jajiN Odesláno Únor 26, 2012 Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Divej jak na me kdyz nemam stresni box kaslou :lol: Jinak hezky co jste menili/opravovali? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Únor 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2012 Divej jak na me kdyz nemam stresni box kaslou :lol: Jinak hezky co jste menili/opravovali? Nemáš box, máš velké kola jak traktor a jede ti moc rychle, prostě kámo nezapadáš :lool: (joke) N249 nova, zkoušeli jsme zaslepit hadici z N75 co vede do WG jestli tlačí turbo a tlačí :) Přidělávali jsme jednu hadici co vypadla a zjistili jsme, že je prasklá. David dotahoval podložky a zvedal předek nahoru o cosik, protože zadřel jak vjížděl na rovinu garáží A pak kontrola akčních členů, vyčtění chyb, kecy, drby, pomluvy...klasika :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Nemáš box, máš velké kola jak traktor a jede ti moc rychle, prostě kámo nezapadáš :lool: (joke) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Březen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 Dnešek byl náročný. Nová váha vzduchu a BOV, letní kola a očista po zimě. Díky za pomoc DEKO... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Březen 17, 2012 Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 Velmi pěkná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Březen 17, 2012 Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 Máš hezčí kola než Deko ale jinak obě samozřejmě klasa...a naleštěnost maximální 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Březen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 Motor + BOV Forge Splitter R 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dexter 1.8T Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 a jak ti funguje tenhle BOV? v létě budu pořizovat nejspíš taky, ale co tak čtu tak každý má uplně jiný zkušenosti, někomu šlape kopie HKS někomu zas ne, co má potom člověk vybrat :( mám taky el. ovládání plynu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Březen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 a jak ti funguje tenhle BOV? v létě budu pořizovat nejspíš taky, ale co tak čtu tak každý má uplně jiný zkušenosti, někomu šlape kopie HKS někomu zas ne, co má potom člověk vybrat :( mám taky el. ovládání plynu Tak tenhle musi šlapat na 100%, protože si nastavíš co chceš. Open, close a hybrid. Já mám hybrid a odfukuje, ale uvažuju jestli není zapojený opačně :-D Montoval ho DEKO, protože ho měl odemě na test půjčený. Přes týden ho zkusím otočit a uvidím. HKS jedině půjčit a otestovat zda ti to ŘJ veme a nebude padat do nouzáku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 25, 2012 Sdílet Odesláno Březen 25, 2012 To Deko tak hezky pracuje za Colu a hranolky? Jinak bov hezkej a fotky taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 moc hezky,ta barva se mi moc libi a kola k tomu jdou skvele a fotky taky pekny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 pěkně kluci pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Pěkný super fotečka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 Rosta by to mel dat niz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 sakra , taky chci mít takovej čistej a pěknej motor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Březen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 sakra , taky chci mít takovej čistej a pěknej motor Co ti brani? :lool: Jajin: jsem rad, že s tím co mám se dá někam dojet pokud nezklame technika, nejsem dobrodruh jako vy. Už mám trochu věk a rozum B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Březen 26, 2012 Sdílet Odesláno Březen 26, 2012 neznalost a strach z vody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Březen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 neznalost a strach z vody My to nestrikame vapkou! Vlhky hadrik a cistis. Pak muzes necim "vysperkovat" hadice nebo plastkove kryty :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 Se dívím, že tam Deko ještě nemáš hydrauliku na předním kufru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 27, 2012 Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 Deko ji tam mel, ale vice se mi libi tycka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Březen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2012 Tycka je pro ty co kapotu oteviraji pri vymene oleje, pisty jsou pro lidi jako sem ja co maji kapotu otevrenou skoro denne Ale snad uz to skonciiiiii.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Duben 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Asi jinej gang :lool: Už druhý měsíc dolívám 0,9L oleje / 1000km. Asi turbo K.O. :( Nevíte o někom kdo dělá nejlepší repas? Nechcu poláky ani firmy co od nich berou, chtěl bych, aby to bylo fakt kvalitní. Nebo mi z toho někdo udělá hybrida? B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Květen 6, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2012 Minulý týden vyměněné komplet zadní brzdy brembo + meyle desky a dorazy tlumičů a přední stabliky. Vše udělal DEKO zacož velké díky :)) A dneska sraz + nádobíčko. Po dlouhe době pěkně umyté auto :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Květen 20, 2012 Sdílet Odesláno Květen 20, 2012 :lol: I přes zákaz focení... :lool: Jinak jsme s Rosťou chvíli pokecali o autech a David během doslova pár minut takto očesal auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
boxxer Odesláno Květen 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 Chuděra moje, ale dobře to dopadlo. IC bez oleje a vyčištěn. Jsem se bál, že když turbo baští trochu olej tak, že bude v IC. Teď ještě vyměnit palivové čerpadlo a SAI a asi se vrhnu na BOV + redukci jak ma DEKO B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 No co no :D uz vim kde sahnout no :lol: Ale dobre pohledy "ty uz to mas" ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 No ten David je teda sikula 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 Ja ja nejsem, vsechno mi delaj druzi, ja prece nic neumim B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.