suchos Odesláno Červenec 19, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2011 Mam octavii r.v. 1999 SLX Nelíbí se mi pravé malé zpětné zrcátko a hlavně v něm nic moc nevidim. Je možnost ho bez úprav nahradit ze staršího modelu, nebo z novějšího? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Červenec 20, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 Ano zle to bez úprav. Stačí koupit na vrakovišti komplet zrcátko i s trojúhelníkem (cca 1000,-) , poté otevřít dveře sundat tapec + repráček povolit tři šrouby odcvaknout konektor a zrcátko je venku :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Červenec 20, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 Nejsem si jistej,ale opravdu je nutný sundavat tapec??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 20, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 Ak nedas dolu tapec, velmi tazko sa odpaja/pripaja konektor na elektriku do zrkadla. Ale da sa to, mne sa to podarilo. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 20, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2011 no je lepsi alespon povolit dva horni torxy a sroubek pod klickou na otevirani dveri. tapec jde pak trochu odchlipnout... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Červenec 21, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2011 No proto jsem se divil.Mě to taky šlo bez sundavání tapecu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenda2.0 Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 Jo, jo - vycvakávat a nacvakávat ten konektor bez alespoň povoleného tapecu je bašta... také to mám za sebou - není to nemožné ale garantuju ze své zkušenosti, že si ještě tak po týdnu při pohledu na své ojebané ruce vzpomeneš jak jsi měnil zrcátko... hodně proklínadel padlo na pány škodovácký a folksvágňácký inženýry, proč nemohli udělat ty zas...ý dráty ke konektoru aspoň o 4 cm delší :) :D :) good luck 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.