Alessi Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Díky kluci :) Jardo ty tvoje fotky jsou taky moc povedený :) A tady ještě jednou Kaby jako ze starýho časáku :) Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Aleši fakt super fotky páni ja s tym mojim 9Mpix automatom možem ist do pr...ele :) a to som myslel ze lumix s leicou bude fajn :) Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Alessi: Moc dik za fotky uz je mam postahovane a tesim se az budou i ty dalsi....Rad si pockam 8) Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Koukám, že mnozí poznávali okolí a to je dobře, protože atrakcí je opravdu hodně,ZOO, Náchod, Pevnost Josefov, Muzeum vojenské historie Josefov, Muzeum lokomotiv Jaroměř, Hospital Kuks, Přehrada Les Království, příště uděláme osvětu a dáme nějaké info, aby jste věděli kam zajet a co vidět a doplnit zážitky ze srazu o další :) ... jj to je dobrej nápad. Taky jsem ještě před cestou domů jel s Ivet do Babiččinýho údolí a příště plánujeme další poznávání místních krás ... Alesi fakt luxus Aleši fakt super fotky páni ja s tym mojim 9Mpix automatom možem ist do pr...ele :) a to som myslel ze lumix s leicou bude fajn :) ... no na to kolik jsem toho vypil se to celkem povedlo :) Alessi: Moc dik za fotky uz je mam postahovane a tesim se az budou i ty dalsi....Rad si pockam 8) Nemáš zač to tvoje autíčko je úžasně fotogenický, takže to byla radost ho fotit :) Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Aldo, fakt máš hezký fotky. je vidět, že nemáš takový "dělo" pro nic za nic :) Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Aleši fakt super fotky páni ja s tym mojim 9Mpix automatom možem ist do pr...ele :) a to som myslel ze lumix s leicou bude fajn :) nepodceňuj se, ono bylo ideální světlo na focení a ten slunečný podvečer parádní Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 (upraveno) A tady ještě jednou Kaby jako ze starýho časáku :) Tak to je velka bomba tohleto!!! :) A samozrejme jako vsichni ostatni ti po pravu fotky pochvalim,protoze jsou fakt super a jen se podepisu pod to,co psal Pentadius! :) A i ja dekuju za tech par fotek mojeho modraska,co jsi blejsknul! :) A taky sem si rikal,ze mi to domu jelo nejak lip.. :) A ted uz vim cim to bylo,bylo to poladeny!!! :) Upraveno Září 6, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2011 jooooo malej garny ten ladil tvuj motor a bauiho taky, sem ho sledoval ze stanu :) chodil tam a rikal motor motor a kdyz to mel nekdo zavreny tak ukazoval na slepice :) Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 je to možný jak to roste :) Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 (upraveno) NO je.. :D a kdybys videl,jak dela prijimaciho technika,kdyz ke Garnymu prijedes.. :D Pribehne,bere za kliku a natahuje se po klickach.. :D Upraveno Září 6, 2011 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Mrzí mě letošní neúčast, letos to nešlo :D navíc super počasí... Ale přeci jen aspoň jsem se potkal v neděli s Markem v ZOO :D Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2011 jj a hned jak malej garny vleze dovnitr uz to troubi, to je prvni kontrola funkcnosti vozu Odkaz ke komentáři
tomisak Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Jaka Praha??? co mi uteklo???? jo taky by mě zajímalo jaká praha?? Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 fota pěkný, :o a já zapoměl vyfotit četinku jak si dala 30 :D :D :D :D no ale nebudili jsme jí :D Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 (upraveno) fota pěkný, :o a já zapoměl vyfotit četinku jak si dala 30 :D :D :D :D no ale nebudili jsme jí :D to ja zrovna nemel fotak ale ten stejny napad jsem mel taky :D ,, Upraveno Září 6, 2011 uživatelem libor.kratas Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 fota pěkný, :palec: a já zapoměl vyfotit četinku jak si dala 30 :D :o :D no ale nebudili jsme jí :D ježišíííí :D :D :D Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Žanet jsme ti mohli pod čelíčko dat znak octavia clubu..... a ten by tam myslím dlouho zustal na pamatku :D :D :D Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 safra, to jsem zrovna chyběl :D Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 sa smejete akoby sa vám to nikdy nestalo.. :D :D Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Žanet jsme ti mohli pod čelíčko dat znak octavia clubu..... a ten by tam myslím dlouho zustal na pamatku :D :D :D srandičky srandičky :o :D :palec: safra, to jsem zrovna chyběl :D o nic si nepřišel :D Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Já zažil asi teprv počátky jejího stavu..pak jsem šel "spát" do auta...budil mě Roman.. :D Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 sa smejete akoby sa vám to nikdy nestalo.. :D :D děkuju :D Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Tak sem se konečně dokopal ke stažení fotek. Tak tady sou: Foto ze srazu Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Najmis: Já jsem původně myslel že jseš tam s nějakou slečnou tak jsem šel opatrně :D :D Otevřu dveře-hudba na plny pecky tak jsem vypnul hudbu a popřál Ti sladkou dobrou noc :D P.S takovy věci fotí jen uchyláci! :D Já jsem Tě nefotil,neboj :D Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Jestli jsi mě fotil nevím a ani by nevadilo...A vím že jsi mě budil....nj hold 2,5h spánku po 12h šichtě noční je znát no. :D Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 (upraveno) Žanet s "čelíčkem" zdokumentovaná je včetně úředního dokladu v podobě kolku B) , ale ze slušnosti to sem dávat nebudu jinak parádní fotky pánové :) Upraveno Září 6, 2011 uživatelem MONTY350Z Odkaz ke komentáři
Kaby Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 No co nejdriv bych udelal zase nejakou akci,,,, byla tam super parta....Kterou bych zas co nejdriv rad videl.... :-) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky