Přejít na obsah

Yellow Octavia RS MK1


boxxer

Doporučené příspěvky

Jsem třetí majitel kol, respektive jsou na druhém autě tzn. odhaduju tak 4-5 let už jezdí a jsou v pohodě :-) 215/35/18 jim asi taky moc neprospívají :-D

 

Rozměr dle mě absolutně ideální na O1.

 

Jsem spoko, jen někteří špekulanti nemůžou přenést přes srdce, že jsou to kopie Audi R8 :-D

Odkaz ke komentáři

Díky za konečně odpověď ze které jsem taky o něco chytřejší:-D. Tím že gumy neprospívají máš na mysli že mají malý profil.? A 225/40 R18 by se tam vešli při přiměřeném snížení, nebo už jsou moc a budou dřít? Chtěl bych ponechat auto v použitelném stavu, nechci kompromis jako třeba,"vzadu nemůžu nikoho vozit, protože mi pak dřou kola":-D. Kdybys o nějakých kolech na prodej věděl, tak bych asi popřemýšlel:-D. Našel jsem je třeba někde na netu, ale tam nepsaly zprávnou rozteč. A ještě se chci zeptat, stavitelný podvozek máš, tak i nějaký zkušenosti, ten TA Technix je sice levný, někteří řikají že aspoň o trochu lepší než Jom, já budu mít třeba možnost koupit použitý stavitelný Eibach, ale jak poznat že mu nic neni.?

Odkaz ke komentáři

Stav podvozku nepoznáš, starší je riziko, může ti vytéct za rok nebo za pět. To TA je nejlevnější rozumná varianta. Gumy s profilem 225/40 tam dáš v tom by problem byt neměl.

 

Já třeba nemám problém někoho odvézt nebo tak něco, ale sám si musíš uvědomit na co to auto máš a dle toho řešit gumy, kola, snížení. Já v RS jezdím v 99% sám :-) Na kokotiny a práci mám druhé auto :-)

Odkaz ke komentáři

Jj právě teď řeším jestli 17 nebo 18, neumim si predstavit jestli to nebude vypadat trochu snizeny s tema 17 blbě a tím trochu myslím jako abych nemusel přemýšlet jestli ten retarder prejedu nebo ne:-D. Auto mám jako zalibu, jedu s nim jen když chci, ne když musím, taky většinou sám, ale třeba na sraz jsme jeli tri, nějakej batoh a pak abych neresil problem až pojedu třeba na dovolenou. Teď mam 17tky ale límce a vypadá to hrozně malý na autě. Jsem rád za každou radu:-)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Pěkná...pěkná....na jaře budu hledat auto.....na LPG..jen by mě vadili ty ohromný kola a to moooc snížení..:-)

 

Kola bys prodal hned, píše mi spousta lidí ať jim prodám kola :-D A snížení? Je tam stavítko takže se to dá lehce vyšroubovat nahoru :-)) Ve středu bude plachta a pak už de schovat co, kdyby náhodou nasněžilo i ve městě :-D

Odkaz ke komentáři

Tak to je dobře že je to stavítko..jojo..pěkný kola se moc neohřejou...ještě k tomu LPG....něco jsem početl že je tam Stag 300??dával jsi tam ty?nádrž je tam do kdy?2020?nebyl problém při rychlé jízdě či zrychlení že to padalo do nouzáku??pořád to jelo na LPG bez problému?Ono moc vyladit LPG na tomto motoro moc servisu neumí:-(hezky jí přikrej....ať nanamrzne a nezasněží.....do jara času:-)jinak je krásná..udržovaná....

Odkaz ke komentáři

Jo STAG 300. Nikdy do nouzáku nespadla a to mám BOV kopii HKS, která dělá většině 1.8T problém a hází nouzáky. Na LPG můžeš letět 200 za pár korun :-) LPG nechával ve Strakonicích dělat minulý majitel tuším těsně před prodejem, bomba bude ještě na dlouho, neslyšel jsem, že by byl problém naladit LPG na 1,8T. Firma co to neumí by to neměla dělat, protože těch aut na LPG jak obyč O1 tak Superbů jezdí celkem dost a o passatech ani nemluvím :-)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...