Přejít na obsah

drnčení plechu

Hanny

Doporučené příspěvky

Ahoj mám problém, při otáčkách 2tis začne něco strašně drnčet jako nějakej plech (nebo spíš plechovej zvuk)

Nevím si s tím rady dělá to jen někdy ale nechápu proč.Týden je klid pak 14ní to drnčí jako blázen pak zas klid

Nejhorší je to když jedu 95km\hod a otačky jsou 2tis.Dělá to na každej stupen,po překročení otáček na cca 2300 je už klid ale dobrždování z kopce motorem na 5st je taky šílenost.

Vím že se to špatně popisuje a vysvětluje ale nesetkal jste se s tím někdo??

OCT 1.9tdi

Dík moc :lol:

Odkaz ke komentáři
Přesně mě to dělá v těhlech otáčkách. Ale je zvláštní jen že někdy.A když zatáčím do leva tak to přestane uplně.

Jak jsi to vyřešil??? Děkuju

hele tak to ješte teda zkoukni krycí plechy u kotoučů. protože mě to dělalo taky a byly to přihnuté plechy. Jinak když si lehneš pod auto, tak nad výfukem máš plechy, které jsou připevněné ke karoserii, tak koukni jestli se ti to někde neuvolnilo. Každopádně jestli ti to přestane při zatáčení, taky bych se asi jako první podíval k těm kotoučům.

Odkaz ke komentáři
hele tak to ješte teda zkoukni krycí plechy u kotoučů. protože mě to dělalo taky a byly to přihnuté plechy. Jinak když si lehneš pod auto, tak nad výfukem máš plechy, které jsou připevněné ke karoserii, tak koukni jestli se ti to někde neuvolnilo. Každopádně jestli ti to přestane při zatáčení, taky bych se asi jako první podíval k těm kotoučům.

Díky,je taky zvláštní že když jedu sám tak to nedělá.Ale nevím jestli to děti vzadu tak zatížej když maj dohromady 30kg :palec:

Odkaz ke komentáři
Já měl taky problémy s "drnčením až zvoněním" z pod auta někde uprostřed a jen v určitých otáčkách. Byl to vysypaný katalyzátor.

Akorát mě se to nese někde ze předu není to pod autem,zkouším vše možné a pořád nic.Už fakt nevím co s tím dál kdyby někdo věděl tak díky

Odkaz ke komentáři

Mě to taky drnčelo kolem těch 2000ot. a byl vadný levý držák motoru. Je to takový větší bazmek(silentblok). Po výměně byl klid. Zrovna včera se to měnilo. Za studena to tolik nedělalo a až se motor zahřál tak jsem z toho byl na nervy.

Upraveno uživatelem kptr
Odkaz ke komentáři
Mě to taky drnčelo kolem těch 2000ot. a byl vadný levý držák motoru. Je to takový větší bazmek(silentblok). Po výměně byl klid. Zrovna včera se to měnilo. Za studena to tolik nedělalo a až se motor zahřál tak jsem z toho byl na nervy.

Ahoj dík a máš číslo toho silembloku?Díky

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...