RudisTDic Odesláno Říjen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Vzpomněl jsem si na rozhovor s upocenou řadící pákou :lool: To tu snad radši nebudem rozebírat..od toho je jinej topic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 ale proti klouzání by to fungovat mohlo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Říjen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 No to asi určitě..ta by se přilepila velice pěkne jak přísavka na okno.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Říjen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2012 Nabídka pro ty co mají stále allroady a chtěly by níž.. v týdnu budu sundavat svůj podvozek a bude na prodej..je to WEITEC -35/-35,je to přímo na verzi combi a mám k němu i papíry..jak je vidět,tak i na liftbacku sedí dobře..cena 3000kč..najeto je na něm do 30tis km..o ceně nesmlouvám..pokud by chtěl někdo fotky,tak až ho sundám.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Leden 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 Trochu nečekané sklouznutí,,měl jsem prdel sevřenou jak v místnosti plný buzerantů :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Werbik Odesláno Leden 11, 2013 Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 Ty vado, tak to jsi měl štěstí v neštěstí... Koukám taky "účko" a jak se říká účka jsou nejhorší řidiči 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Leden 11, 2013 Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 Není to ta úzká ulička k vám? :-D Nejvíc nehod se stává 3km od baráku nebo jak to je :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Leden 11, 2013 Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 tak to si měl o fous ... já sem taky účko a skončil sem v poli ale 40km od baráku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 11, 2013 Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 tak ještě, že to dobře dopadlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 11, 2013 Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 Tý jo, to jsi měl celkem štěstí, ale hlavně že vše dopadlo dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Leden 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 Tak né že bych byl špatnej řidič,,ale trochu jsem přecenil ESP :lool: ..valil jsem si to tam 50km/h a nečekal jsem náledí v zatáčce při prvním sněhu..No byl jsem posranej až až..ale aspoň jsem to otočil na bok,abych případně nekřápnul předek..A bylo to 100 metrů od baráku,v pozadí jak stojí to auto,tak tam je odbočka vpravo k baráku..ještě,že to mám snížené,kdyby to nesedlo na podlahu,tak jsem tam.. pro změnu taky něco pozitivního..a to nový volant,půjde místo RS věnce,takže RS bude na prodej.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Werbik Odesláno Leden 11, 2013 Sdílet Odesláno Leden 11, 2013 Ten volant vypadá peckově a samozřejmě jsem nemyslel, že jsi špatnej řidič, abys to nevzal zle, jen mi ta tvá havárie spolu s spézetkou připoměla ten "citát" pražáků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Leden 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2013 Opět malá drobnost do auta..měl jsem chvilku čas,tak jsem domontoval repro..nejdřív jsem si udělal podložku mezi plato a repro,páč velikost 7x10" se nějak nevešla do ďolíku..na potáhnutí jsem použil koženku s 0.5cm molitanem - používá se na čalunění sedaček..výsledek nevypadá dle mě až tak špatně..posuďte sami.. Tak foto později,,pořád to hází nějaké chyby.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 13, 2013 Sdílet Odesláno Leden 13, 2013 Moc pěkný volantík i repráky!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RudisTDic Odesláno Březen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2013 Tak už jsem taky přezutej,,dnes jsem to opláchl od toho sajrajtu..nedalo se na to dívat..Akorát budu muset poopravit kolesa,jsou trochu dodrbaný hrany..jen nevim,jestli zachovat stříbro,nebo je rovnou dát na bílo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.