RudisTDic Odesláno Květen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 za me taky hezky. akorat kdyz uz jsi byl v tom, tak si mohl vzit i listu nad spz (zahladit) jak mas vyresenou antenu? Lištu mám jinou,,tu budu zahlazovat..ale chtěl jsem to taky udělat při jednom..jenže jsem měl málo barvy..zas na druhou stranu mi to pak přijde moc "clean".. Rádio neposlouchám,,tak anténu nemám,,ale asi jí tam dám,,třeba někam pod sloupek,,nebo koupim na okno tu nalepovací.. Jinak mě napadla i verze,že bych předělal vrata na US rozměr SPZ.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 USA vrata mam taky casem v planu. ale vzhledem k tomu, v jakym stavu mam auto, tak to bude asi az za hodne dlouho :D ale tu zahlazenou strechu moc zavidim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Květen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2012 Tak zítra se jede za Jakubem na přestavbu budíků..jsem celkem zvědavý na výsledek..přibude RS podklad,sport ručky,bílý podsvit a maxidot.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Květen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Tak hotovo,,práce i přístup Jakuba na 1* ..klobouk dolů..a nějak jsem nepochopil tu rychlost..za 40minut jsem odjížděl domů..skáknul jsem si do penny a u kasy sms,že už jede zpět Vše maká jak má,takže já jsem nad míru spokojenej..doporučuji!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Květen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 No a aby jsem to měl komplet..tak jsem byl sundat půl palubky,abych přiletoval CAN k rádiu,kterej jsem ustřihl..a už mi ukazuje i rádio na DOTu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Móóóc pěkný Máš origo radio? Nevíš jestli když vyměním origo Symphony radio za kousek od Alpine tak mi půjde radio na maxidotu? Do tohohle moc nedělám tak nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Květen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Nebude to fungovat,,běží to po CANu a ten alpina určo nemá.. Jinak ve tmě je na to moc pěkné pokoukání.. :) Jo,,a mám origo CD symphony.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 pekna prace od jakuba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Nebude to fungovat,,běží to po CANu a ten alpina určo nemá.. Jinak ve tmě je na to moc pěkné pokoukání.. :) Jo,,a mám origo CD symphony.. A nedá se to nějak dodělat? Mě symphony nevyhovuje a černý pole na maxidotu se mi taky moc nezamlouvá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Květen 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 A nedá se to nějak dodělat? Mě symphony nevyhovuje a černý pole na maxidotu se mi taky moc nezamlouvá Tak to už ti nepovim,,ale třeba na to je nějakej převodník..kterej ti bude k prdu,pokud to rádio nebude mít nějaký výstup s informacemi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 tak to jo...ale jinak to máš fakt pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 Mám taky budíky od Jakuba. Stejnou kombinaci barev, ale budíky na diesla a origo RS ručičky. Fakt parádní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Jo je to pěkný, akorát bych si dal budíky na diesel, to ten otáčkoměr moc neprovětráš. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Květen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Jo je to pěkný, akorát bych si dal budíky na diesel, to ten otáčkoměr moc neprovětráš. :) Na diesel nee..Jakub říkal,že to měl a stálo to za vyližprdel..takhle je to lepčí,páč nemám tendenci motor podtáčet a držim jízdní spektrum otáček mezi 2000-3000..mě to takhle celkem vyhovuje.. Jinakdnes jsem jel s kolegou domů a valil to za mnou druhý kolega s volvem V40 1.9TDI 110kw 6gang,alu 16" 205/50..No a neměl na to,,byl pořád za mnou..a to jsem si pak všiml,,že se mi zas nahrnul koberec mezi pedál a doraz plynu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 dnes viděno osobně a opravdu pěkné auto. A ty kola jsou podle mě těžce nefotogenický, protože vypadadají super, ale na fotce se mi nelíbilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Květen 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Díky,,však tvůj kombál vypadá taky k světu ;) ,,jen ještě dodělat ten intoš a nemá to chybu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Červen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2012 Kdyby někdo chtěl kola,,tak moje Ronaly jsou na prodej i s pneu,,ale gumy jsou spíše jako bonus.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Červen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 Novinky ze světa,,kola prodány a interiér LaK putoval do auta..no posuďte samy jak to vypadá,,jen jsem čistil jak splašenšj..jemný rejžák a oživující krém na kůži a už jsem drhnul,no a výsledek za to stojí,,černý madla atd jsou teď jak nový.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Červen 11, 2012 Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 s tím interiérem mě pěkně sereš, víš to? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Červen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 Nevím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 11, 2012 Sdílet Odesláno Červen 11, 2012 Pekne, pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 12, 2012 Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Pořád říkám,že béžový introš je prostě THE BEST !!!! Nádhera 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Červen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 12, 2012 Dik kluci..je to opravdu slusive,ale neprakticke..zas co by clovek neudelal po trochu parady, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 To mi povídej, mám béžové látkové sedačky, čistím je 2x-3x ročně a na zimu dávám potahy ale každý má tu "svou" úchylku že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Červen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 No to ja mam poradnou uchylku.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Hosi kupte si rs s bilym kobercem a sedackama. Cistim to co mesic a ridicovo misto co 14 dni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 13, 2012 Sdílet Odesláno Červen 13, 2012 Tak to je úplný masakr..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Červenec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 4, 2012 Hlásím se po malé pauze..a jelikož dnes nebylo tak hrozně,,tak proběhla malá kosmetická údržba,dnes pouze zvenčí a zítra se dojede interiér..začal jsem tak nějak poo a skončil před chvilkou..začalo se rozleštěním celé karoserie 3M brusnou pastou a pak se voskovalo,po vosku mytí a vytření bordelu z prahů a ostatních mezer..A musím říct,že jak se mi do toho nechtělo,protože mi to přišlo zbytečný,,tak výsledek stojí opravdu za tu námahu!! :) No a až se konečně dokopu,tak půjde střecha do bílého laku..chtěl jsem to fouknout dnes,,ale nebylo optimální počasí.. No a nějaké ty fotky po kůře.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Srpen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2012 Trošku tuningu... Ještě kousek a byl by z toho benzíňák :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.