160R Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 Je tu niekto, kto má novú OIIFL Classic s paketom Plus? Je to Classic doplnený o Climatic... Nikde sa však neviem dopátrať k informácii, či je v Classicu s klímou automaticky aj palubný počítač a teplomer. Podľa predajných programov má PC aj teplomer len Ambiente a vyššie. V minulosti ale platilo, že ak bola do ľubovoľnej výbavy doplnená klíma (FI, OI), automaticky to znamenalo aj palubný počítač a vonkajší teplomer... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2009 Tak odpovedám si sám, možno to bude zaujímať aj niekoho iného: OIIFL Classic s paketom Plus (tj. klíma a nejaké drobnosti) naozaj nemá palubný počítač ani vonkajší teplomer. Zaujímalo by ma, ako by sa auto tvárilo, keby boli vymenené tie obyčajné budíky za maxidot... Teplomer bez doplnenia čidla by určite nešiel, ale fungoval by PP? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dodok Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 Zravím všetkých. Už dávnejšie sa na túto tému debatovalo a podla toho som postupoval,ale PP som nerozbehal . Hovorilo sa že pri tomto novom modely stačí iba vymeniť podvolantovku a pačku , nakodovať a že to bude Ok . Ja som tam domontoval aj tempomat ,ten mi ide ale PP nie .Elektrikar ma upozornil že treba vymeniť budíky. Na fore ma však ubezpečovali že nie ,že to stači nakodovať. Poraďte prosím . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 psal jsem ti na skodahome.. musíš nakodovat budíky.. jde to! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 jj už jsem jich tak několik dělal a bez poroblémů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Září 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2010 Dodok odkiaľ si? Ak BA a okolie, vieme sa na to pozrieť. Je to len o správnom kódovaní! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dodok Odesláno Září 14, 2010 Sdílet Odesláno Září 14, 2010 Dodok odkiaľ si? Ak BA a okolie, vieme sa na to pozrieť. Je to len o správnom kódovaní! Som priamo z BA,ako by sme sa mohli dohodnut ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dodok Odesláno Září 17, 2010 Sdílet Odesláno Září 17, 2010 Chcem sa podakovat " IGOR" - ovi . Dnes mi pomohol spojazdnit PC -Super praca a hlavne ochota . Ďakujem ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Září 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2010 Rado sa stalo, bola to brnkačka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
holmesko Odesláno Říjen 1, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2010 Jam mam OII FL 1.4 Classic MAX a teplomer mam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Říjen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2010 holmesko: Áno, situácia sa rozuzlila nakoniec tak, že OII s Climaticom vo výbave Classic/Family L MR2010 a vyššie má len teplomer - je ale možné priplatiť si za palubný počítač priamo z výroby. Dorobiť do OIIFL palubný počítač tiež ale už nie je žiaden problém :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ROMIK Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 holmesko: Áno, situácia sa rozuzlila nakoniec tak, že OII s Climaticom vo výbave Classic/Family L MR2010 a vyššie má len teplomer - je ale možné priplatiť si za palubný počítač priamo z výroby. Dorobiť do OIIFL palubný počítač tiež ale už nie je žiaden problém Co je třeba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Potrebuješ vymeniť pravú páčku pod volantom a zmeniť kódovanie podvolantovej RJ + budíkov - a je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ROMIK Odesláno Říjen 2, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 Potrebuješ vymeniť pravú páčku pod volantom a zmeniť kódovanie podvolantovej RJ + budíkov - a je to A nešlo by přidat to kodování do "KÓDOVÁNÍ-VŠECHNY FUNKCE" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 2, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 u MR10 bude nejspíše potřeba vyměnit i podvolantovku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest dereck Odesláno Září 25, 2014 Sdílet Odesláno Září 25, 2014 Vedel by mi niekto povedať čo všetko by som potreboval na spojazdnenie palubného PC na Octavii II 2010 classic.Ci treba len páčku alebo aj podvolantovu jednotku. Pripadne co všetko by to stalo. ďakujem za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Říjen 2, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2014 páčka, kodování, pravděpodobně i podvolantová jednotka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lap Dog 1 Odesláno Březen 3, 2016 Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, mám OII face model.rok 2012 s maxidotem a otázka zní, lze jej mít v barvě jako nové Octavie či nikoli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 3, 2016 Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 do OII se nikdy barevný maxidot nemontoval, ale na netu je pár lidí, co to upravili nabarevný nebo upravily budíky z VW 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.