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 taky uz jsem doma, ja jsem zase musel cestou v Hradci na pohotovost, tak ze taky sranda :-) Jinak sraz super, pocasi uzasny, zabava taky byla. Myslim, ze organizace a vse probehlo tak jak melo :-) vitto to zvladl na jednicku :-) je to skoda Sejvi ale hlavne, ze to jsou jen plechy a nic horsiho .-) Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 (upraveno) Pánové díky za příjemně strávený víkend, který aspoň částečně rozehnal šok z pátečních událostí... Sejvi: když mi to Šterny psal tak jsem tomu nechtěl věřit, navíc za to mohla stejná debilní náhoda co jsem pochopil. Asi jsem se celý dnešek málo modlil(nebo "vrchního" v minulosti hodně nasral), aby se komukoli z vás nestalo to co mě. hlavně že posádce nic neni neb jak mi bylo dneska řečeno:"když jde jenom o plechy jde o hovno...nasere to ale jde o hovno" . Držim palce ať to dáš co nejdřív dokupy chlape :D doufám že letošním rokem má OC tyhle průsery vybraný na hodně dlouho dopředu :) Upraveno Září 4, 2011 uživatelem MONTY350Z Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 super srazík,za chvíli sem hodím náké fotos :D Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 tak něco málo fotek co jsem dělal Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Ahoj všem .. opět super akce ..hlavně počasí super ... jen škoda ,že se nedalo koupat ..jinak to němělo chybu ... Jo a letos jsem poznal zase nové tváře ... PS: Bylo to trochu divoké ale hlavně hlavu vzhůru .. Odkaz ke komentáři
Tejna Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Pár fotek... :D foto.zip.zip Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 PS: akce hrábě .. jsem sním mluvil .. a ono když si zamknete auto dálkou a tím se aktivuje safe look tak můžete drátem tahat jak chcete a je to marné .. a když klíče leží někde v kufru taky příběh ... ono se to dá ale holíma rukama ..snad jen to okno kamenem .. jsem mu v této situaci poradil 2 klíče ... cesta sice delší ale zadarmo a žádné škody ... Jinak zadní okno trojhránek .. největší hovadina ničit .. nic se tím nevyřeší a nejdrašší sranda... Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 hlavne ten vecerni a nocni program, kterej byl klasicky az do svitani nemel vubec chybu :D :) Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 jděte doprčic!!! asi erupce na slunci :) Spooky: člověče, to by jsi pro mě udělal jo? a taky tam bude supr plyšák na vodítku? :D Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Jooo chlape toť otázka,ale je to dosti možný... I když mám dojem, že plyšák byl dost na infarkt z toho... Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 ... taky něco málo FOTEK Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 já se Róze nedivim :D takovejch divnejch ksichtů najednou :) Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 hlavně ten pešírův - :D Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Monty: :D počkej ty jeden! :) Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 bohatě mi stačilo vidět vyděšenej pohled tý kočky pod Spookyho autem když si se k ní skrčil :D Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Nechybí někomu kšiltovka "Adidas"??? Zitra ji asi hodim na aukro... :) Vyvolávačka 300,-Kč :D Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 a tohle jsou ty drobnosti pro který jsem stejně rád že jsem tam mohl být s váma :D Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Tak sorac, nekde jsem to slysel a asi blbe...ten trojhranek sklo... :D :) Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Romariooo: stála 180,- :) nezlob kluku jeden!! jinak jsme tě i rodinku rádi viděli :D Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 (upraveno) Chtěl bych tady poděkovat za pohodový sraz jeho organizátorům: Vittovi, Vojtovi a jejich sestře, Bobíkovi za páteční pomoc s nakládkou v HK místo mě, Ol@fovi za hvězdné grilování a dále všem, kteří pomohli se stany a lavicemi Upraveno Září 4, 2011 uživatelem jar_da Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 (upraveno) Zase jen závidím, dle ohlasů super sraz a pěkný fotky. Příští rok snad už... Upraveno Září 4, 2011 uživatelem Rob Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky