Přejít na obsah

Rudisova "Zelenka" TDI

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Tak přidám nějakou tu novinku v podobě upravených pístnic na 5 dveře..Jelikož mi přišlo líto dát 1500kč za origo vzpěry na vrata,,tak jsem vzal písty z combi,které mám za 0,- ,,porovnal s těma ze sedana,poměřil,uřízl a navařil CÓčkem..obrousil,namontoval a chodí to jak origo..práce na 30 minut..Pak jsem nafrkal místo klasických parkovaček diody,,tak se uvidí,jak dloho vydržej..vyměnil jsem origo šrouby na kola za šrouby na ALU včetně bezpečáků na ALU..No a to je asi zatim vše..

post-6127-0-61691200-1335377827_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak dnes jsem od Libora koupil RS nárazník a už si lebedí na svém místě..mřížky snad budou co nejdříve..no a vypadá to mnohem lépe,jsem maximálně spokojený..

A pokud někdo shání obyč face přední nárazník,tak prodám ten můj starý,je zralý na nový lak a proto je cena 899kč včetně mřížek,je bez lišty a ostřikovačů,to jsem potřeboval..jinak do dir na ostřiky se mohou dát záslepky..pokud někdo bude chtít více fotek,tak na maila..

post-6127-0-08066700-1336926673_thumb.jpg

post-6127-0-32423000-1336926740_thumb.jpg

post-6127-0-25545400-1336926783_thumb.jpg

post-6127-0-15976700-1336926823_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dík kluci..jojo,,ještě jsem nebyl z auta venku a už jsem držel v ruce torx :lool: ..no a hned jsem to trochu opláchl,už to bylo neůnosné..ještě najít čas na vypucování interiéru..

Jinak jsem si namontoval tu couvací kameru co jsem nabízel a supr věc..jedu a je jedno kde a normálně chytám vše co letí na freqenci 2.4ghz..v praze obraz z myčky aut,,po cestě obraz z kamery na benzíně,,a u nás dokonce NOVA SPORT !!sem čuměl jak vůl..dokonce jsem koukal sám na sebe-kamera namířená na silnici..prostě mazec.. :D

Odkaz ke komentáři

jakou kritiku? vždyť to je fakt dost dobrý na domácí podmínky... :palec:

kolik by jsi chtěl za levý práh a spodek zadních dveří? :rolleyes:

(mě totiž kvůli zas....mu sousedovi čeká oprava prahu a zadních dveří :wallbash:

Jj,koukal jsem,to celkem nasere..hele nedělám to na kšeft,,takže jen něco na elektriku,,on ten kompresor něco sežere..no a na karton mlíka-alko nepiju.. :lool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...