Přejít na obsah

Rudisova "Zelenka" TDI

Doporučené příspěvky

za me taky hezky. akorat kdyz uz jsi byl v tom, tak si mohl vzit i listu nad spz (zahladit)

jak mas vyresenou antenu?

Lištu mám jinou,,tu budu zahlazovat..ale chtěl jsem to taky udělat při jednom..jenže jsem měl málo barvy..zas na druhou stranu mi to pak přijde moc "clean"..

Rádio neposlouchám,,tak anténu nemám,,ale asi jí tam dám,,třeba někam pod sloupek,,nebo koupim na okno tu nalepovací..

Jinak mě napadla i verze,že bych předělal vrata na US rozměr SPZ..

Odkaz ke komentáři

Jo je to pěkný, akorát bych si dal budíky na diesel, to ten otáčkoměr moc neprovětráš. :)

Na diesel nee..Jakub říkal,že to měl a stálo to za vyližprdel..takhle je to lepčí,páč nemám tendenci motor podtáčet a držim jízdní spektrum otáček mezi 2000-3000..mě to takhle celkem vyhovuje..

Jinakdnes jsem jel s kolegou domů a valil to za mnou druhý kolega s volvem V40 1.9TDI 110kw 6gang,alu 16" 205/50..No a neměl na to,,byl pořád za mnou..a to jsem si pak všiml,,že se mi zas nahrnul koberec mezi pedál a doraz plynu :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Hlásím se po malé pauze..a jelikož dnes nebylo tak hrozně,,tak proběhla malá kosmetická údržba,dnes pouze zvenčí a zítra se dojede interiér..začal jsem tak nějak poo a skončil před chvilkou..začalo se rozleštěním celé karoserie 3M brusnou pastou a pak se voskovalo,po vosku mytí a vytření bordelu z prahů a ostatních mezer..A musím říct,že jak se mi do toho nechtělo,protože mi to přišlo zbytečný,,tak výsledek stojí opravdu za tu námahu!! :) No a až se konečně dokopu,tak půjde střecha do bílého laku..chtěl jsem to fouknout dnes,,ale nebylo optimální počasí..

No a nějaké ty fotky po kůře..

post-6127-0-20189100-1341428782_thumb.jpg

post-6127-0-84449900-1341428812_thumb.jpg

post-6127-0-86075900-1341428840_thumb.jpg

post-6127-0-27680500-1341428881_thumb.jpg

post-6127-0-73797600-1341428905_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...