RudisTDic Odesláno Duben 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 Pokud má HP v česku zastoupení,tak to zkus..Jen jde o to,jestli budou ochotní poslat papír na něco co není od nich koupený.. U ronalu jednání 1A,tak uvidim jak budu moct ohodnotit weitec.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 17, 2012 Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 HP je českej výrobce od Jablonce n. Nisou ;) Ale na svých stránkách ma jasně napsáno, že se jedná o podvozky na sportovní využití.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 17, 2012 Sdílet Odesláno Duben 17, 2012 Čus, kola paráda. Já měl na první octě jejich sestřičky v 17´´ Ronal R38 a musím souhlasit, že jednání s Ronalem je fakt super. Taky mi v poho poslali TL na octu domů, a tak jsem měl na 1,6 55 kW zapsaný kola 17´´ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Duben 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2012 Tak přidám nějakou tu novinku v podobě upravených pístnic na 5 dveře..Jelikož mi přišlo líto dát 1500kč za origo vzpěry na vrata,,tak jsem vzal písty z combi,které mám za 0,- ,,porovnal s těma ze sedana,poměřil,uřízl a navařil CÓčkem..obrousil,namontoval a chodí to jak origo..práce na 30 minut..Pak jsem nafrkal místo klasických parkovaček diody,,tak se uvidí,jak dloho vydržej..vyměnil jsem origo šrouby na kola za šrouby na ALU včetně bezpečáků na ALU..No a to je asi zatim vše.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Jelikož jsem se znovu,tudíž opakovaně nudil..tak jsem se opičil po ostatních a udělal obrysovku do brzdového světla..zabavil jsem se opět asi na 30 minut,ale aspoň něco..Jsem zvědav na výsledek večer.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 27, 2012 Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Dobrá práce, uvidíš že večer budeš ještě spokojenější než teď, v noci to vypadá suprově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Duben 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2012 Už jsem přemýšlel i nad tím,jak prosvítit i boky světel,aby to vypadalo jak na O2..ale není to tam jak naladit.. Jinak jelikož jsem splašil přední světla bez mlhovek,tak jsem na DP sehnal za 3 čenta,no a jsem zvědav jak bude probíhat instalace..snad bez problému.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Duben 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Nuže montáž mlhovek proběhla naprosto bez problému,,jen potřebuji kryty mlhovek..na světlech sem vyřízl již připravené díry,takže to vypadá jak origo,,no a chce to ještě trochu doštelovat..a počkal jsem si na tmu a udělal nějaké noční fotky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Květen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Tak dnes jsem od Libora koupil RS nárazník a už si lebedí na svém místě..mřížky snad budou co nejdříve..no a vypadá to mnohem lépe,jsem maximálně spokojený.. A pokud někdo shání obyč face přední nárazník,tak prodám ten můj starý,je zralý na nový lak a proto je cena 899kč včetně mřížek,je bez lišty a ostřikovačů,to jsem potřeboval..jinak do dir na ostřiky se mohou dát záslepky..pokud někdo bude chtít více fotek,tak na maila.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Tak tomu řikam rychlost, neuveritelny. Jsi sotva zaparkoval a hned ses do toho pustil, ne? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Pěkná práce Jinak děkuji za kabeláž do dveří, dorazila v poho, jen najít čas to překopat, musím ještě koupit ty folie pod tapec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Květen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 Dík kluci..jojo,,ještě jsem nebyl z auta venku a už jsem držel v ruce torx :lool: ..no a hned jsem to trochu opláchl,už to bylo neůnosné..ještě najít čas na vypucování interiéru.. Jinak jsem si namontoval tu couvací kameru co jsem nabízel a supr věc..jedu a je jedno kde a normálně chytám vše co letí na freqenci 2.4ghz..v praze obraz z myčky aut,,po cestě obraz z kamery na benzíně,,a u nás dokonce NOVA SPORT !!sem čuměl jak vůl..dokonce jsem koukal sám na sebe-kamera namířená na silnici..prostě mazec.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 13, 2012 Sdílet Odesláno Květen 13, 2012 tak ad slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Květen 14, 2012 Sdílet Odesláno Květen 14, 2012 Máš to moc pěkný, černá je dobrá. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Květen 17, 2012 Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 Tak dnes jsem od Libora koupil RS nárazník a už si lebedí na svém místě.no a vypadá to mnohem lépe,jsem maximálně spokojený.. a to jsi ho ani neopravoval? vzdyt byl v rohu poskozeny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Květen 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 Jasně,že opravoval..horkovzduška,pájka a už to jelo..skoro to není poznat..pak ještě poopravím tu odřeninu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Květen 17, 2012 Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 Tomu říkám dobrý kup a z Liborovi strany dobrá oprava. Kdyby si takhle mohl pomoc každý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Květen 17, 2012 Sdílet Odesláno Květen 17, 2012 Jasně,že opravoval..horkovzduška,pájka a už to jelo..skoro to není poznat..pak ještě poopravím tu odřeninu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Květen 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2012 Tak jsem dnes sundal znak z 5 dveří a zavařil dirky,zavařil jsem i díru po anténě na střeše a jak jsem byl v tom kytování,tak jsem vzal celý 5 vrata,páč koroze je svině.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Květen 19, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2012 Tak prdelka je nalakovaná a složená a nevypadá to špatně..mít trochu lepší vybavení,tak je to jak origo..Tak prosím,sypejte krytyku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 19, 2012 Sdílet Odesláno Květen 19, 2012 týjo dobrý! na to, že to je v domácích podmínkách, tak to vypadá super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Květen 21, 2012 Sdílet Odesláno Květen 21, 2012 Za me taky krasna prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 (upraveno) jakou kritiku? vždyť to je fakt dost dobrý na domácí podmínky... kolik by jsi chtěl za levý práh a spodek zadních dveří? (mě totiž kvůli zas....mu sousedovi čeká oprava prahu a zadních dveří Upraveno Květen 23, 2012 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Květen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 jakou kritiku? vždyť to je fakt dost dobrý na domácí podmínky... kolik by jsi chtěl za levý práh a spodek zadních dveří? (mě totiž kvůli zas....mu sousedovi čeká oprava prahu a zadních dveří Jj,koukal jsem,to celkem nasere..hele nedělám to na kšeft,,takže jen něco na elektriku,,on ten kompresor něco sežere..no a na karton mlíka-alko nepiju.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 Kritika ? Kdepak, moc pěkná práce na domácí podmínky !!! Stříknout metlu není žádná prča, už jsem to zkoušel, takže vím o čem mluvím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 hehe odkud ze jses? :D anteny bych se chtel zbavit taky Auto je rozplacle a ta antena couha jak ocas Jinak samozrejme poklona za odvedenou praci. Je to vazne parada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Květen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 Jsem z Jiříkova.. okres Děčín.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 Pecka moc pekny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Květen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 Kluci dík mooc,,sem nečekal takovou chválu Jen doufám,že si ze mě neuděláte soukromou lakovnu :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 za me taky hezky. akorat kdyz uz jsi byl v tom, tak si mohl vzit i listu nad spz (zahladit) jak mas vyresenou antenu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.