boxxer Odesláno Srpen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Pán byl dobře aktivní :D Dělal trochu technickou a né evidenčkuJá jsem přijel, otevřel kapotu -> on si posvítil baterkou, zas to zavřel a řekl nashle, papír si vezměte na recepci Takhle to ma vypadat! Jenze vcera jsem byl s mym druhy vozem (wintercarou) VW Jetta z roku 1991, ale luxus stav a mel jsem stejneho technika, ale na Jettu nema co rict, ale ocumoval to taky v TP, normalne rozmer gum kontroloval a to mam obyc plechace a 14" gumy s vysokym profilem, proste obyc dailycar. Takze jsem dnesek trochu cekal, ale doufal jsem, ze na me vyjde jiny technik, ale nastesti to dopadlo jak to dopadlo. Se divim, ze nehybal vyfukem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miso Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 to lpg mas namiesto rezervy? teraz tam mas dojazdovku? to lpg nesmrdi v aute alebo v motorom priestore? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Srpen 3, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 Nedával bych kola do barvy vozu... po Liberci jezdí OII RS ve žlutý barvě a má ty 18" Zenithy ve žlutý barvě a vypadá to divně a skoro bych řekl že až lacině :D ...muj názor OT: Ríšo, hoď pls do mýho vlákna fotku, pokud ji potkáš. Děkujiiiii :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Srpen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2011 to lpg mas namiesto rezervy? teraz tam mas dojazdovku? to lpg nesmrdi v aute alebo v motorom priestore? Ano misto rezervy je 51L nadrzi, max naberes 40L. Mam v kufru 16" plnohodnotne kolo, fakt by me nebavilo se courat nekde s tim detskym kolem 50kou. LPG necitis ani kdyz ho beres na benzince. Ani nevim jak to voni/pachne, jen vim, ze to jede jak na benal a stoji to pulku :D Dalsi auto V6 nebo V8 automat a LPG :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ScorpionOnH6 Odesláno Srpen 4, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2011 Měl jsem dřív feldu na plyn. Bylo to super, jezdil sem taky kolem 10L. Ale teda ten plyn byl cítit. Jediný co mi na tom vadilo bylo po každých 300km tankovat, to byl fakt vopruz. Ted natankuju oktávku, najedu cca 800km a pak řeším benzinku, vzhledem k tomu že to najedu dřív jak za týden, tak bych v plynu 3x tankoval týdně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Srpen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2011 Sundal jsem ze zadní RZ rámeček a přilepil jí na oboustrannou pásku. Vypadá to super! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 Jsem si nechal udělat... (lze i další :lool: ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Srpen 8, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 Parádní fotky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Dnes ráno jízda na benzín bez cukání, v 10 v servise vyměněn palivák, stále bez cukání. Vyčištěna a nabalzamovaná kůže. Interiér krásně voňavý, jako nový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miso Odesláno Srpen 13, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2011 dnes som mal tu cest vidiet tuto RS nazivo...mas to fakt krasne...octa je ako nova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Forge Splitter BOV - snad se mi ho povede nastavit, aby fungoval a nepadal do nouzaku a snad bude trochu odfukovat, kdyz ho dam jako hybrid twin port. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 13, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 13, 2011 Pecka pane, uz se tesim, jak ho zapojis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2011 Kit sání Simota racing - fakt jsem zvědavý zda to bude mít alespoň nějaký zvukový efekt :-) Původní upravený airbox je na prodej: http://forum.octavia...=0#entry1178052 Ještě přibyly vzpěry kapoty, ale mají takový odpor, že se bojim, že mi zlomí kapotu :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Listopad 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 19, 2011 Namontováno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 AA ? Výkonovej rozdíl , zvukovej projev ? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 20, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2011 Jeste nic. Az v utery :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2011 Tak zvuk neni moc poznat, trošku to bručí od 3000ot. Výkonnostně tam něco málo bude. Spíše bych řekl, že jde lépe za plynem, když už to rozjedeš... Bohužel mi asi odešlo čidlo na převodovce takže neukazuje rychloměr :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Winter edition KORMORAN SNOWPRO B2 + hypertjůnink poklice :lool: Jinak rychloměr opraven a jede to pěkně :-) Hlavně na 16kách je to psycho. Houpe se to jak kráva. Už ať je jaro. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerdy Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Krásný eReSo, také mám žlutou je to srdcovka :) Mohl by si sem hodit fotku jak vypadá ta zadní spz? Jelikož mi docela chrastí rámeček a šroubky jsou snad ještě od výroby a jsou neskutečně zarezlý :( Díky... Jinak žere ti to míň s tím chipem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Prosinec 8, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2011 Krásný eReSo, také mám žlutou je to srdcovka :) Mohl by si sem hodit fotku jak vypadá ta zadní spz? Jelikož mi docela chrastí rámeček a šroubky jsou snad ještě od výroby a jsou neskutečně zarezlý :( Díky... Jinak žere ti to míň s tím chipem? B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Prosinec 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2011 Zadni RZ mám nalepenou na oboustranné lepící 2mm pásce a už ji nikdy nesundám, leda strunou :-D Nechrastí mi nic a vypadá to skvěle! Jestli šla spotřeba chipem dolu to nevim, ja už měl chip od původního majitele, ale byt spíše na špičku todle je znát před 3000ot. Mě to žralo kolem 11-12 a nejelo nic moc díky problému s podtlakovými hadicemu. Jinak dlouhodobě jsem se pak motal po městě za 9,9. S tou spotřebou je to hodně individuální, protože neznám nikoho kolem mě kdo ma AUQ a žere mu to víc jak 9L dlouhodobě. Jsou tu i případny co mají 7,7 a 7,9L. Ale kámoš co jsme si nechali auta chipnout ve stejný den tak měl 7,9 s GIV GTI 6q a neříkal, že by se to nějak zvedlo a to ze začátku auto honil, protože byl proti chipu a pak se mu to zalíbilo :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gerdy Odesláno Prosinec 10, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2011 Já právě mám už druhý RS a to první údajně mělo chip, vzalo si tak o litr miň, ale to bude nejspíš tim kitem KN a výfukem. Stejně to je jedno nejezdím na spotřebu :lool: Tak jsem se chtěl jen zeptat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Prosinec 10, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2011 Boxxer: A me jako neznas? :D Dlouhodaba 10+ :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Prosinec 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2011 Boxxer: A me jako neznas? :D Dlouhodaba 10+ :D :D :D Ty pry jezdíš 255 a prý by to 270 dalo a žere ti to moc a chceš to prodat s tebou se nedá diskutovat :lool: (joke) PS: už si našetřil na ten airbox? Dám ti ještě slevu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Prosinec 11, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2011 Ja setrim jak drak ale bohuzel vydaje tam jsou vetsi nez je moje nasetrena castka a tedka jeste vanoce :/ Kazdopadne az budou nejake sosonky a jeste ho budes mit tak se ozvu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Prosinec 12, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2011 Právě, budou vánoce!! Rodiče můžou zafinancovat ne? přemýšlej o tom, box je fajn :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Leden 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2012 Winter edition (co nejdříve musím hodit na sériový podvozek ať se to zvedne)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oktan_van Odesláno Leden 9, 2012 Sdílet Odesláno Leden 9, 2012 Krásná Octulka ! Dle mého názoru bych určitě volil kola černá! Jinak krásná spotřeba, to mě překvapilo, plná nádrž za tak směšnou cenu ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Únor 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Dneska s "DEKO" (mým druhým dvorním mechanikem za což děkuju ;) ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.